Gasiți un tren de la Beauvais până la Paris

Începe de la
24,43 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 156,36 RON
Transport Tren

Mâine

De la 97,73 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 48,86 RON

Ajungeți de la Beauvais la Paris cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Beauvais la Paris. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Beauvais la Paris?

În medie, un bilet de tren de la Beauvais la Paris vă va costa 75,74 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 24,43 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Beauvais la Paris transport tren

Cel mai bun preț 24,43 RON
Durata călătoriei 1 h 21 min
Călătorii pe zi 8
Prima plecare 06:33
Ultima plecare 20:10
Distanța 67 km
Plecare Beauvais
Sosire Paris
Transportatori SNCF, OUI, OUI.sncf, Ter

Prețul biletului Beauvais - Paris în fiecare zi

 
Azi
156,36 RON
92,21 RON
29,32 RON
Mâine
97,73 RON
92,21 RON
24,43 RON
În 2 zile
48,86 RON
92,21 RON
24,43 RON
În 3 zile
24,43 RON
92,21 RON
29,32 RON
În 4 zile
24,43 RON
203,13 RON
24,43 RON
În 5 zile
24,43 RON
92,21 RON
29,32 RON
În 6 zile
48,86 RON
92,21 RON
24,43 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
8
Transportatori
4
Prețul minim
24,43 RON
Prețul maxim
156,36 RON

Beauvais - Paris

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Beauvais la Paris cu trenul?

Călătoria între Beauvais și Paris cu trenul durează de obicei 1 h 20 min pentru a acoperi o distanță de 68 km. Cea mai scurtă călătorie de la Beauvais la Paris vă va duce 1 h 10 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Paris, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Beauvais la Paris?

În general, prima plecare a serii din Beauvais va fi la 21:10, iar ultima plecare va fi la 20:10. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Beauvais la Paris se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Beauvais la Paris?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Beauvais de la următoarele stații: BEAUVAIS GARE SNCF, Beauvais și Beauvais, Gare routière. Sosind la Paris, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Creil, Paris Nord și Paris Gare du Nord. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Paris.

Câte călătorii de la Beauvais la Paris sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Beauvais la Paris folosind companii precum SNCF, OUI, OUI.sncf și Ter. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 8 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 28 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Beauvais la Paris folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 7 legături directe de la Beauvais la Paris în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback