Tren Londra - Lille prețuri de la 312,73 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Londra la Lille cu trenul

Călătoria de la Londra la Lille cu trenul este de 241,12 km și durează 1 oră 23 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:04 și ultima la 19:34. Este posibil să călătoriți de la Londra la Lille cu tren pentru doar 312,73 lei sau până la 693,86 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 312,73 lei.

Cel mai mic pret312,73 lei
Durata călătoriei1 oră 23 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret312,73 lei
Cel mai mare preț693,86 lei
Prima Plecare07:04
Ultima Plecare19:34
Distanţă241,12 km
PlecareLondra
SosireLille
TransportatoriEurostar

Tren Bilete de la London la Lille

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Londra la Lille cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Londra la Lille? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Londra la Lille?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Londra la Lille costă 312,73 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 508,77 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Londra la Lille.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Londra la Lille. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Londra la Lille. Însă în medie veți plăti în jur de 508,77 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Londra la Lille cu trenul?

Călătoria între Londra și Lille cu trenul este aproximativ 241,12 km. Vă va lua cam 1 oră 23 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Londra și Lille este în jur de 241,12 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 23 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Londra și Lille durează 1 oră 22 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Londra la Lille?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Londra la Lille la 07:04. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 19:34. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Londra la Lille, care de obicei este la 07:04. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 19:34. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Londra la Lille?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Londra și Lille. Vă puteți începe călătoria în Londra la stații precum London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,Luton Airport (LTN),London, Heathrow Airport Terminal 5,London, Stratford,Southend airport,Gatwick Airport,London bridge,London Heathrow Airport T3,Waterloo Rue de la Station 220,London City Airport, LCY,London waterloo east,London St. Pancras International,London paddington,LONDON,London, Victoria Coach Station,London Euston,London, Marble Arch,London Stansted Airport,London Southend Airport. Acestea se leagă de stații care includ Lille, Gare Europe,Lezennes (f),Lille - Flanders din Lille. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Londra la Lille.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Londra spre Lille?

Dacă vreți să ajungeți de la Londra la Lille, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 8 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 8 călătorii directe între Londra și Lille. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Londra la Lille. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la London la Lille

Bilete ieftine de tren de la Londra la Lille
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Londra la Lille.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Londra la Lille, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Londra la Lille.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la London la Lille

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,89 lei la 1.826,28 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 100% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lille cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Lille, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Eurostar de la Londra la Lille
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Londra la Lille cu train.
Facilităţi Eurostar
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Londra la Lille Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.88kg
Autobuz
18.08kg
Zbor
48.22kg
Mașină
38.58kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Londra la Lille cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Londra și Lille sunt 16.88kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Londra și Lille? Luând trenul între Londra și Lille veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 31.34kg față de un zbor, 1.2kg față de autobuz și 21.7kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Londra la Lille?
Un bilet de tren de la Londra la Lille este de 508,77 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 312,73 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Londra la Lille?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Londra la Lille este de 312,73 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Londra și Lille cu tren?
Distanța între Londra și Lille este de 241,12 km.
Cât durează călătoria cu tren între Londra și Lille?
Călătoria de la Londra la Lille durează în medie 1 oră 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 22 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Londra la Lille?
Ruta de la Londra la Lille are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Londra la Lille?
Primul tren de la Londra la Lille pleacă la orele 07:04. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Londra la Lille?
Ultimul tren de la Londra la Lille pleacă la orele 19:34. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Londra la Lille?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 312,73 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Londra la Lille?
Există în medie 8 de la Londra pentru a merge la Lille.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Londra și Lille?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Londra și Lille este 1 oră 22 min..
Există un tren direct de la Londra la Lille?
Da, există un tren direct între Londra și Lille.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Londra la Lille?
Călătoria cu tren de la Londra la Lille creează 16.88kg emisii de CO2.

Treceți local de la Londra

Rute populare

Escapade de weekend de la Londra

Rute internaționale din Londra și zonele din apropiere

Alte destinații de la Londra

Principalele rute spre Lille

Rute asemănătoare

Alte rute populare