Autobuz Iaşi - Focşani preturi de la 59,47 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Focşani cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Focşani cu autobuzul este de 166,37 km și durează 4 ore 5 min.. Există 14 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:30 și ultima la 23:15. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Focşani cu autobuz pentru doar 59,47 lei sau până la 61,76 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 59,47 lei.

Cel mai mic pret59,47 lei
Durata călătoriei4 ore 5 min.
Conexiune pe zi14
Cel mai mic pret59,47 lei
Cel mai mare preț61,76 lei
Prima Plecare09:30
Ultima Plecare23:15
Distanţă166,37 km
PlecareIaşi
SosireFocşani
TransportatoriMirTrans Express, autogari

Autobuz Bilete de la Iași la Focşani

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Iaşi la Focşani cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Focşani? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Iaşi la Focşani?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Focşani costă 59,47 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 60,25 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Focşani.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Focşani. În medie, însă, veți plăti în jur de 60,25 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Focşani cu autobuzul?

Cu o distanță de 166,37 km între Iaşi și Focşani, de obicei va dura 4 ore 5 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 5 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Iaşi și Focşani este în jur de 166,37 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 5 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Focşani durează 3 ore 25 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Focşani?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Focşani, care de obicei este la 09:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:15. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Focşani la 09:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:15. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laFocşani?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Focşani, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Focșani,FOCSANI. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Focşani.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Focşani?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Focşani poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 14 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Focşani. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Focşani variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 14 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Focşani

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Focşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Focşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Focşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Focşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Focşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Focşani

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Focşani pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Focşani cu autobuzul

Când călătoriți la Focşani cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Focşani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
11.65kg
Autobuz
12.48kg
Zbor
33.27kg
Mașină
26.62kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Focşani?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Focşani este de 60,25 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 59,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Focşani?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Focşani este de 59,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Focşani cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Focşani este de 166,37 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Focşani?
Călătoria de la Iaşi la Focşani durează în medie 4 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 25 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Focşani?
Ruta Iaşi - Focşani este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, MirTrans Express, autogari și pagebo_trans_junior ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Focşani?
Ruta de la Iaşi la Focşani are în medie 14 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Focşani?
Primul autobuz de la Iaşi la Focşani pleacă la orele 09:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Focşani?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Focşani pleacă la orele 23:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Focşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 59,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Focşani?
Există în medie 14 de la Iaşi pentru a merge la Focşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Focşani?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Focşani este 3 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Focşani?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Focşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Focşani?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Focşani creează 12.48kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Focşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare