Autobuz Beauvais - Paris preturi de la 22,18 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

95,53 lei
93,18 lei
38,99 lei

Beauvais la Paris cu autobuzul

Călătoria de la Beauvais la Paris cu autobuzul este de 67,39 km și durează 1 oră 37 min.. Există 61 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:25 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Beauvais la Paris cu autobuz pentru doar 22,18 lei sau până la 195,75 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 22,18 lei.

Cel mai mic pret22,18 lei
Durata călătoriei1 oră 37 min.
Conexiune pe zi61
Cel mai mic pret22,18 lei
Cel mai mare preț195,75 lei
Prima Plecare07:25
Ultima Plecare23:30
Distanţă67,39 km
PlecareBeauvais
SosireParis
TransportatoriNavette Paris-Beauvais, FlixBus

Autobuz Bilete de la Beauvais la Paris

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria dvs. de la Beauvais la Paris cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Beauvais la Paris. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de autobuz de la Beauvais la Paris?

Prețurile biletelor de autobuz de la Beauvais la Paris variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Beauvais la Paris vor costa 22,18 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 93,28 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Beauvais la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Beauvais la Paris, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 93,28 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să ajung de la Beauvais la Paris cu autobuzul?

Călătoria între Beauvais și Paris cu autobuzul este aproximativ 67,39 km. Vă va lua cam 1 oră 37 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Beauvais și Paris este în jur de 67,39 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 37 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Beauvais și Paris durează 0 ore 50 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Beauvais la Paris?

În general, prima plecare a zilei din Beauvais va fi la 07:25, iar ultima plecare va fi la 23:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Beauvais la Paris se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Beauvais la Paris la 07:25. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Beauvais la Paris?

Puteți pleca din Beauvais la stații precum Gare SNCF VILLERS SUR THERE,Beauvais Gare SNCF. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Paris la următoarele stații: Paris - Gare De Lyon,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris - Orly Airport,Paris, Porte Maillot,Paris La Défense,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris Gare du Nord. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Beauvais și Paris. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Beauvais spre Paris?

Ruta de la Beauvais la Paris este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Beauvais de 61 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Beauvais la Paris, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 61 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Beauvais la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Beauvais la Paris

Bilete ieftine de autobuz de la Beauvais la Paris
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Beauvais la Paris.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Beauvais la Paris, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Beauvais la Paris.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Beauvais la Paris

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 37,67 lei la 79,45 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 53% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Beauvais la Paris

Cele mai ieftine bilete de autobuz Beauvais - Paris pot fi găsite până la 31,52 lei dacă aveți noroc sau 49,41 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59,91 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Paris cu autobuzul

Când călătoriți la Paris cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus și TER de la Beauvais la Paris
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Beauvais la Paris cu bus.
Facilităţi FlixBus TER
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross

Beauvais la Paris Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
4.72kg
Autobuz
5.05kg
Zbor
13.48kg
Mașină
10.78kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Beauvais la Paris?
Un bilet de autobuz de la Beauvais la Paris este de 93,28 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 22,18 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Beauvais la Paris?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Beauvais la Paris este de 22,18 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Beauvais și Paris cu autobuz?
Distanța între Beauvais și Paris este de 67,39 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Beauvais și Paris?
Călătoria de la Beauvais la Paris durează în medie 1 oră 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 50 min..
Ce companii operează de la Beauvais la Paris?
Ruta Beauvais - Paris este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Navette Paris-Beauvais, FlixBus și TER ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Beauvais la Paris?
Ruta de la Beauvais la Paris are în medie 61 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Beauvais la Paris?
Primul autobuz de la Beauvais la Paris pleacă la orele 07:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Beauvais la Paris?
Ultimul autobuz de la Beauvais la Paris pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Beauvais la Paris?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 22,18 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Beauvais la Paris?
Există în medie 61 de la Beauvais pentru a merge la Paris.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Beauvais și Paris?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Beauvais și Paris este 0 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Beauvais la Paris?
Da, există un autobuz direct între Beauvais și Paris.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Beauvais la Paris?
Călătoria cu autobuz de la Beauvais la Paris creează 5.05kg emisii de CO2.