Autobuz Cluj-Napoca - Cracovia preturi de la 233,23 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Cluj-Napoca la Cracovia cu autobuzul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Cracovia cu autobuzul este de 455,72 km și durează 19 ore 37 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 10:30 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Cracovia cu autobuz pentru doar 233,23 lei sau până la 2.670,88 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 233,23 lei.

Cel mai mic pret233,23 lei
Durata călătoriei19 ore 37 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret233,23 lei
Cel mai mare preț2.670,88 lei
Prima Plecare10:30
Ultima Plecare22:00
Distanţă455,72 km
PlecareCluj-Napoca
SosireCracovia
TransportatoriDaytrip, FlixBus

Autobuz Bilete de la Cluj-Napoca la Cracovia

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Cluj-Napoca la Cracovia cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Cracovia? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Cluj-Napoca la Cracovia cu autobuzul?

În medie, un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia vă va costa 508,47 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 233,23 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Cracovia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia vă va costa 508,47 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Cluj-Napoca la Cracovia cu autobuzul?

Cu o distanță de 455,72 km între Cluj-Napoca și Cracovia, de obicei va dura 19 ore 37 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 19 ore 37 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Cluj-Napoca și Cracovia este lungă de vreo 455,72 km și de obicei durează aproximativ 19 ore 37 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 ore 20 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Cluj-Napoca la Cracovia cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Cluj-Napoca la Cracovia?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Cluj-Napoca la Cracovia la 10:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Cluj-Napoca la Cracovia, care de obicei este la 10:30. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 22:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Cluj-Napoca la Cracovia?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Cluj-Napoca și Cracovia. Vă puteți începe călătoria în Cluj-Napoca la stații precum Cluj-Napoca Beta Bus Station,Cluj Napoca,Cluj International Airport,Cluj-Napoca . Acestea se leagă de stații care includ Kraków Airport,Krakow, ul. Dworcowa,Krakow Straszewskiego,Kraków, Rondo Matecznego,Krakow din Cracovia. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Cracovia.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Cluj-Napoca la Cracovia?

Veți putea să călătoriți de la Cluj-Napoca la Cracovia folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Cluj-Napoca la Cracovia folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Cluj-Napoca la Cracovia în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Cracovia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cluj-Napoca la Cracovia

Bilete ieftine de autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Cracovia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Cracovia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Cracovia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cluj-Napoca la Cracovia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 127,00 lei la 2.676,75 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 95% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Cluj-Napoca la Cracovia

Cele mai ieftine bilete de autobuz Cluj-Napoca - Cracovia pot fi găsite până la 229,02 lei dacă aveți noroc sau 399,42 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.491,66 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cracovia cu autobuzul

Când călătoriți la Cracovia cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Cluj-Napoca la Cracovia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Cluj-Napoca la Cracovia cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Cluj-Napoca la Cracovia Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
31.9kg
Autobuz
34.18kg
Zbor
91.14kg
Mașină
72.91kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia?
Un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia este de 508,47 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 233,23 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Cracovia este de 233,23 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Cracovia cu autobuz?
Distanța între Cluj-Napoca și Cracovia este de 455,72 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Cluj-Napoca și Cracovia?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Cracovia durează în medie 19 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 20 min..
Ce companii operează de la Cluj-Napoca la Cracovia?
Ruta Cluj-Napoca - Cracovia este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Daytrip și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Cluj-Napoca la Cracovia?
Ruta de la Cluj-Napoca la Cracovia are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia?
Primul autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia pleacă la orele 10:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia?
Ultimul autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia pleacă la orele 22:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Cracovia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 233,23 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Cluj-Napoca și Cracovia?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Cluj-Napoca și Cracovia este 8 ore 20 min..
Există un autobuz direct de la Cluj-Napoca la Cracovia?
Da, există un autobuz direct între Cluj-Napoca și Cracovia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia?
Călătoria cu autobuz de la Cluj-Napoca la Cracovia creează 34.18kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Alte rute populare