Autobuz Târgu Jiu - Craiova preturi de la 22,57 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Târgu Jiu la Craiova cu autobuzul

Călătoria de la Târgu Jiu la Craiova cu autobuzul este de 91,3 km și durează 2 ore 19 min.. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la Târgu Jiu la Craiova cu autobuz pentru doar 22,57 lei sau până la 22,62 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 22,57 lei.

Cel mai mic pret22,57 lei
Durata călătoriei2 ore 19 min.
Conexiune pe zi13
Cel mai mic pret22,57 lei
Cel mai mare preț22,62 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare20:30
Distanţă91,3 km
PlecareTârgu Jiu
SosireCraiova
Transportatoriautogari

Autobuz Bilete de la Târgu Jiu la Craiova

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Craiova cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Târgu Jiu la Craiova. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Târgu Jiu la Craiova?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Târgu Jiu la Craiova. În medie, însă, veți plăti în jur de 22,57 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 22,57 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Târgu Jiu la Craiova, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 22,57 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să ajung de la Târgu Jiu la Craiova cu autobuzul?

Călătoria de la Târgu Jiu la Craiova cu autobuzul va dura, de obicei, 2 ore 19 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 91,3 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 2 ore 19 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Târgu Jiu și Craiova este lungă de vreo 91,3 km și de obicei durează aproximativ 2 ore 19 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 0 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Târgu Jiu la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Târgu Jiu la Craiova?

Prima călătorie a zilei pornește de la Târgu Jiu la 07:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Târgu Jiu și Craiova. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la Târgu Jiu la Craiova este la 07:30, în timp ce ultima călătorie pornește la 20:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Târgu Jiu și Craiova. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Târgu Jiu la Craiova cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Târgu Jiu de la următoarele stații: Târgu Jiu,Autogara Târgu Jiu,Târgu Jiu, Autogara est viitorul,Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania). Sosind la Craiova, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Craiova Bulevardul Decebal,CRAIOVA,Craiova International Airport, CRA. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Craiova.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Târgu Jiu la Craiova?

Ruta de la Târgu Jiu la Craiova este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Târgu Jiu de 13 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Târgu Jiu la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 13 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Târgu Jiu la Craiova

Bilete ieftine de autobuz de la Târgu Jiu la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Târgu Jiu la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Târgu Jiu la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Târgu Jiu la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Târgu Jiu la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Târgu Jiu la Craiova

Cele mai ieftine bilete de autobuz Târgu Jiu - Craiova pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu autobuzul

Când călătoriți la Craiova cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Târgu Jiu la Craiova Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
6.39kg
Autobuz
6.85kg
Zbor
18.26kg
Mașină
14.61kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Târgu Jiu la Craiova?
Un bilet de autobuz de la Târgu Jiu la Craiova este de 22,57 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 22,57 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Târgu Jiu la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Târgu Jiu la Craiova este de 22,57 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Târgu Jiu și Craiova cu autobuz?
Distanța între Târgu Jiu și Craiova este de 91,3 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Târgu Jiu și Craiova?
Călătoria de la Târgu Jiu la Craiova durează în medie 2 ore 19 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Târgu Jiu la Craiova?
Ruta de la Târgu Jiu la Craiova are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Târgu Jiu la Craiova?
Primul autobuz de la Târgu Jiu la Craiova pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Târgu Jiu la Craiova?
Ultimul autobuz de la Târgu Jiu la Craiova pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Târgu Jiu la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 22,57 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Târgu Jiu la Craiova?
Există în medie 13 de la Târgu Jiu pentru a merge la Craiova.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Târgu Jiu și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Târgu Jiu și Craiova este 2 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Târgu Jiu la Craiova?
Da, există un autobuz direct între Târgu Jiu și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Târgu Jiu la Craiova?
Călătoria cu autobuz de la Târgu Jiu la Craiova creează 6.85kg emisii de CO2.

Treceți local de la Târgu Jiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Târgu Jiu

Rute internaționale din Târgu Jiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Târgu Jiu

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare