Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Baia Mare

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Baia Mare cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Baia Mare cu autobuzul este de 307,66 km și durează 10 ore 9 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 10:20 și ultima la 11:20. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Baia Mare cu autobuz pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei10 ore 9 min.
Conexiune pe zi3
Prima Plecare10:20
Ultima Plecare11:20
Distanţă307,66 km
PlecareIaşi
SosireBaia Mare
Transportatorigeo_tur, auto_balmir

Autobuz Bilete de la Iași la Baia Mare

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Baia Mare cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Baia Mare. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Baia Mare?

În medie, un bilet de autobuz de la Iaşi la Baia Mare vă va costa . Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și . Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Baia Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Baia Mare.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Baia Mare cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Baia Mare cu autobuzul va dura, de obicei, 10 ore 9 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 307,66 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 10 ore 9 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Baia Mare, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Baia Mare vor termina călătoria în 10 ore 5 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 10 ore 9 min. pentru a parcurge 307,66 km între Iaşi și Baia Mare.

Când sunt plecările de la Iaşi la Baia Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 10:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 11:20. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Baia Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la Iaşi la Baia Mare este la 10:20, în timp ce ultima călătorie pornește la 11:20. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Baia Mare. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Baia Mare?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Baia Mare, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum BAIA MARE. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Baia Mare?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Baia Mare folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 3 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Baia Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la Iaşi la Baia Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Baia Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Baia Mare

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Baia Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Baia Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Baia Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Baia Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Baia Mare

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Baia Mare

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Baia Mare pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Baia Mare cu autobuzul

Când călătoriți la Baia Mare cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Baia Mare Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
21.54kg
Autobuz
23.07kg
Zbor
61.53kg
Mașină
49.22kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Iaşi și Baia Mare cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Baia Mare este de 307,66 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Baia Mare?
Călătoria de la Iaşi la Baia Mare durează în medie 10 ore 9 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 5 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Baia Mare?
Ruta Iaşi - Baia Mare este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, geo_tur, auto_balmir și autogari ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Baia Mare?
Ruta de la Iaşi la Baia Mare are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Baia Mare?
Primul autobuz de la Iaşi la Baia Mare pleacă la orele 10:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Baia Mare?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Baia Mare pleacă la orele 11:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Baia Mare?
Există în medie 3 de la Iaşi pentru a merge la Baia Mare.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Baia Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Baia Mare este 10 ore 5 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Baia Mare?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Baia Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Baia Mare?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Baia Mare creează 23.07kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Baia Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare