Autobuz Cluj-Napoca - Ploieşti preturi de la 87,47 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Cluj-Napoca la Ploieşti cu autobuzul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Ploieşti cu autobuzul este de 275,65 km și durează 8 ore 0 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:30 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Ploieşti cu autobuz pentru doar 87,47 lei sau până la 93,28 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,47 lei.

Cel mai mic pret87,47 lei
Durata călătoriei8 ore 0 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret87,47 lei
Cel mai mare preț93,28 lei
Prima Plecare03:30
Ultima Plecare21:30
Distanţă275,65 km
PlecareCluj-Napoca
SosirePloieşti
TransportatoriMemento, MementoBUS

Autobuz Bilete de la Cluj-Napoca la Ploieşti

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Ploieşti

Plănuiți să călătoriți de la Cluj-Napoca la Ploieşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Ploieşti?

În medie, un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti vă va costa 87,76 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 87,47 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Cluj-Napoca la Ploieşti. În medie, însă, veți plăti în jur de 87,76 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Cluj-Napoca la Ploieşti cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 8 ore 0 min.. Atât durează să traversați 275,65 km de la Cluj-Napoca la Ploieşti. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Ploieşti ar putea să dureze mai mult de 8 ore 0 min.. Călătoria între Cluj-Napoca și Ploieşti este lungă de vreo 275,65 km și de obicei durează aproximativ 8 ore 0 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 7 ore 15 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Cluj-Napoca la Ploieşti cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când călătoresc de la Cluj-Napoca la Ploieşti cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Cluj-Napoca, stațiile de plecare includ Cluj-Napoca ,Cluj International Airport,Cluj Napoca,Cluj-Napoca Beta Bus Station. Când veți sosi în Ploieşti, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Ploiești Vest,Ploiești Sud. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Cluj-Napoca spre Ploieşti?

Ruta de la Cluj-Napoca la Ploieşti este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Cluj-Napoca de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Ploieşti, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cluj-Napoca la Ploieşti

Bilete ieftine de autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cluj-Napoca la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Cluj-Napoca la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de autobuz Cluj-Napoca - Ploieşti pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 459,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 718,44 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu autobuzul

Când călătoriți la Ploieşti cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Cluj-Napoca la Ploieşti Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
19.3kg
Autobuz
20.67kg
Zbor
55.13kg
Mașină
44.1kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Un bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti este de 87,76 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Ploieşti este de 87,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Ploieşti cu autobuz?
Distanța între Cluj-Napoca și Ploieşti este de 275,65 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Cluj-Napoca și Ploieşti?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Ploieşti durează în medie 8 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 15 min..
Ce companii operează de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Ruta Cluj-Napoca - Ploieşti este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Memento și MementoBUS ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Ruta de la Cluj-Napoca la Ploieşti are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Primul autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti pleacă la orele 03:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Ultimul autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 87,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Există în medie 2 de la Cluj-Napoca pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Cluj-Napoca și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Cluj-Napoca și Ploieşti este 7 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Da, există un autobuz direct între Cluj-Napoca și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti?
Călătoria cu autobuz de la Cluj-Napoca la Ploieşti creează 20.67kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare