Autobuz Cluj-Napoca - Budapesta preturi de la 80,48 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 136,38 lei
Mâine 146,69 lei
2 zile 129,49 lei
3 zile 99,00 lei

Cluj-Napoca la Budapesta cu autobuzul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Budapesta cu autobuzul este de 354,75 km și durează 8 ore 25 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:30 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Budapesta cu autobuz pentru doar 80,48 lei sau până la 342,00 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 80,48 lei.

Cel mai mic pret80,48 lei
Durata călătoriei8 ore 25 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret80,48 lei
Cel mai mare preț342,00 lei
Prima Plecare05:30
Ultima Plecare23:00
Distanţă354,75 km
PlecareCluj-Napoca
SosireBudapesta
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Cluj-Napoca la Budapest

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Cluj-Napoca la Budapesta cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Cluj-Napoca la Budapesta? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Cluj-Napoca la Budapesta?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Cluj-Napoca la Budapesta. În medie, însă, veți plăti în jur de 151,67 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 80,48 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta vă va costa 151,67 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Cluj-Napoca la Budapesta cu autobuzul?

Călătoria de la Cluj-Napoca la Budapesta cu autobuzul va dura, de obicei, 8 ore 25 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 354,75 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 25 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Cluj-Napoca și Budapesta este lungă de vreo 354,75 km și de obicei durează aproximativ 8 ore 25 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 6 ore 46 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Cluj-Napoca la Budapesta cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Cluj-Napoca la Budapesta?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Cluj-Napoca la Budapesta, care de obicei este la 05:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Cluj-Napoca la 05:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Cluj-Napoca și Budapesta. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Cluj-Napoca la Budapesta?

În Cluj-Napoca, stațiile de plecare includ Cluj International Airport,Cluj Napoca,Cluj-Napoca Beta Bus Station,Cluj-Napoca . Când veți sosi în Budapesta, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Budapeszt,Budapest Népliget M,Budapest Airport (BUD),Budapest Keleti Pu,BUDAPEST - Nyugati,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Deli,Budapest Kelenfold. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Cluj-Napoca la Budapesta au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Cluj-Napoca la Budapesta poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 8 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Cluj-Napoca la Budapesta. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Cluj-Napoca la Budapesta variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 7 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cluj-Napoca la Budapest

Bilete ieftine de autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Budapesta.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Budapesta, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Budapesta.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cluj-Napoca la Budapest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 76,91 lei la 149,23 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 48% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Cluj-Napoca la Budapesta

Cele mai ieftine bilete de autobuz Cluj-Napoca - Budapesta pot fi găsite până la 113,46 lei dacă aveți noroc sau 126,26 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 151,09 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Budapesta cu autobuzul

Când călătoriți la Budapesta cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Cluj-Napoca la Budapesta
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Cluj-Napoca la Budapesta cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Cluj-Napoca la Budapesta Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
24.83kg
Autobuz
26.61kg
Zbor
70.95kg
Mașină
56.76kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta?
Un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta este de 151,67 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 80,48 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Budapesta este de 80,48 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Budapesta cu autobuz?
Distanța între Cluj-Napoca și Budapesta este de 354,75 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Cluj-Napoca și Budapesta?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Budapesta durează în medie 8 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 46 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Cluj-Napoca la Budapesta?
Ruta de la Cluj-Napoca la Budapesta are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta?
Primul autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta pleacă la orele 05:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta?
Ultimul autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Budapesta?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 80,48 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Cluj-Napoca la Budapesta?
Există în medie 7 de la Cluj-Napoca pentru a merge la Budapesta.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Cluj-Napoca și Budapesta?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Cluj-Napoca și Budapesta este 6 ore 46 min..
Există un autobuz direct de la Cluj-Napoca la Budapesta?
Da, există un autobuz direct între Cluj-Napoca și Budapesta.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta?
Călătoria cu autobuz de la Cluj-Napoca la Budapesta creează 26.61kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Principalele rute spre Budapesta

Rute asemănătoare

Alte rute populare