Gasiți un autobuz de la Băile Herculane până la Caransebeş

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Băile Herculane la Caransebeş cu autobuzul

Călătoria de la Băile Herculane la Caransebeş cu autobuzul este de 61,72 km și durează 1 oră 28 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:00 și ultima la 22:45. Este posibil să călătoriți de la Băile Herculane la Caransebeş cu autobuz pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei1 oră 28 min.
Conexiune pe zi11
Prima Plecare08:00
Ultima Plecare22:45
Distanţă61,72 km
PlecareBăile Herculane
SosireCaransebeş
Transportatoriautogari, eta_targu_jiu

Ajungeți de la Băile Herculane la Caransebeş cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Băile Herculane la Caransebeş? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Băile Herculane la Caransebeş, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Băile Herculane la Caransebeş cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Băile Herculane la Caransebeş. În medie, însă, veți plăti în jur de pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de , dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Băile Herculane la Caransebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Băile Herculane la Caransebeş variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ . Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Băile Herculane la Caransebeş cu autobuzul?

Cu o distanță de 61,72 km între Băile Herculane și Caransebeş, de obicei va dura 1 oră 28 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 28 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Băile Herculane și Caransebeş cu autobuzul durează de obicei 1 oră 28 min. pentru a acoperi o distanță de 61,72 km. Cea mai scurtă călătorie de la Băile Herculane la Caransebeş vă va duce 0 ore 45 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Caransebeş, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Băile Herculane la Caransebeş?

Prima călătorie a zilei pornește de la Băile Herculane la 08:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:45. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Băile Herculane și Caransebeş. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la Băile Herculane la Caransebeş este la 08:00, în timp ce ultima călătorie pornește la 22:45. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Băile Herculane și Caransebeş. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Băile Herculane laCaransebeş?

Veți putea pleca din Băile Herculane folosind stații precum Băile Herculane, Gara. Acestea vă conectează cu stații care includ Caransebeş din Caransebeş. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Băile Herculane, fie în Caransebeş, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Băile Herculane la Caransebeş?

Ruta de la Băile Herculane la Caransebeş este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Băile Herculane de 11 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Băile Herculane la Caransebeş, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 11 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Băile Herculane la Caransebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Băile Herculane la Caransebeş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Băile Herculane la Caransebeş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Băile Herculane la Caransebeş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Băile Herculane la Caransebeş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Băile Herculane la Caransebeş

Cele mai ieftine bilete de autobuz Băile Herculane - Caransebeş pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Caransebeş cu autobuzul

Când călătoriți la Caransebeş cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Băile Herculane la Caransebeş Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
4.32kg
Autobuz
4.63kg
Zbor
12.34kg
Mașină
9.88kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Băile Herculane și Caransebeş cu autobuz?
Distanța între Băile Herculane și Caransebeş este de 61,72 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Băile Herculane și Caransebeş?
Călătoria de la Băile Herculane la Caransebeş durează în medie 1 oră 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 45 min..
Ce companii operează de la Băile Herculane la Caransebeş?
Ruta Băile Herculane - Caransebeş este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari și eta_targu_jiu ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Băile Herculane la Caransebeş?
Ruta de la Băile Herculane la Caransebeş are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Băile Herculane la Caransebeş?
Primul autobuz de la Băile Herculane la Caransebeş pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Băile Herculane la Caransebeş?
Ultimul autobuz de la Băile Herculane la Caransebeş pleacă la orele 22:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Câte conexiuni directe merg de la Băile Herculane la Caransebeş?
Există în medie 11 de la Băile Herculane pentru a merge la Caransebeş.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Băile Herculane și Caransebeş?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Băile Herculane și Caransebeş este 0 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Băile Herculane la Caransebeş?
Da, există un autobuz direct între Băile Herculane și Caransebeş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Băile Herculane la Caransebeş?
Călătoria cu autobuz de la Băile Herculane la Caransebeş creează 4.63kg emisii de CO2.

Treceți local de la Băile Herculane

Rute populare

Escapade de weekend de la Băile Herculane

Rute internaționale din Băile Herculane și zonele din apropiere

Alte destinații de la Băile Herculane

Principalele rute spre Caransebeş

Rute asemănătoare

Alte rute populare