Tren Londra - Calais prețuri de la 637,67 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
637,67 lei

Londra la Calais cu trenul

Călătoria de la Londra la Calais cu trenul este de 149,46 km și durează 4 ore 39 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:01 și ultima la 18:04. Este posibil să călătoriți de la Londra la Calais cu tren pentru doar 637,67 lei sau până la 2.139,00 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 637,67 lei.

Cel mai mic pret637,67 lei
Durata călătoriei4 ore 39 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret637,67 lei
Cel mai mare preț2.139,00 lei
Prima Plecare06:01
Ultima Plecare18:04
Distanţă149,46 km
PlecareLondra
SosireCalais
TransportatoriEurostar, TER

Tren Bilete de la London la Calais

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria dvs. de la Londra la Calais cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Londra la Calais? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Londra la Calais cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Londra la Calais. Însă în medie veți plăti în jur de 1.292,78 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 637,67 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Londra la Calais. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Londra la Calais, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.292,78 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Londra la Calais cu trenul?

Distanța dintre Londra și Calais este aproximativ 149,46 km. În general, va dura în jur de 4 ore 39 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Londra și Calais cu trenul durează de obicei 4 ore 39 min. pentru a acoperi o distanță de 149,46 km. Cea mai scurtă călătorie de la Londra la Calais vă va duce 3 ore 20 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Calais, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Londra la Calais?

În general, prima plecare a zilei din Londra va fi la 06:01, iar ultima plecare va fi la 18:04. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Londra la Calais se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Londra la Calais la 06:01. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 18:04. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Londra la Calais cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Londra folosind stații precum Waterloo Rue de la Station 220,London Heathrow Airport T3,Gatwick Airport,London Stansted Airport,Luton Airport (LTN),London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,London St. Pancras International,London waterloo east,London City Airport, LCY,LONDON,London Euston,London, Marble Arch,London, Victoria Coach Station,London, Heathrow Airport Terminal 5,London paddington,London bridge,Southend airport,London, Stratford,London Southend Airport. Acestea vă conectează cu stații care includ Calais, Terminal Ferry,Calais Eurotunnel,Marck, Polley Secured Lorry Park,Calais - Ville,Calais - Fréthun din Calais. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Londra, fie în Calais, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Londra spre Calais?

Numărul exact al călătoriilor de la Londra la Calais poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 6 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Londra la Calais. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Londra la Calais variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Londra la Calais. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la London la Calais

Bilete ieftine de tren de la Londra la Calais
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Londra la Calais.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Londra la Calais, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Londra la Calais.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la London la Calais

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Londra la Calais

Cele mai ieftine bilete de tren Londra - Calais pot fi găsite până la 288,30 lei dacă aveți noroc sau 840,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.552,30 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Calais cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Calais, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Eurostar este un serviciu de tren de pasageri de mare viteză care leagă Londra cu mai multe orașe din Europa continentală, inclusiv Paris, Bruxelles și Amsterdam. Lansat în 1994, Eurostar s-a impus de atunci ca un mod de transport popular pentru călătorii de agrement și de afaceri. Cu viteze care ajung până la 300 km/h, trenurile Eurostar oferă un transport rapid și ecologic.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

Tipuri de bilete și facilități de la Londra la Calais

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Eurostar și TER atunci când călătoriți de la Londra la Calais.

Standard

Biletele Eurostar Standard sunt pentru călătorii atenți la buget și cea mai largă opțiune disponibilă și accesibilă. Cu toate acestea, au o flexibilitate limitată
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Premier

Biletele Eurostar Standard Premier oferă o experiență premium economică, ideală pentru muncă în liniște și confort, dar la un cost mai mare decât Standard. Acest bilet include spațiu suplimentar pentru picioare, mese gratuite și acces la reviste.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Premier

Biletele Business Premier sunt opțiunea Eurostar de primă clasă, cu confort și flexibilitate de top, dar și cea mai scumpă. Cu acest bilet, veți avea locuri spațioase, mese delicioase servite la locul dvs., acces la saloane exclusive și asistență dedicată.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Călătorii Business Premier și deținătorii de carte blanche Eurostar™ beneficiază de Wi-Fi gratuit în saloanele de la anumite stații. Vouchere gratuite pentru conexiunea Wi-Fi sunt disponibile la biroul de informații al lui Ashford. Toate trenurile oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit, se conectează prin EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Începând cu septembrie 2012, o opțiune de autocar liniștită este disponibilă pentru călătorii Business și Standard Premier fără costuri suplimentare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun are prize de curent din Marea Britanie și Europa. Business Premier și Standard Premier includ și prize USB.
luggage Bagaje open icon close icon
Biletul Eurostar vă permite să luați o cantitate generoasă de bagaje la bord, fără restricții de greutate. Puteți transporta două valize și un articol de mână, toate etichetate corespunzător, atâta timp cât nu depășesc 85 cm lungime. La bord sunt permise cărucioarele pentru copii și cărucioarele. De asemenea, vă puteți aduce bicicleta sau instrumentul muzical, care va fi considerată una dintre cele două bagaje de dimensiuni medii, atâta timp cât se află într-o cutie de transport cu o lungime mai mică de 85 cm.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența pentru călătorii cu dizabilități sau persoanele în vârstă este disponibilă în toate stațiile. Tipul de asistență variază în funcție de locație. Se recomandă rezervarea în avans cu cel puțin 24 de ore în avans, cu o sosire cu 60 de minute înainte, dacă nu este rezervată în avans.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Café Métropole de la bordul trenurilor Eurostar oferă reduceri la pahare reutilizabile. Mâncarea nevândută este donată lui Olio, beneficiind comunitățile din Londra. Mâncare în Standard Premier: Standard Premier oferă mâncăruri internaționale pe tot parcursul zilei. Micul dejun include fructe, produse de patiserie și multe altele până la ora 10:14. După ora 10:15, bucurați-vă de o masă ușoară, desert și băuturi. Food in Business Premier: meniul Business Premier este organizat de bucătarul cu stele Michelin Raymond Blanc OBE. Băuturile, de la ceai la șampanie, sunt disponibile pe tot parcursul călătoriei.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Aerul proaspăt este aspirat și filtrat în mod constant pe tot parcursul călătoriei.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Ai un instrument muzical sau o chitară sub 85 cm? Îl poți include ca parte a bagajului tău pe Eurostar. Dacă aveți o bicicletă în cutie, rezervați un loc apelând la serviciul de turism Eurostar (disponibil pentru anumite trenuri). Bicicletele pliabile și pentru copii sub 85 cm sunt binevenite, dar ar trebui să fie într-o pungă de protecție. Atenție: trotinetele electrice și hoverboard-urile sunt interzise. În plus, pe lângă bagaj, puteți aduce o pereche de schiuri sau un snowboard
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
Servicii la bord Eurostar, TER și TGV inOui de la Londra la Calais
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Londra la Calais cu train.
Facilităţi Eurostar TER TGV inOui
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
accessibility Accesibilitate check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross check
bicycle Bicicleta check cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit check cross check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check

Londra la Calais Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
10.46kg
Autobuz
11.21kg
Zbor
29.89kg
Mașină
23.91kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Londra la Calais cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Londra și Calais sunt 10.46kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Londra și Calais? Luând trenul între Londra și Calais veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 19.43kg față de un zbor, 0.75kg față de autobuz și 13.45kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Londra la Calais?
Un bilet de tren de la Londra la Calais este de 1.292,78 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 637,67 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Londra la Calais?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Londra la Calais este de 637,67 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Londra și Calais cu tren?
Distanța între Londra și Calais este de 149,46 km.
Cât durează călătoria cu tren între Londra și Calais?
Călătoria de la Londra la Calais durează în medie 4 ore 39 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 20 min..
Ce companii operează de la Londra la Calais?
Ruta Londra - Calais este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Eurostar, TER și TGV inOui ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Londra la Calais?
Ruta de la Londra la Calais are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Londra la Calais?
Primul tren de la Londra la Calais pleacă la orele 06:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Londra la Calais?
Ultimul tren de la Londra la Calais pleacă la orele 18:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Londra la Calais?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 637,67 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Londra și Calais?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Londra și Calais este 3 ore 20 min..
Există un tren direct de la Londra la Calais?
Da, există un tren direct între Londra și Calais.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Londra la Calais?
Călătoria cu tren de la Londra la Calais creează 10.46kg emisii de CO2.

Treceți local de la Londra

Rute populare

Escapade de weekend de la Londra

Rute internaționale din Londra și zonele din apropiere

Alte destinații de la Londra

Principalele rute spre Calais

Rute asemănătoare

Alte rute populare