• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la București până la Cluj-Napoca

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Călătoria de la București la Cluj-Napoca cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Cluj-Napoca? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Cluj-Napoca, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

București la Cluj-Napoca transport autobuz

Distanța 325 km

Prețul biletului București - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
243,52 RON
48,72 RON
Mâine
277,04 RON
82,83 RON
În 2 zile
277,04 RON
63,34 RON
În 3 zile
235,97 RON
Detalii
În 4 zile
103,83 RON
Detalii
În 5 zile
204,59 RON
Detalii
În 6 zile
202,06 RON
87,70 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

București - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Zbor

67,09 RON

Data
Vineri 29 Octombrie 2021
Ryanair-logo
Otopeni Intl - Napoca
17:15 - 11:40
Ryanair
18h 25min
1 schimbări
CO2: 65.24kg
Cel mai ieftin
MementoBUS-logo
MementoBUS
Durata: 9 h
Bucharest Bucharest Memento Bus Terminal, Soseaua Orhideelor 49 - Cluj-Napoca Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian, Strada Pandurilor 7
06:30 - 15:30
98,42 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Cluj-Napoca cu autobuzul?

Distanța dintre București și Cluj-Napoca este aproximativ 325 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Cluj-Napoca?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Cluj-Napoca la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Cluj-Napoca?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Cluj-Napoca. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bucharest Memento Bus Terminal, Otopeni Airport (OTP), Parliament Hotel, Strada Izvor, Hello Hotel, Strada Doamnei, Terminal Memento, Bucharest Henri Coandă Airport, Bucharest Bucharest Parliament Hotel, Strada Izvor 92 și Bucharest Bucharest Hilton Garden Inn Hotel, Strada Doamnei 12. Acestea se leagă de stații care includ Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian, Strada Pandurilor și Cluj-Napoca Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian, Strada Pandurilor 7 din Cluj-Napoca. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Cluj-Napoca?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.