Tren Paris - Calais prețuri de la 73,30 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Paris la Calais cu trenul

Călătoria de la Paris la Calais cu trenul este de 236,26 km și durează 3 ore 18 min.. Există 47 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:02 și ultima la 20:21. Este posibil să călătoriți de la Paris la Calais cu tren pentru doar 73,30 lei sau până la 431,47 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 73,30 lei.

Cel mai mic pret73,30 lei
Durata călătoriei3 ore 18 min.
Conexiune pe zi47
Cel mai mic pret73,30 lei
Cel mai mare preț431,47 lei
Prima Plecare06:02
Ultima Plecare20:21
Distanţă236,26 km
PlecareParis
SosireCalais
TransportatoriAUTOCAR, TGV inOuiDetalii

Tren Bilete de la Paris la Calais

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Paris la Calais

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Paris la Calais? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Paris la Calais, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Paris la Calais?

Când călătoriți de la Paris la Calais, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 242,46 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 73,30 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la Calais. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Paris la Calais variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 242,46 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să merg de la Paris la Calais cu trenul?

Călătoria între Paris și Calais cu trenul este aproximativ 236,26 km. Vă va lua cam 3 ore 18 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Paris și Calais este în jur de 236,26 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 ore 18 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Paris și Calais durează 1 oră 47 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Paris la Calais?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Paris la Calais, care de obicei este la 06:02. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:21. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Paris la Calais, care de obicei este la 06:02. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 20:21. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Paris la Calais?

Veți putea pleca din Paris folosind stații precum Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Gare du Nord,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Orly Airport,Paris - Gare De Lyon,Paris La Défense,Paris, Porte Maillot. Acestea vă conectează cu stații care includ Calais - Fréthun,Calais, Terminal Ferry,Calais Eurotunnel,Calais - Ville,Marck, Polley Secured Lorry Park din Calais. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Paris, fie în Calais, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Paris la Calais sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Paris la Calais poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 47 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Paris la Calais. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Paris la Calais variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 15 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 32 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la Calais. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Calais

Bilete ieftine de tren de la Paris la Calais
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la Calais.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la Calais, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la Calais.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Calais

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Paris la Calais

Cele mai ieftine bilete de tren Paris - Calais pot fi găsite până la 97,58 lei dacă aveți noroc sau 131,79 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 168,73 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Calais cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Calais, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

TGV înseamnă Train à Grande Vitesse, care se traduce printr-un tren de mare viteză. Este un tip de tren de mare viteză care operează în Franța și în alte părți ale Europei. TGV a fost introdus pentru prima dată în 1981 și de atunci a devenit un mod popular de transport pentru călătoriile interne și internaționale. TGV (Train à Grande Vitesse), se referă acum la un tip de tren care poate atinge o viteză de 320 km/h pe liniile de mare viteză din Franța. În Franța și Europa, există două tipuri de TGV operate de SNCF Voyageurs: TGV INOUI, care oferă un nivel mai ridicat de confort, și TGV OUIGO low-cost.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Paris la Calais

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de TER și TGV inOui atunci când călătoriți de la Paris la Calais.

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
wifi Wifi open icon close icon
Pe trenurile TGV INOUI, bucurați-vă de acces WiFi gratuit pe tot parcursul călătoriei. Indiferent dacă lucrați, răspundeți la e-mailuri sau vă scufundați în hub-ul de divertisment TGV INOUI, noi vă putem acoperi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cu un bilet Business Première, intră într-un autocar exclusivist conceput pentru confort. Este sanctuarul tău tăcut, ideal atât pentru muncă, cât și pentru relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc de pe TGV inOUI este plin de putere! Cu o priză la dispoziție, ești mereu încărcat și gata.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV INOUI, puteți aduce atâtea bagaje cât pot transporta brațele și picioarele, dar nu uitați să vă etichetați corect propriile bagaje. Gențile și obiectele mici sunt cel mai bine depozitate fie la nivelul picioarelor, fie sub scaun; piesele mai grele trebuie plasate într-un colț disponibil al mașinii sau de-a lungul culoarului central al acestuia.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii de pe TGV INOUI pot aștepta cu nerăbdare un sortiment de alimente și băuturi. Serviciul de trenuri prezintă o selecție curată care promite să satisfacă diverse palate.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile TGV inOUI sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Este necesară rezervarea pentru bicicletele nepliabile (10 EUR) pe anumite trenuri TGV INOUI, bicicletele pliabile sub 130x90cm pot călători ca bagaj de mână pe orice tren TGV INOUI, bicicletele dezasamblate pot fi luate fără rezervare dacă sunt depozitate într-o geantă pentru biciclete sub 130x90cm. Scuterele acvatice sau snowboardurile, trotinetele pliate și instrumentele muzicale pot fi luate ca bagaje de mână dacă sunt într-o cutie de transport sub 130 x 90 cm.
Servicii la bord AUTOCAR, TGV inOui și TGV de la Paris la Calais
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la Calais cu train.
Facilităţi AUTOCAR TGV inOui TGV TER OUIGO
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Prize check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check check cross cross
luggage Bagaje cross check check check check
accessibility Accesibilitate cross check check cross cross
air_con Aer condiționat cross check check cross cross
bicycle Bicicleta cross check check cross cross
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check check cross cross

Paris la Calais Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.54kg
Autobuz
17.72kg
Zbor
47.25kg
Mașină
37.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paris la Calais cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paris și Calais sunt 16.54kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paris și Calais? Luând trenul între Paris și Calais veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.71kg față de un zbor, 1.18kg față de autobuz și 21.26kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paris la Calais?
Un bilet de tren de la Paris la Calais este de 242,46 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 73,30 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paris la Calais?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paris la Calais este de 73,30 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și Calais cu tren?
Distanța între Paris și Calais este de 236,26 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paris și Calais?
Călătoria de la Paris la Calais durează în medie 3 ore 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 47 min..
Ce companii operează de la Paris la Calais?
Ruta Paris - Calais este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, AUTOCAR, TGV inOui, TGV, TER și OUIGO ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paris la Calais?
Ruta de la Paris la Calais are în medie 47 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paris la Calais?
Primul tren de la Paris la Calais pleacă la orele 06:02. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paris la Calais?
Ultimul tren de la Paris la Calais pleacă la orele 20:21. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la Calais?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 73,30 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la Calais?
Există în medie 15 de la Paris pentru a merge la Calais.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paris și Calais?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paris și Calais este 1 oră 47 min..
Există un tren direct de la Paris la Calais?
Da, există un tren direct între Paris și Calais.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paris la Calais?
Călătoria cu tren de la Paris la Calais creează 16.54kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Rute asemănătoare

Alte rute populare