Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Focşani

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Focşani

Descoperă

Ajungeți de la Iaşi la Focşani cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Focşani? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Focşani, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Iaşi la Focşani transport autobuz

Distanța 166 km
Plecare Iaşi
Sosire Focşani
Transportatori Autogari, Teisa, Irina Trans, Drof Tur SRL, Memento Bus, Pagebo Trans Junior, BEPS TRAVEL, Mirtrans Express

Prețul biletului Iaşi - Focşani în fiecare zi

 
Azi
57,10 RON
48,72 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
57,10 RON
Detalii
În 3 zile
53,95 RON
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
54,05 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Iaşi - Focşani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

54,05 RON

Data
Duminică 3 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Nicolina - Focșani
14:32 - 17:49
CFR Călători
3h 17min
CO2: 0.48kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Iaşi la Focşani cu autobuzul?

Călătoria între Iaşi și Focşani cu autobuzul este aproximativ 167 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt plecările de la Iaşi la Focşani?

Prima plecare a serii de la Iaşi la Focşani este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Focşani. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Iaşi la Focşani cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL, Iasi - Gara CFR - Mc Donald's și Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou). La finalul călătoriei, veți putea sosi în Focşani la următoarele stații: Focsani - Autogara Nord Focsani (Transport Public SA), Focsani - Benzinaria Petrom (vis-a-vis Dedeman) și Focsani - Benzinaria OMV Praktiker. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Focşani. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Focşani?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
108 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback