Gasiți un autobuz de la București până la Cluj-Napoca


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 78,88RON
Durata călătoriei 9 h 44 min
Călătorii pe zi 98
Prima plecare: 06:45
Ultima plecare: 17:00
Distanța 325km

Unde autobuzele să plece de la Cluj-Napoca?

Autobuzele de la București pleacă din OTP Airport, Bucharest Henri Coandă Airport, Hotel Europa Royale, JW Marriott Hotel, Bucharest Central Bus Station și Bucharest Autogara Militari, ajungând la Strada Pandurilor, Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian și Cluj Cluj-Napoca.

Prețul biletului București - Cluj-Napoca în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
368 RON Detalii 87 RON87 RON354 RON87 RON87 RON
192 RON180 RON251 RON180 RON195 RON300 RON156 RON
Detalii Detalii 75 RON Detalii Detalii 75 RON68 RON

Autobuze din București spre Cluj-Napoca


Deoarece călătoria de la București la care nu este atât de Cluj-Napoca mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la București la Cluj-Napoca, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

Atunci când sunt autobuzele liniei București - programată Cluj-Napoca?

Pentru a ajunge la de la București cu Cluj-Napoca ultimul autobuz, se va lua în jurul valorii de 12 ore și 21 minute, sau chiar 9 ore dacă alegeți cele mai rapide solutii. Primul autobuz pleacă de la București 02:08, în timp ce ultima este la 17:09.

Ce companii de autobuz servi București ruta - Cluj-Napoca

Virail numără printre partenerii săi, de asemenea, Memento, MementoBUS și FlixBus, cu autobuze de la București la Cluj-Napoca

Flixbus este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și cele mai renumite companii de autobuze din Europa întreagă. Cu mai mult de 40 de milioane de pasageri numai în 2017, Flixbus oferă conexiuni naționale și internaționale de autobuz, de asemenea, cu autobuzele de noapte.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another