Autobuz Târgu Jiu - Baia Mare preturi de la 49,25 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Târgu Jiu la Baia Mare cu autobuzul

Călătoria de la Târgu Jiu la Baia Mare cu autobuzul este de 290,69 km și durează 12 ore 47 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:00 și ultima la 16:36. Este posibil să călătoriți de la Târgu Jiu la Baia Mare cu autobuz pentru doar 49,25 lei sau până la 685,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 49,25 lei.

Cel mai mic pret49,25 lei
Durata călătoriei12 ore 47 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret49,25 lei
Cel mai mare preț685,02 lei
Prima Plecare04:00
Ultima Plecare16:36
Distanţă290,69 km
PlecareTârgu Jiu
SosireBaia Mare
Transportatorifany, normandiaDetalii

Călătoria de la Târgu Jiu la Baia Mare cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Târgu Jiu la Baia Mare. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Târgu Jiu la Baia Mare cu autobuzul?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare costă 49,25 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 83,26 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Târgu Jiu la Baia Mare.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Baia Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Târgu Jiu la Baia Mare, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 83,26 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Târgu Jiu la Baia Mare cu autobuzul?

Distanța dintre Târgu Jiu și Baia Mare este aproximativ 290,69 km. În general, va dura în jur de 12 ore 47 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Târgu Jiu și Baia Mare este în jur de 290,69 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 12 ore 47 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Târgu Jiu și Baia Mare durează 9 ore 30 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la Târgu Jiu la Baia Mare cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Târgu Jiu de la următoarele stații: Târgu Jiu, Autogara est viitorul,Autogara Târgu Jiu,Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania),Târgu Jiu. Sosind la Baia Mare, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: BAIA MARE. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Baia Mare.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Târgu Jiu la Baia Mare?

În medie, sunt 10 plecări zilnice de la Târgu Jiu la Baia Mare. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Târgu Jiu care merg direct la Baia Mare. Există 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Baia Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Târgu Jiu la Baia Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Baia Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Târgu Jiu la Baia Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Târgu Jiu la Baia Mare

Cele mai ieftine bilete de autobuz Târgu Jiu - Baia Mare pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Baia Mare cu autobuzul

Când călătoriți la Baia Mare cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Târgu Jiu la Baia Mare Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.35kg
Autobuz
21.8kg
Zbor
58.14kg
Mașină
46.51kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare?
Un bilet de autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare este de 83,26 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 49,25 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Târgu Jiu la Baia Mare este de 49,25 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Târgu Jiu și Baia Mare cu autobuz?
Distanța între Târgu Jiu și Baia Mare este de 290,69 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Târgu Jiu și Baia Mare?
Călătoria de la Târgu Jiu la Baia Mare durează în medie 12 ore 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 30 min..
Ce companii operează de la Târgu Jiu la Baia Mare?
Ruta Târgu Jiu - Baia Mare este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, fany, normandia, autogari, transmixt_sibiu, eta_targu_jiu și alis_grup ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Târgu Jiu la Baia Mare?
Ruta de la Târgu Jiu la Baia Mare are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare?
Primul autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare pleacă la orele 04:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare?
Ultimul autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare pleacă la orele 16:36. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Târgu Jiu la Baia Mare?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 49,25 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Târgu Jiu și Baia Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Târgu Jiu și Baia Mare este 9 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Târgu Jiu la Baia Mare?
Da, există un autobuz direct între Târgu Jiu și Baia Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare?
Călătoria cu autobuz de la Târgu Jiu la Baia Mare creează 21.8kg emisii de CO2.

Treceți local de la Târgu Jiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Târgu Jiu

Rute internaționale din Târgu Jiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Târgu Jiu

Principalele rute spre Baia Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare