Autobuz Cluj-Napoca - Braşov preturi de la 569,80 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

644,36 lei
998,09 lei
1.139,21 lei

Cluj-Napoca la Braşov cu autobuzul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Braşov cu autobuzul este de 198,42 km și durează 4 ore 13 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 00:00. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Braşov cu autobuz pentru doar 569,80 lei sau până la 1.139,89 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 569,80 lei.

Cel mai mic pret569,80 lei
Durata călătoriei4 ore 13 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret569,80 lei
Cel mai mare preț1.139,89 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare00:00
Distanţă198,42 km
PlecareCluj-Napoca
SosireBraşov
TransportatoriDaytrip

Autobuz Bilete de la Cluj-Napoca la Braşov

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Braşov

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Cluj-Napoca la Braşov. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov?

Prețurile biletelor de autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov vor costa 569,80 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 1.087,70 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 1.087,70 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Cluj-Napoca la Braşov.

Cât timp va dura să ajung de la Cluj-Napoca la Braşov cu autobuzul?

Cu o distanță de 198,42 km între Cluj-Napoca și Braşov, de obicei va dura 4 ore 13 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 13 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Cluj-Napoca și Braşov este lungă de vreo 198,42 km și de obicei durează aproximativ 4 ore 13 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 ore 13 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Cluj-Napoca la Braşov cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Cluj-Napoca la Braşov?

Veți putea pleca din Cluj-Napoca folosind stații precum Cluj International Airport,Cluj-Napoca Beta Bus Station,Cluj Napoca,Cluj-Napoca . Acestea vă conectează cu stații care includ Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov, Gara,Brasov - Stadium din Braşov. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Cluj-Napoca, fie în Braşov, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Cluj-Napoca la Braşov au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Cluj-Napoca la Braşov poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Cluj-Napoca la Braşov. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Cluj-Napoca la Braşov variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cluj-Napoca la Braşov

Bilete ieftine de autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cluj-Napoca la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 568,67 lei la 1.181,47 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 52% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Cluj-Napoca la Braşov

Cele mai ieftine bilete de autobuz Cluj-Napoca - Braşov pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 366,21 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 668,06 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu autobuzul

Când călătoriți la Braşov cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Cluj-Napoca la Braşov Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
13.89kg
Autobuz
14.88kg
Zbor
39.68kg
Mașină
31.75kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov?
Un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov este de 1.087,70 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 569,80 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Braşov este de 569,80 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Braşov cu autobuz?
Distanța între Cluj-Napoca și Braşov este de 198,42 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Cluj-Napoca și Braşov?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Braşov durează în medie 4 ore 13 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 13 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Cluj-Napoca la Braşov?
Ruta de la Cluj-Napoca la Braşov are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov?
Primul autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov?
Ultimul autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 569,80 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Cluj-Napoca la Braşov?
Există în medie 1 de la Cluj-Napoca pentru a merge la Braşov.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Cluj-Napoca și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Cluj-Napoca și Braşov este 4 ore 13 min..
Există un autobuz direct de la Cluj-Napoca la Braşov?
Da, există un autobuz direct între Cluj-Napoca și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov?
Călătoria cu autobuz de la Cluj-Napoca la Braşov creează 14.88kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare