Tren Hereford - Birmingham prețuri de la 115,12 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Hereford la Birmingham cu trenul

Călătoria de la Hereford la Birmingham cu trenul este de 72,91 km și durează 1 oră 47 min.. Există 26 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:23 și ultima la 21:25. Este posibil să călătoriți de la Hereford la Birmingham cu tren pentru doar 115,12 lei sau până la 213,19 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 115,12 lei.

Cel mai mic pret115,12 lei
Durata călătoriei1 oră 47 min.
Conexiune pe zi26
Cel mai mic pret115,12 lei
Cel mai mare preț213,19 lei
Prima Plecare05:23
Ultima Plecare21:25
Distanţă72,91 km
PlecareHereford
SosireBirmingham
TransportatoriWest Midlands Railway, Transport for Wales

Tren Bilete de la Hereford la Birmingham

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Hereford la Birmingham

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Hereford la Birmingham? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Hereford la Birmingham, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Hereford la Birmingham?

Prețurile biletelor de tren de la Hereford la Birmingham variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Hereford la Birmingham vor costa 115,12 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 157,59 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Hereford la Birmingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Hereford la Birmingham, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 157,59 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la Hereford la Birmingham cu trenul?

Călătoria între Hereford și Birmingham cu trenul este aproximativ 72,91 km. Vă va lua cam 1 oră 47 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Hereford și Birmingham este în jur de 72,91 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 47 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Hereford și Birmingham durează 1 oră 25 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Hereford la Birmingham?

Prima călătorie a zilei pornește de la Hereford la 05:23. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 21:25. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Hereford și Birmingham. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Hereford la Birmingham, care de obicei este la 05:23. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 21:25. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Hereford la Birmingham?

Veți putea pleca din Hereford folosind stații precum Hereford - Country Bus Station. Acestea vă conectează cu stații care includ Birmingham new street,Five ways,Birmingham, Coach Station,Birmingham moor street din Birmingham. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Hereford, fie în Birmingham, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Hereford la Birmingham?

Ruta de la Hereford la Birmingham este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Hereford de 26 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Hereford la Birmingham, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 14 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 12 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Hereford la Birmingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Hereford la Birmingham

Bilete ieftine de tren de la Hereford la Birmingham
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Hereford la Birmingham.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Hereford la Birmingham, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Hereford la Birmingham.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Hereford la Birmingham

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Birmingham cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Birmingham, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Guvernul galez deține organizația non-profit Transport for Wales. Este responsabil pentru achiziționarea și gestionarea serviciilor feroviare de pasageri în Țara Galilor, precum și pentru dezvoltarea rețelei feroviare din Țara Galilor. Compania a fost înființată în 2018, preluând de la Arriva Trains Wales și operează servicii în Țara Galilor și în granițe. Transport for Wales este o alegere excelentă pentru călătoriile dvs. în Țara Galilor, cum ar fi Cardiff la Aberdare sau Newport la Swansea, sau pentru călătoriile dvs. în Anglia, cum ar fi Manchester la Chester sau Birmingham la Shrewsbury, și chiar pentru călătoria dvs. între Anglia și Țara Galilor.

West Midlands Railway este o companie care operează trenuri care oferă servicii de pasageri în regiunea West Midlands din Anglia. Consorțiul West Midlands Trains, compus din Abellio, JR East și Mitsui, a câștigat franciza pentru regiune, ducând la înființarea serviciului. în 2017. West Midlands Railway oferă o varietate de servicii, inclusiv servicii pe distanțe mai lungi către orașe precum Londra și Liverpool, precum și trenuri locale și regionale.

Servicii la bord West Midlands Railway, Transport for Wales și Great Western Railway de la Hereford la Birmingham
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Hereford la Birmingham cu train.
Facilităţi West Midlands Railway Transport for Wales Great Western Railway
quiet_zone Zona de liniste check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check

Hereford la Birmingham Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.1kg
Autobuz
5.47kg
Zbor
14.58kg
Mașină
11.67kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Hereford la Birmingham cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Hereford și Birmingham sunt 5.1kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Hereford și Birmingham? Luând trenul între Hereford și Birmingham veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 9.48kg față de un zbor, 0.37kg față de autobuz și 6.57kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Hereford la Birmingham?
Un bilet de tren de la Hereford la Birmingham este de 157,59 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 115,12 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Hereford la Birmingham?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Hereford la Birmingham este de 115,12 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Hereford și Birmingham cu tren?
Distanța între Hereford și Birmingham este de 72,91 km.
Cât durează călătoria cu tren între Hereford și Birmingham?
Călătoria de la Hereford la Birmingham durează în medie 1 oră 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 25 min..
Ce companii operează de la Hereford la Birmingham?
Ruta Hereford - Birmingham este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, West Midlands Railway, Transport for Wales și Great Western Railway ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Hereford la Birmingham?
Ruta de la Hereford la Birmingham are în medie 26 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Hereford la Birmingham?
Primul tren de la Hereford la Birmingham pleacă la orele 05:23. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Hereford la Birmingham?
Ultimul tren de la Hereford la Birmingham pleacă la orele 21:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Hereford la Birmingham?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 115,12 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Hereford la Birmingham?
Există în medie 14 de la Hereford pentru a merge la Birmingham.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Hereford și Birmingham?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Hereford și Birmingham este 1 oră 25 min..
Există un tren direct de la Hereford la Birmingham?
Da, există un tren direct între Hereford și Birmingham.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Hereford la Birmingham?
Călătoria cu tren de la Hereford la Birmingham creează 5.1kg emisii de CO2.

Treceți local de la Hereford

Rute populare

Rute internaționale din Hereford și zonele din apropiere

Alte destinații de la Hereford

Principalele rute spre Birmingham

Rute asemănătoare

Alte rute populare