Tren Coventry - Birmingham prețuri de la 34,11 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
34,11 lei

Coventry la Birmingham cu trenul

Călătoria de la Coventry la Birmingham cu trenul este de 27,59 km și durează 0 ore 24 min.. Există 33 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:33 și ultima la 18:06. Este posibil să călătoriți de la Coventry la Birmingham cu tren pentru doar 34,11 lei sau până la 35,33 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 34,11 lei.

Cel mai mic pret34,11 lei
Durata călătoriei0 ore 24 min.
Conexiune pe zi33
Cel mai mic pret34,11 lei
Cel mai mare preț35,33 lei
Prima Plecare05:33
Ultima Plecare18:06
Distanţă27,59 km
PlecareCoventry
SosireBirmingham
TransportatoriCrossCountry, Avanti West Coast

Tren Bilete de la Coventry la Birmingham

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria dvs. de la Coventry la Birmingham cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Coventry la Birmingham? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Coventry la Birmingham?

Când călătoriți de la Coventry la Birmingham, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 34,84 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 34,11 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Coventry la Birmingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Coventry la Birmingham. Însă în medie veți plăti în jur de 34,84 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Coventry la Birmingham cu trenul?

Călătoria între Coventry și Birmingham cu trenul este aproximativ 27,59 km. Vă va lua cam 0 ore 24 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Coventry și Birmingham este în jur de 27,59 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 24 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Coventry și Birmingham durează 0 ore 20 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Coventry la Birmingham?

În general, prima plecare a zilei din Coventry va fi la 05:33, iar ultima plecare va fi la 18:06. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Coventry la Birmingham se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Coventry la Birmingham la 05:33. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 18:06. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Coventry la Birmingham cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Coventry, stațiile de plecare includ Coventry, Ricoh Arena,Coventry Airport,Coventry, Pool Meadow Bus Station. Când veți sosi în Birmingham, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Birmingham new street,Birmingham moor street,Five ways,Birmingham, Coach Station. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Coventry la Birmingham au loc în fiecare zi?

Ruta de la Coventry la Birmingham este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Coventry de 33 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Coventry la Birmingham, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 33 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Coventry la Birmingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Coventry la Birmingham

Bilete ieftine de tren de la Coventry la Birmingham
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Coventry la Birmingham.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Coventry la Birmingham, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Coventry la Birmingham.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Coventry la Birmingham

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Birmingham cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Birmingham, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Avanti West Coast și West Midlands Railway de la Coventry la Birmingham
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Coventry la Birmingham cu train.
Facilităţi Avanti West Coast West Midlands Railway
quiet_zone Zona de liniste check check
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
luggage Bagaje cross check

Coventry la Birmingham Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.93kg
Autobuz
2.07kg
Zbor
5.52kg
Mașină
4.41kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Coventry la Birmingham cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Coventry și Birmingham sunt 1.93kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Coventry și Birmingham? Luând trenul între Coventry și Birmingham veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 3.59kg față de un zbor, 0.14kg față de autobuz și 2.48kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Coventry la Birmingham?
Un bilet de tren de la Coventry la Birmingham este de 34,84 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 34,11 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Coventry la Birmingham?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Coventry la Birmingham este de 34,11 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Coventry și Birmingham cu tren?
Distanța între Coventry și Birmingham este de 27,59 km.
Cât durează călătoria cu tren între Coventry și Birmingham?
Călătoria de la Coventry la Birmingham durează în medie 0 ore 24 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 20 min..
Ce companii operează de la Coventry la Birmingham?
Ruta Coventry - Birmingham este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CrossCountry, Avanti West Coast și West Midlands Railway ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Coventry la Birmingham?
Ruta de la Coventry la Birmingham are în medie 33 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Coventry la Birmingham?
Primul tren de la Coventry la Birmingham pleacă la orele 05:33. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Coventry la Birmingham?
Ultimul tren de la Coventry la Birmingham pleacă la orele 18:06. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Coventry la Birmingham?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 34,11 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Coventry la Birmingham?
Există în medie 33 de la Coventry pentru a merge la Birmingham.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Coventry și Birmingham?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Coventry și Birmingham este 0 ore 20 min..
Există un tren direct de la Coventry la Birmingham?
Da, există un tren direct între Coventry și Birmingham.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Coventry la Birmingham?
Călătoria cu tren de la Coventry la Birmingham creează 1.93kg emisii de CO2.

Treceți local de la Coventry

Rute populare

Rute internaționale din Coventry și zonele din apropiere

Alte destinații de la Coventry

Principalele rute spre Birmingham

Alte rute populare