Autobuz Prato - Bologna preturi de la 9,72 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

41,29 lei
9,72 lei
Mai mult

Prato la Bologna cu autobuzul

Călătoria de la Prato la Bologna cu autobuzul este de 70,68 km și durează 1 oră 55 min.. Există 35 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:40 și ultima la 21:35. Este posibil să călătoriți de la Prato la Bologna cu autobuz pentru doar 9,72 lei sau până la 112,63 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 9,72 lei.

Cel mai mic pret9,72 lei
Durata călătoriei1 oră 55 min.
Conexiune pe zi35
Cel mai mic pret9,72 lei
Cel mai mare preț112,63 lei
Prima Plecare04:40
Ultima Plecare21:35
Distanţă70,68 km
PlecarePrato
SosireBologna
TransportatoriRegionale Veloce, ItabusDetalii

Autobuz Bilete de la Prato la Bologna

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Prato la Bologna cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Prato la Bologna? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Prato la Bologna?

În medie, un bilet de autobuz de la Prato la Bologna vă va costa 46,22 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 9,72 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Prato la Bologna. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Prato la Bologna variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 46,22 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Prato la Bologna cu autobuzul?

Călătoria de la Prato la Bologna cu autobuzul va dura, de obicei, 1 oră 55 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 70,68 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 55 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Prato la Bologna acoperă o distanță de 70,68 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 oră 55 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 30 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Prato la Bologna făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Prato la Bologna?

În Prato, stațiile de plecare includ Prato Central Station,Prato, Piazzale Del Museo. Când veți sosi în Bologna, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bologna / Borgo Panigale Airport,Casalecchio - Garibaldi,Bologna Central Station,BOLONIA. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Prato la Bologna sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 35 plecări zilnice de la Prato la Bologna. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 18 plecări de la Prato care merg direct la Bologna. Există 17 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Prato la Bologna. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Prato la Bologna

Bilete ieftine de autobuz de la Prato la Bologna
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Prato la Bologna.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Prato la Bologna, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Prato la Bologna.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Prato la Bologna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 14,51 lei la 55,46 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 74% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Prato la Bologna

Cele mai ieftine bilete de autobuz Prato - Bologna pot fi găsite până la 35,57 lei dacă aveți noroc sau 45,04 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 55,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bologna cu autobuzul

Când călătoriți la Bologna cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Itabus este o companie de autobuze care operează în Italia, oferind servicii de autobuze pe distanțe lungi între marile orașe și aeroporturi. Oferă servicii către Milano, Roma, Bologna, Veneția și alte orașe cheie din Italia. Itabus își propune să ofere pasagerilor opțiuni de călătorie la prețuri accesibile și durabile, cu accent pe reducerea emisiilor de carbon și promovarea practicilor ecologice.

Marino Bus este o companie italiană de autobuze care operează atât rute interne, cât și internaționale. Marino Bus operează rute către marile orașe italiene, cum ar fi Roma, Milano, Florența, Bologna și Napoli, precum și către destinații internaționale precum Paris, Barcelona și Munchen. Marino Bus oferă o gamă largă de servicii, inclusiv închirieri de autobuze și autobuze interurbane, care conectează diverse destinații din Franța, Elveția, Germania și Luxemburg.

Servicii la bord Itabus, Autobus și Marino Bus de la Prato la Bologna
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Prato la Bologna cu bus.
Facilităţi Itabus Autobus Marino Bus FlixBus
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check cross cross check
luggage Bagaje check cross check check
food_and_drink Mancare si bautura check cross check check
air_con Aer condiționat check cross check check

Prato la Bologna Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
4.95kg
Autobuz
5.3kg
Zbor
14.14kg
Mașină
11.31kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Prato la Bologna?
Un bilet de autobuz de la Prato la Bologna este de 46,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 9,72 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Prato la Bologna?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Prato la Bologna este de 9,72 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Prato și Bologna cu autobuz?
Distanța între Prato și Bologna este de 70,68 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Prato și Bologna?
Călătoria de la Prato la Bologna durează în medie 1 oră 55 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 30 min..
Ce companii operează de la Prato la Bologna?
Ruta Prato - Bologna este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regionale Veloce, Itabus, Autobus, Marino Bus și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Prato la Bologna?
Ruta de la Prato la Bologna are în medie 35 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Prato la Bologna?
Primul autobuz de la Prato la Bologna pleacă la orele 04:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Prato la Bologna?
Ultimul autobuz de la Prato la Bologna pleacă la orele 21:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Prato la Bologna?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 9,72 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Prato la Bologna?
Există în medie 18 de la Prato pentru a merge la Bologna.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Prato și Bologna?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Prato și Bologna este 1 oră 30 min..
Există un autobuz direct de la Prato la Bologna?
Da, există un autobuz direct între Prato și Bologna.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Prato la Bologna?
Călătoria cu autobuz de la Prato la Bologna creează 5.3kg emisii de CO2.