Tren Luton - Paris prețuri de la 675,73 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Luton la Paris cu trenul

Călătoria de la Luton la Paris cu trenul este de 389,9 km și durează 7 ore 9 min.. Există 21 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:30 și ultima la 17:05. Este posibil să călătoriți de la Luton la Paris cu tren pentru doar 675,73 lei sau până la 2.039,27 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 675,73 lei.

Cel mai mic pret675,73 lei
Durata călătoriei7 ore 9 min.
Conexiune pe zi21
Cel mai mic pret675,73 lei
Cel mai mare preț2.039,27 lei
Prima Plecare01:30
Ultima Plecare17:05
Distanţă389,9 km
PlecareLuton
SosireParis
TransportatoriHeathrow Express, FlixBusDetalii

Tren Bilete de la Luton la Paris

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la Luton la Paris cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Luton la Paris? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Luton la Paris, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Luton la Paris?

Când călătoriți de la Luton la Paris, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.237,57 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 675,73 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Luton la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Luton la Paris. Însă în medie veți plăti în jur de 1.237,57 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la Luton la Paris cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 7 ore 9 min.. Atât durează să traversați 389,9 km de la Luton la Paris. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Luton la Paris ar putea să dureze mai mult de 7 ore 9 min.. Călătoria între Luton și Paris cu trenul durează de obicei 7 ore 9 min. pentru a acoperi o distanță de 389,9 km. Cea mai scurtă călătorie de la Luton la Paris vă va duce 5 ore 15 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Paris, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când călătoresc de la Luton la Paris cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Luton și Paris. Vă puteți începe călătoria în Luton la stații precum Luton, Challney,Luton Interchange,Leagrave Station Road. Acestea se leagă de stații care includ Paris Gare du Nord,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Gare De Lyon,Paris - Orly Airport,Paris, Porte Maillot,Paris La Défense din Paris. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Luton la Paris.

Câte călătorii de la Luton la Paris au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Luton la Paris folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 21 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Luton la Paris folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Luton la Paris în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 21 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Luton la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Luton la Paris

Bilete ieftine de tren de la Luton la Paris
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Luton la Paris.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Luton la Paris, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Luton la Paris.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Luton la Paris

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Luton la Paris

Cele mai ieftine bilete de tren Luton - Paris pot fi găsite până la 552,31 lei dacă aveți noroc sau 719,81 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 856,33 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Paris cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Paris, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Eurostar este un serviciu de tren de pasageri de mare viteză care leagă Londra cu mai multe orașe din Europa continentală, inclusiv Paris, Bruxelles și Amsterdam. Lansat în 1994, Eurostar s-a impus de atunci ca un mod de transport popular pentru călătorii de agrement și de afaceri. Cu viteze care ajung până la 300 km/h, trenurile Eurostar oferă un transport rapid și ecologic.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Heathrow Express este un serviciu de tren non-stop care leagă Aeroportul Heathrow din Londra cu Gara Paddington din centrul Londrei. Serviciul funcționează la fiecare 15 minute și durează doar 15 minute pentru a călători între cele două locații. Trenurile sunt moderne și confortabile, cu Wi-Fi gratuit și mult spațiu pentru bagaje. Heathrow Express este o opțiune populară printre călătorii de afaceri și turiștii care doresc să ocolească congestionarea traficului din Londra.

National Express este o companie multinațională britanică de transport public care operează servicii de autobuz și feroviar în Marea Britanie, Europa, Africa de Nord și America de Nord. Compania a fost fondată în 1972 și are sediul central în Birmingham, Marea Britanie. National Express operează o flotă de peste 1.600 de autobuze, care deservește peste 900 de destinații din Marea Britanie. Compania operează, de asemenea, servicii feroviare în Marea Britanie, inclusiv franciza East Anglia.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

TGV înseamnă Train à Grande Vitesse, care se traduce printr-un tren de mare viteză. Este un tip de tren de mare viteză care operează în Franța și în alte părți ale Europei. TGV a fost introdus pentru prima dată în 1981 și de atunci a devenit un mod popular de transport pentru călătoriile interne și internaționale. TGV (Train à Grande Vitesse), se referă acum la un tip de tren care poate atinge o viteză de 320 km/h pe liniile de mare viteză din Franța. În Franța și Europa, există două tipuri de TGV operate de SNCF Voyageurs: TGV INOUI, care oferă un nivel mai ridicat de confort, și TGV OUIGO low-cost.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Luton la Paris

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Eurostar, TER și TGV inOui atunci când călătoriți de la Luton la Paris.

Standard

Biletele Eurostar Standard sunt pentru călătorii atenți la buget și cea mai largă opțiune disponibilă și accesibilă. Cu toate acestea, au o flexibilitate limitată
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Premier

Biletele Eurostar Standard Premier oferă o experiență premium economică, ideală pentru muncă în liniște și confort, dar la un cost mai mare decât Standard. Acest bilet include spațiu suplimentar pentru picioare, mese gratuite și acces la reviste.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Premier

Biletele Business Premier sunt opțiunea Eurostar de primă clasă, cu confort și flexibilitate de top, dar și cea mai scumpă. Cu acest bilet, veți avea locuri spațioase, mese delicioase servite la locul dvs., acces la saloane exclusive și asistență dedicată.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Călătorii Business Premier și deținătorii de carte blanche Eurostar™ beneficiază de Wi-Fi gratuit în saloanele de la anumite stații. Vouchere gratuite pentru conexiunea Wi-Fi sunt disponibile la biroul de informații al lui Ashford. Toate trenurile oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit, se conectează prin EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Începând cu septembrie 2012, o opțiune de autocar liniștită este disponibilă pentru călătorii Business și Standard Premier fără costuri suplimentare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun are prize de curent din Marea Britanie și Europa. Business Premier și Standard Premier includ și prize USB.
luggage Bagaje open icon close icon
Biletul Eurostar vă permite să luați o cantitate generoasă de bagaje la bord, fără restricții de greutate. Puteți transporta două valize și un articol de mână, toate etichetate corespunzător, atâta timp cât nu depășesc 85 cm lungime. La bord sunt permise cărucioarele pentru copii și cărucioarele. De asemenea, vă puteți aduce bicicleta sau instrumentul muzical, care va fi considerată una dintre cele două bagaje de dimensiuni medii, atâta timp cât se află într-o cutie de transport cu o lungime mai mică de 85 cm.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența pentru călătorii cu dizabilități sau persoanele în vârstă este disponibilă în toate stațiile. Tipul de asistență variază în funcție de locație. Se recomandă rezervarea în avans cu cel puțin 24 de ore în avans, cu o sosire cu 60 de minute înainte, dacă nu este rezervată în avans.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Café Métropole de la bordul trenurilor Eurostar oferă reduceri la pahare reutilizabile. Mâncarea nevândută este donată lui Olio, beneficiind comunitățile din Londra. Mâncare în Standard Premier: Standard Premier oferă mâncăruri internaționale pe tot parcursul zilei. Micul dejun include fructe, produse de patiserie și multe altele până la ora 10:14. După ora 10:15, bucurați-vă de o masă ușoară, desert și băuturi. Food in Business Premier: meniul Business Premier este organizat de bucătarul cu stele Michelin Raymond Blanc OBE. Băuturile, de la ceai la șampanie, sunt disponibile pe tot parcursul călătoriei.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Aerul proaspăt este aspirat și filtrat în mod constant pe tot parcursul călătoriei.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Ai un instrument muzical sau o chitară sub 85 cm? Îl poți include ca parte a bagajului tău pe Eurostar. Dacă aveți o bicicletă în cutie, rezervați un loc apelând la serviciul de turism Eurostar (disponibil pentru anumite trenuri). Bicicletele pliabile și pentru copii sub 85 cm sunt binevenite, dar ar trebui să fie într-o pungă de protecție. Atenție: trotinetele electrice și hoverboard-urile sunt interzise. În plus, pe lângă bagaj, puteți aduce o pereche de schiuri sau un snowboard
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
wifi Wifi open icon close icon
Pe trenurile TGV INOUI, bucurați-vă de acces WiFi gratuit pe tot parcursul călătoriei. Indiferent dacă lucrați, răspundeți la e-mailuri sau vă scufundați în hub-ul de divertisment TGV INOUI, noi vă putem acoperi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cu un bilet Business Première, intră într-un autocar exclusivist conceput pentru confort. Este sanctuarul tău tăcut, ideal atât pentru muncă, cât și pentru relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc de pe TGV inOUI este plin de putere! Cu o priză la dispoziție, ești mereu încărcat și gata.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV INOUI, puteți aduce atâtea bagaje cât pot transporta brațele și picioarele, dar nu uitați să vă etichetați corect propriile bagaje. Gențile și obiectele mici sunt cel mai bine depozitate fie la nivelul picioarelor, fie sub scaun; piesele mai grele trebuie plasate într-un colț disponibil al mașinii sau de-a lungul culoarului central al acestuia.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii de pe TGV INOUI pot aștepta cu nerăbdare un sortiment de alimente și băuturi. Serviciul de trenuri prezintă o selecție curată care promite să satisfacă diverse palate.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile TGV inOUI sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Este necesară rezervarea pentru bicicletele nepliabile (10 EUR) pe anumite trenuri TGV INOUI, bicicletele pliabile sub 130x90cm pot călători ca bagaj de mână pe orice tren TGV INOUI, bicicletele dezasamblate pot fi luate fără rezervare dacă sunt depozitate într-o geantă pentru biciclete sub 130x90cm. Scuterele acvatice sau snowboardurile, trotinetele pliate și instrumentele muzicale pot fi luate ca bagaje de mână dacă sunt într-o cutie de transport sub 130 x 90 cm.
Servicii la bord Heathrow Express, FlixBus și Eurostar de la Luton la Paris
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Luton la Paris cu train.
Facilităţi Heathrow Express FlixBus Eurostar TER TGV inOui TGV National Express OUIGO
quiet_zone Zona de liniste check cross cross cross check check check cross
wifi Wifi check check check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check check check
air_con Aer condiționat cross check check cross check check check cross
accessibility Accesibilitate cross cross check cross check check check cross
bicycle Bicicleta cross cross check cross check check check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit cross cross check cross check check check cross

Luton la Paris Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
27.29kg
Autobuz
29.24kg
Zbor
77.98kg
Mașină
62.38kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Luton la Paris cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Luton și Paris sunt 27.29kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Luton și Paris? Luând trenul între Luton și Paris veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 50.69kg față de un zbor, 1.95kg față de autobuz și 35.09kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Luton la Paris?
Un bilet de tren de la Luton la Paris este de 1.237,57 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 675,73 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Luton la Paris?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Luton la Paris este de 675,73 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Luton și Paris cu tren?
Distanța între Luton și Paris este de 389,9 km.
Cât durează călătoria cu tren între Luton și Paris?
Călătoria de la Luton la Paris durează în medie 7 ore 9 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 15 min..
Ce companii operează de la Luton la Paris?
Ruta Luton - Paris este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Heathrow Express, FlixBus, Eurostar, TER, TGV inOui, TGV, National Express și OUIGO ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Luton la Paris?
Ruta de la Luton la Paris are în medie 21 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Luton la Paris?
Primul tren de la Luton la Paris pleacă la orele 01:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Luton la Paris?
Ultimul tren de la Luton la Paris pleacă la orele 17:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Luton la Paris?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 675,73 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Luton și Paris?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Luton și Paris este 5 ore 15 min..
Există un tren direct de la Luton la Paris?
Da, există un tren direct între Luton și Paris.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Luton la Paris?
Călătoria cu tren de la Luton la Paris creează 27.29kg emisii de CO2.

Treceți local de la Luton

Rute populare

Escapade de weekend de la Luton

Alte destinații de la Luton

Principalele rute spre Paris

Alte rute populare