Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Beauvais până la Paris

Starting from
77,69 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

De la 82,58 RON
Transport Autobuz

Mâine

De la 82,58 RON
Transport Autobuz

2 Zile

De la 82,58 RON

Ajungeți de la Beauvais la Paris cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Beauvais la Paris. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Beauvais la Paris?

În medie, un bilet de autobuz de la Beauvais la Paris vă va costa 82,60 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 77,69 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Beauvais la Paris transport autobuz

Cel mai bun preț 82,58 RON
Durata călătoriei 1 h 15 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 22:00
Ultima plecare 22:50
Distanța 67 km
Plecare Beauvais
Sosire Paris
Transportatori Ouibus, Navette Paris-Beauvais, OUI.sncf, SNCF, Oz route

Prețul biletului Beauvais - Paris în fiecare zi

 
Azi
78,18 RON
82,58 RON
43,98 RON
Mâine
78,18 RON
82,58 RON
24,43 RON
În 2 zile
24,43 RON
82,58 RON
29,32 RON
În 3 zile
24,43 RON
82,58 RON
24,43 RON
În 4 zile
24,43 RON
82,58 RON
24,43 RON
În 5 zile
24,43 RON
82,58 RON
24,43 RON
În 6 zile
24,43 RON
82,58 RON
29,32 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
14
Transportatori
5
Prețul minim
77,69 RON
Prețul maxim
199,31 RON

Beauvais - Paris

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

78 RON

Data
Sâmbătă 15 Octombrie 2022
OUI.sncf-logo
Beauvais - Paris Nord
10:44 - 11:56
OUI.sncf
1h 12min
1 schimbări
CO2: 0.19kg
Cel mai ieftin
Transport Autobuz

83 RON

Data
Sâmbătă 15 Octombrie 2022
Navette Paris-Beauvais-logo
Paris Beauvais Aéroport - Paris Porte Maillot
08:40 - 09:55
Navette Paris-Beauvais
1h 15min
CO2: 2.37kg

Cât durează călătoria de la Beauvais la Paris cu autobuzul?

Cu o distanță de 68 km între Beauvais și Paris, de obicei va dura 1 h 15 min să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 h 15 min. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Beauvais la Paris?

În general, prima plecare a zilei din Beauvais va fi la 08:30, iar ultima plecare va fi la 22:50. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Beauvais la Paris se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Beauvais la Paris?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Beauvais de la următoarele stații: Beauvais, Beauvais Tille (airport) Paris Beauvais airport, Route de l'Aeroport, Aéroport BVA și Paris Beauvais Airport. Sosind la Paris, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Creil, Persan - Beaumont, Paris Bus stop "Subway station Porte Maillot", Pershing Boulevard 16-24, Porte Maillot, Aéroport / Airport (CDG) T1 și Paris Porte Maillot. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Paris.

Câte călătorii de la Beauvais la Paris sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Beauvais la Paris folosind companii precum Ouibus, Navette Paris-Beauvais, OUI.sncf, SNCF și Oz route. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 16 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 47 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Beauvais la Paris folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 16 legături directe de la Beauvais la Paris în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback