Tren Evesham - Birmingham prețuri de la 102,66 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Evesham la Birmingham cu trenul

Călătoria de la Evesham la Birmingham cu trenul este de 43,44 km și durează 1 oră 15 min.. Există 14 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:53 și ultima la 21:41. Este posibil să călătoriți de la Evesham la Birmingham cu tren pentru doar 102,66 lei sau până la 110,14 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 102,66 lei.

Cel mai mic pret102,66 lei
Durata călătoriei1 oră 15 min.
Conexiune pe zi14
Cel mai mic pret102,66 lei
Cel mai mare preț110,14 lei
Prima Plecare05:53
Ultima Plecare21:41
Distanţă43,44 km
PlecareEvesham
SosireBirmingham
TransportatoriGreat Western Railway, West Midlands Railway

Tren Bilete de la Evesham la Birmingham

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Evesham la Birmingham

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Evesham la Birmingham? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Evesham la Birmingham, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Evesham la Birmingham?

Când călătoriți de la Evesham la Birmingham, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 105,74 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 102,66 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Evesham la Birmingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 105,74 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Evesham la Birmingham.

Cât timp va dura să merg de la Evesham la Birmingham cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 1 oră 15 min.. Atât durează să traversați 43,44 km de la Evesham la Birmingham. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Evesham la Birmingham ar putea să dureze mai mult de 1 oră 15 min.. Călătoria între Evesham și Birmingham este lungă de vreo 43,44 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 15 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 49 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Evesham la Birmingham cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Evesham la Birmingham?

Prima plecare zilnică de la Evesham la Birmingham este la 05:53, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:41. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Evesham și Birmingham. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Evesham la Birmingham, care de obicei este la 05:53. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 21:41. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Evesham la Birmingham?

În Evesham, stațiile de plecare includ Evesham Railway Station. Când veți sosi în Birmingham, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Birmingham moor street,Five ways,Birmingham new street,Birmingham, Coach Station. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Evesham la Birmingham sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 14 plecări zilnice de la Evesham la Birmingham. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Evesham care merg direct la Birmingham. Există 14 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Evesham la Birmingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Evesham la Birmingham

Bilete ieftine de tren de la Evesham la Birmingham
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Evesham la Birmingham.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Evesham la Birmingham, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Evesham la Birmingham.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Evesham la Birmingham

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Evesham la Birmingham

Cele mai ieftine bilete de tren Evesham - Birmingham pot fi găsite până la 99,49 lei dacă aveți noroc sau 103,69 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 109,21 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Birmingham cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Birmingham, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Great Western Railway (GWR) este o companie feroviară britanică care operează servicii de pasageri între Londra și sud-vestul Angliei, precum și părți din Țara Galilor. A fost fondată în 1833 și a fost cunoscută inițial ca Great Western Railway Company. GWR este acum deținută de FirstGroup. Compania este cunoscută pentru imaginea sa emblematică verde și pentru locomotivele sale istorice cu abur, inclusiv celebrul Flying Scotsman.

West Midlands Railway este o companie care operează trenuri care oferă servicii de pasageri în regiunea West Midlands din Anglia. Consorțiul West Midlands Trains, compus din Abellio, JR East și Mitsui, a câștigat franciza pentru regiune, ducând la înființarea serviciului. în 2017. West Midlands Railway oferă o varietate de servicii, inclusiv servicii pe distanțe mai lungi către orașe precum Londra și Liverpool, precum și trenuri locale și regionale.

Servicii la bord Great Western Railway și West Midlands Railway de la Evesham la Birmingham
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Evesham la Birmingham cu train.
Facilităţi Great Western Railway West Midlands Railway
quiet_zone Zona de liniste check check
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check

Evesham la Birmingham Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.04kg
Autobuz
3.26kg
Zbor
8.69kg
Mașină
6.95kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Evesham la Birmingham cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Evesham și Birmingham sunt 3.04kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Evesham și Birmingham? Luând trenul între Evesham și Birmingham veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 5.65kg față de un zbor, 0.22kg față de autobuz și 3.91kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Evesham la Birmingham?
Un bilet de tren de la Evesham la Birmingham este de 105,74 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 102,66 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Evesham la Birmingham?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Evesham la Birmingham este de 102,66 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Evesham și Birmingham cu tren?
Distanța între Evesham și Birmingham este de 43,44 km.
Cât durează călătoria cu tren între Evesham și Birmingham?
Călătoria de la Evesham la Birmingham durează în medie 1 oră 15 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 49 min..
Ce companii operează de la Evesham la Birmingham?
Ruta Evesham - Birmingham este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Great Western Railway, West Midlands Railway și CrossCountry ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Evesham la Birmingham?
Ruta de la Evesham la Birmingham are în medie 14 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Evesham la Birmingham?
Primul tren de la Evesham la Birmingham pleacă la orele 05:53. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Evesham la Birmingham?
Ultimul tren de la Evesham la Birmingham pleacă la orele 21:41. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Evesham la Birmingham?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 102,66 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Evesham și Birmingham?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Evesham și Birmingham este 0 ore 49 min..
Există un tren direct de la Evesham la Birmingham?
Da, există un tren direct între Evesham și Birmingham.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Evesham la Birmingham?
Călătoria cu tren de la Evesham la Birmingham creează 3.04kg emisii de CO2.

Treceți local de la Evesham

Rute populare

Rute internaționale din Evesham și zonele din apropiere

Alte destinații de la Evesham

Principalele rute spre Birmingham

Alte rute populare