Train Illustration

Gasiți un autobuz de la București până la Cluj-Napoca

Starting from
164,04 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la București la Cluj-Napoca cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Cluj-Napoca? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Cluj-Napoca, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la Cluj-Napoca?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Cluj-Napoca. În medie, însă, veți plăti în jur de 223,53 RON pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 164,04 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.București la Cluj-Napoca transport autobuz

Cel mai bun preț 223,21 RON
Durata călătoriei 17 h 15 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 23:45
Ultima plecare 23:45
Distanța 325 km
Plecare București
Sosire Cluj-Napoca
Transportatori MementoBUS, Flixbus, Memento, Union Ivkoni

Prețul biletului București - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
Detalii
92,84 RON
Mâine
Detalii
92,84 RON
În 2 zile
Detalii
73,30 RON
În 3 zile
Detalii
92,84 RON
În 4 zile
Detalii
102,61 RON
În 5 zile
Detalii
92,84 RON
În 6 zile
Detalii
97,73 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
1
Transportatori
4
Prețul minim
164,04 RON
Prețul maxim
536,38 RON

București - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

90 RON

Data
Luni 10 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
București Băneasa - Cluj Napoca Est
09:16 - 21:46
CFR Călători
12h 30min
3 schimbări
CO2: 0.93kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Cluj-Napoca cu autobuzul?

Călătoria între București și Cluj-Napoca cu autobuzul durează de obicei 17 h 14 min pentru a acoperi o distanță de 325 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Cluj-Napoca vă va duce 15 h. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Cluj-Napoca, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Cluj-Napoca?

Prima plecare zilnică de la București la Cluj-Napoca este la 06:30, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:45. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Cluj-Napoca. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Cluj-Napoca?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Cluj-Napoca. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bucharest Memento Bus Terminal, Otopeni Airport (OTP), Parliament Hotel, Strada Izvor, Hello Hotel, Strada Doamnei, Terminal Memento, Bucharest Henri Coandă Airport, Bucharest Bucharest Parliament Hotel, Strada Izvor 92 și Bucharest Bucharest Hilton Garden Inn Hotel, Strada Doamnei 12. Acestea se leagă de stații care includ Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian, Cluj Napoca Bus Station, Strada Pandurilor și Cluj-Napoca Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian, Strada Pandurilor 7 din Cluj-Napoca. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Cluj-Napoca?

Veți putea să călătoriți de la București la Cluj-Napoca folosind companii precum MementoBUS, Flixbus, Memento și Union Ivkoni. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 1 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la București la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
164 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback