Autobuz București - Cluj-Napoca preturi de la 49,50 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 1.784,50 lei
Mâine 110,04 lei
2 zile 55,02 lei
3 zile 109,99 lei

București la Cluj-Napoca cu autobuzul

Călătoria de la București la Cluj-Napoca cu autobuzul este de 324,98 km și durează 7 ore 16 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 16:00 și ultima la 16:00. Este posibil să călătoriți de la București la Cluj-Napoca cu autobuz pentru doar 49,50 lei sau până la 1.784,60 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 49,50 lei.

Cel mai mic pret49,50 lei
Durata călătoriei7 ore 16 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret49,50 lei
Cel mai mare preț1.784,60 lei
Prima Plecare16:00
Ultima Plecare16:00
Distanţă324,98 km
PlecareBucurești
SosireCluj-Napoca
TransportatoriCento Trans, Daytrip

Autobuz Bilete de la București la Cluj-Napoca

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Cluj-Napoca

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Cluj-Napoca. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Cluj-Napoca?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Cluj-Napoca. În medie, însă, veți plăti în jur de 859,95 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 49,50 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la București la Cluj-Napoca vă va costa 859,95 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la București la Cluj-Napoca cu autobuzul?

Călătoria de la București la Cluj-Napoca cu autobuzul va dura, de obicei, 7 ore 16 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 324,98 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 7 ore 16 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între București și Cluj-Napoca este lungă de vreo 324,98 km și de obicei durează aproximativ 7 ore 16 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 6 ore 14 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Cluj-Napoca cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Cluj-Napoca?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 16:00, iar ultima plecare va fi la 16:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Cluj-Napoca se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Cluj-Napoca, care de obicei este la 16:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 16:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Cluj-Napoca?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Autogara Militari. Acestea vă conectează cu stații care includ Cluj International Airport,Cluj Napoca,Cluj-Napoca ,Cluj-Napoca Beta Bus Station din Cluj-Napoca. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Cluj-Napoca, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Cluj-Napoca?

Veți putea să călătoriți de la București la Cluj-Napoca folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la București la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Cluj-Napoca

Bilete ieftine de autobuz de la București la Cluj-Napoca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Cluj-Napoca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Cluj-Napoca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Cluj-Napoca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Cluj-Napoca

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 978,98 lei la 1.784,74 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 45% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Cluj-Napoca

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Cluj-Napoca pot fi găsite până la 98,02 lei dacă aveți noroc sau 1.236,89 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 2.017,92 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cluj-Napoca cu autobuzul

Când călătoriți la Cluj-Napoca cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
22.75kg
Autobuz
24.37kg
Zbor
65kg
Mașină
52kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Cluj-Napoca?
Un bilet de autobuz de la București la Cluj-Napoca este de 859,95 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 49,50 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Cluj-Napoca?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Cluj-Napoca este de 49,50 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Cluj-Napoca cu autobuz?
Distanța între București și Cluj-Napoca este de 324,98 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Cluj-Napoca?
Călătoria de la București la Cluj-Napoca durează în medie 7 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 14 min..
Ce companii operează de la București la Cluj-Napoca?
Ruta București - Cluj-Napoca este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Cento Trans și Daytrip ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Cluj-Napoca?
Ruta de la București la Cluj-Napoca are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Cluj-Napoca?
Primul autobuz de la București la Cluj-Napoca pleacă la orele 16:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Cluj-Napoca?
Ultimul autobuz de la București la Cluj-Napoca pleacă la orele 16:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Cluj-Napoca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 49,50 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Cluj-Napoca?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Cluj-Napoca.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Cluj-Napoca?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Cluj-Napoca este 6 ore 14 min..
Există un autobuz direct de la București la Cluj-Napoca?
Da, există un autobuz direct între București și Cluj-Napoca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Cluj-Napoca?
Călătoria cu autobuz de la București la Cluj-Napoca creează 24.37kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Cluj-Napoca

Rute asemănătoare

Alte rute populare