Tren Londra - Birmingham prețuri de la 54,34 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Londra la Birmingham cu trenul

Călătoria de la Londra la Birmingham cu trenul este de 164,26 km și durează 2 ore 5 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:22 și ultima la 18:20. Este posibil să călătoriți de la Londra la Birmingham cu tren pentru doar 54,34 lei sau până la 591,79 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 54,34 lei.

Cel mai mic pret54,34 lei
Durata călătoriei2 ore 5 min.
Conexiune pe zi24
Cel mai mic pret54,34 lei
Cel mai mare preț591,79 lei
Prima Plecare05:22
Ultima Plecare18:20
Distanţă164,26 km
PlecareLondra
SosireBirmingham
TransportatoriAvanti West Coast, Great Western RailwayDetalii

Tren Bilete de la London la Birmingham

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Londra la Birmingham

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Londra la Birmingham. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Londra la Birmingham?

În medie, un bilet de tren de la Londra la Birmingham vă va costa 234,40 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 54,34 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Londra la Birmingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Londra la Birmingham vă va costa 234,40 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Londra la Birmingham cu trenul?

Călătoria de la Londra la Birmingham cu trenul va dura, de obicei, 2 ore 5 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 164,26 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 2 ore 5 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Londra și Birmingham este în jur de 164,26 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 ore 5 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Londra și Birmingham durează 1 oră 16 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Londra la Birmingham?

În general, prima plecare a zilei din Londra va fi la 05:22, iar ultima plecare va fi la 18:20. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Londra la Birmingham se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Londra va fi la 05:22, iar ultima plecare va fi la 18:20. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Londra la Birmingham se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Londra la Birmingham?

Puteți pleca din Londra la stații precum London, Marble Arch,London St. Pancras International,London waterloo east,London Southend Airport,London City Airport, LCY,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,Gatwick Airport,London paddington,London Euston,London, Heathrow Airport Terminal 5,Southend airport,London bridge,LONDON,London, Stratford,London, Victoria Coach Station,London Heathrow Airport T3,Luton Airport (LTN),Waterloo Rue de la Station 220,London Stansted Airport. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Birmingham la următoarele stații: Five ways,Birmingham moor street,Birmingham, Coach Station,Birmingham new street. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Londra și Birmingham. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Londra la Birmingham au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Londra la Birmingham folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 24 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Londra la Birmingham folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 17 legături directe de la Londra la Birmingham în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Londra la Birmingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la London la Birmingham

Bilete ieftine de tren de la Londra la Birmingham
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Londra la Birmingham.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Londra la Birmingham, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Londra la Birmingham.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la London la Birmingham

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 44,61 lei la 231,47 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 81% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Londra la Birmingham

Cele mai ieftine bilete de tren Londra - Birmingham pot fi găsite până la 82,24 lei dacă aveți noroc sau 102,49 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 122,89 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Birmingham cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Birmingham, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Great Western Railway (GWR) este o companie feroviară britanică care operează servicii de pasageri între Londra și sud-vestul Angliei, precum și părți din Țara Galilor. A fost fondată în 1833 și a fost cunoscută inițial ca Great Western Railway Company. GWR este acum deținută de FirstGroup. Compania este cunoscută pentru imaginea sa emblematică verde și pentru locomotivele sale istorice cu abur, inclusiv celebrul Flying Scotsman.

West Midlands Railway este o companie care operează trenuri care oferă servicii de pasageri în regiunea West Midlands din Anglia. Consorțiul West Midlands Trains, compus din Abellio, JR East și Mitsui, a câștigat franciza pentru regiune, ducând la înființarea serviciului. în 2017. West Midlands Railway oferă o varietate de servicii, inclusiv servicii pe distanțe mai lungi către orașe precum Londra și Liverpool, precum și trenuri locale și regionale.

Servicii la bord Avanti West Coast, Great Western Railway și West Midlands Railway de la Londra la Birmingham
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Londra la Birmingham cu train.
Facilităţi Avanti West Coast Great Western Railway West Midlands Railway Chiltern Railways
quiet_zone Zona de liniste check check check check
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
luggage Bagaje cross check check check

Londra la Birmingham Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.5kg
Autobuz
12.32kg
Zbor
32.85kg
Mașină
26.28kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Londra la Birmingham cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Londra și Birmingham sunt 11.5kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Londra și Birmingham? Luând trenul între Londra și Birmingham veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.35kg față de un zbor, 0.82kg față de autobuz și 14.78kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Londra la Birmingham?
Un bilet de tren de la Londra la Birmingham este de 234,40 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 54,34 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Londra la Birmingham?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Londra la Birmingham este de 54,34 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Londra și Birmingham cu tren?
Distanța între Londra și Birmingham este de 164,26 km.
Cât durează călătoria cu tren între Londra și Birmingham?
Călătoria de la Londra la Birmingham durează în medie 2 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 16 min..
Ce companii operează de la Londra la Birmingham?
Ruta Londra - Birmingham este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Avanti West Coast, Great Western Railway, West Midlands Railway, CrossCountry și Chiltern Railways ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Londra la Birmingham?
Ruta de la Londra la Birmingham are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Londra la Birmingham?
Primul tren de la Londra la Birmingham pleacă la orele 05:22. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Londra la Birmingham?
Ultimul tren de la Londra la Birmingham pleacă la orele 18:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Londra la Birmingham?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 54,34 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Londra la Birmingham?
Există în medie 17 de la Londra pentru a merge la Birmingham.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Londra și Birmingham?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Londra și Birmingham este 1 oră 16 min..
Există un tren direct de la Londra la Birmingham?
Da, există un tren direct între Londra și Birmingham.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Londra la Birmingham?
Călătoria cu tren de la Londra la Birmingham creează 11.5kg emisii de CO2.

Treceți local de la Londra

Rute populare

Escapade de weekend de la Londra

Rute internaționale din Londra și zonele din apropiere

Alte destinații de la Londra

Principalele rute spre Birmingham

Rute asemănătoare

Alte rute populare