Autobuz București - Viena preturi de la 186,56 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
186,56 lei

București la Viena cu autobuzul

Călătoria de la București la Viena cu autobuzul este de 857,43 km și durează 21 ore 37 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:45 și ultima la 16:30. Este posibil să călătoriți de la București la Viena cu autobuz pentru doar 186,56 lei sau până la 536,08 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 186,56 lei.

Cel mai mic pret186,56 lei
Durata călătoriei21 ore 37 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret186,56 lei
Cel mai mare preț536,08 lei
Prima Plecare00:45
Ultima Plecare16:30
Distanţă857,43 km
PlecareBucurești
SosireViena
TransportatoriFlixBus RO SRL, FlixBusDetalii

Autobuz Bilete de la Bucharest la Vienna

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Viena cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Viena. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Viena?

Când călătoriți de la București la Viena, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 273,15 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 186,56 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 273,15 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Viena.

Cât timp va dura să ajung de la București la Viena cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 21 ore 37 min.. Atât durează să traversați 857,43 km de la București la Viena. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Viena ar putea să dureze mai mult de 21 ore 37 min.. Călătoria între București și Viena este lungă de vreo 857,43 km și de obicei durează aproximativ 21 ore 37 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 19 ore 30 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Viena cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Viena?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Viena. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucuresti Basarab. Acestea se leagă de stații care includ Wien, Hauptbahnhof,Wien Westbahnhof (U3),Wien Quartier Belvedere,Wien Mitte,Vienna Erdberg (VIB),Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Meidling (wlb),Wien, Hütteldorf,Wien Praterstern (U2) din Viena. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Viena.

Câte călătorii de la București la Viena sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Viena poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 5 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Viena. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Viena variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Vienna

Bilete ieftine de autobuz de la București la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Vienna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 213,58 lei la 372,49 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 43% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Viena

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Viena pot fi găsite până la 243,19 lei dacă aveți noroc sau 274,59 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 321,77 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu autobuzul

Când călătoriți la Viena cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la București la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Viena cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Viena Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
60.02kg
Autobuz
64.31kg
Zbor
171.49kg
Mașină
137.19kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Viena?
Un bilet de autobuz de la București la Viena este de 273,15 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 186,56 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Viena?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Viena este de 186,56 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Viena cu autobuz?
Distanța între București și Viena este de 857,43 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Viena?
Călătoria de la București la Viena durează în medie 21 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 19 ore 30 min..
Ce companii operează de la București la Viena?
Ruta București - Viena este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus RO SRL, FlixBus, FlixBus DACH GmbH, FlixBus CZ s.r.o. și FlixBus Polska sp. z.o.o. ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Viena?
Ruta de la București la Viena are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Viena?
Primul autobuz de la București la Viena pleacă la orele 00:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Viena?
Ultimul autobuz de la București la Viena pleacă la orele 16:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 186,56 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Viena?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Viena.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Viena este 19 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la București la Viena?
Da, există un autobuz direct între București și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Viena?
Călătoria cu autobuz de la București la Viena creează 64.31kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Viena

Rute asemănătoare

Alte rute populare