Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Comarnic până la Focşani

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Focşani

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Comarnic la Focşani cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Comarnic la Focşani. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Comarnic la Focşani transport autobuz

Distanța 131 km
Plecare Comarnic
Sosire Focşani
Transportatori , TRANSEMMA

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Comarnic - Focşani

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează să ajung de la Comarnic la Focşani cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 131 km de la Comarnic la Focşani. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Comarnic la Focşani ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la Comarnic la Focşani?

Prima plecare a serii de la Comarnic la Focşani este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Comarnic și Focşani. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Comarnic la Focşani cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Comarnic, stațiile de plecare includ Comarnic, Comarnic - PRIMARIE COMARNIC și Comarnic - Centru. Când veți sosi în Focşani, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Focsani, Focsani - Parcare Electrica, Focsani - Benzinaria Mol Spre Bucuresti, Focsani - Statie Fosta Autogara, Focsani - OMV, Focsani - Benzinaria Petrom (Dedeman) și Focsani - Autogara Nord Focsani (Transport Public SA). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Comarnic spre Focşani?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Comarnic la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback