Autobuz Piatra Neamţ - București preturi de la 73,88 lei

Începe de la
73,88 lei
Descoperă

Piatra Neamţ la București de la autobuz

Călătoria de la Piatra Neamţ la București de la autobuz este de 277,13 km și durează 5 ore 55 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:45 și ultima la 17:00. Este posibil să călătoriți de la Piatra Neamţ la București cu autobuz pentru doar 73,88 lei sau până la 82,77 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 73,88 lei.

Cel mai mic pret73,88 lei
Durata călătoriei5 ore 55 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret73,88 lei
Cel mai mare preț82,77 lei
Prima Plecare02:45
Ultima Plecare17:00
Distanţă277,13 km
PlecarePiatra Neamţ
SosireBucurești
Transportatoripatru_plus_trans

Autobuz Bilete de la Piatra Neamţ la Bucharest

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piatra Neamţ la București

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Piatra Neamţ la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la București?

Când călătoriți de la Piatra Neamţ la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 79,50 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 73,88 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 79,50 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Piatra Neamţ la București.

Cât durează să ajung de la Piatra Neamţ la București cu autobuzul?

Cu o distanță de 277,13 km între Piatra Neamţ și București, de obicei va dura 5 ore 55 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 5 ore 55 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Piatra Neamţ la București acoperă o distanță de 277,13 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 5 ore 55 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 ore 15 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Piatra Neamţ la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Piatra Neamţ la București?

Puteți pleca din Piatra Neamţ la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Piatra Neamţ și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Piatra Neamţ la București sunt în fiecare zi?

Ruta de la Piatra Neamţ la București este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Piatra Neamţ de 3 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Piatra Neamţ la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Piatra Neamţ la Bucharest

Bilete ieftine de autobuz de la Piatra Neamţ la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piatra Neamţ la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Piatra Neamţ la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Piatra Neamţ la București

Cele mai ieftine bilete de autobuz Piatra Neamţ - București pot fi găsite până la 58,39 lei dacă aveți noroc sau 70,18 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 74,37 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Piatra Neamţ la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
19.4kg
Autobuz
20.78kg
Zbor
55.43kg
Mașină
44.34kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la București?
Un bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la București este de 79,50 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 73,88 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Piatra Neamţ la București este de 73,88 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piatra Neamţ și București cu autobuz?
Distanța între Piatra Neamţ și București este de 277,13 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Piatra Neamţ și București?
Călătoria de la Piatra Neamţ la București durează în medie 5 ore 55 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 15 min..
Ce companii operează de la Piatra Neamţ la București?
Ruta Piatra Neamţ - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, patru_plus_trans și mega_travel ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Piatra Neamţ la București?
Ruta de la Piatra Neamţ la București are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Piatra Neamţ la București?
Primul autobuz de la Piatra Neamţ la București pleacă la orele 02:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Piatra Neamţ la București?
Ultimul autobuz de la Piatra Neamţ la București pleacă la orele 17:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piatra Neamţ la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 73,88 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Piatra Neamţ la București?
Există în medie 3 de la Piatra Neamţ pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Piatra Neamţ și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Piatra Neamţ și București este 5 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Piatra Neamţ la București?
Da, există un autobuz direct între Piatra Neamţ și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Piatra Neamţ la București?
Călătoria cu autobuz de la Piatra Neamţ la București creează 20.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piatra Neamţ

Escapade de weekend de la Piatra Neamţ

Rute internaționale din Piatra Neamţ și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piatra Neamţ

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare