Tren Londra - București prețuri de la 1.065,08 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
1.065,08 lei

Londra la București cu trenul

Călătoria de la Londra la București cu trenul este de 2.091,37 km și durează 48 ore 38 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:01 și ultima la 18:01. Este posibil să călătoriți de la Londra la București cu tren pentru doar 1.065,08 lei sau până la 3.134,26 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1.065,08 lei.

Cel mai mic pret1.065,08 lei
Durata călătoriei48 ore 38 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret1.065,08 lei
Cel mai mare preț3.134,26 lei
Prima Plecare04:01
Ultima Plecare18:01
Distanţă2.091,37 km
PlecareLondra
SosireBucurești
TransportatoriUnion Ivkoni, ComatiDetalii

Tren Bilete de la London la Bucharest

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la Londra la București cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Londra la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Londra la București?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Londra la București. Însă în medie veți plăti în jur de 2.000,48 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 1.065,08 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Londra la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Londra la București. Însă în medie veți plăti în jur de 2.000,48 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Londra la București cu trenul?

Călătoria între Londra și București cu trenul este aproximativ 2.091,37 km. Vă va lua cam 48 ore 38 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Londra și București cu trenul durează de obicei 48 ore 38 min. pentru a acoperi o distanță de 2.091,37 km. Cea mai scurtă călătorie de la Londra la București vă va duce 37 ore 54 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Londra la București?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Londra de la următoarele stații: London waterloo east,London paddington,London Southend Airport,London, Marble Arch,London St. Pancras International,London Stansted Airport,London, Stratford,London, Victoria Coach Station,Waterloo Rue de la Station 220,Luton Airport (LTN),Southend airport,London, Heathrow Airport Terminal 5,Gatwick Airport,London City Airport, LCY,London Heathrow Airport T3,LONDON,London Euston,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,London bridge. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Autogara Militari,Henri Coandă International Airport, OTP. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Londra la București?

Ruta de la Londra la București este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Londra de 3 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Londra la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Londra la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la London la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Londra la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Londra la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Londra la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Londra la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la London la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 1.289,90 lei la 2.521,22 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 49% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

Eurostar este un serviciu de tren de pasageri de mare viteză care leagă Londra cu mai multe orașe din Europa continentală, inclusiv Paris, Bruxelles și Amsterdam. Lansat în 1994, Eurostar s-a impus de atunci ca un mod de transport popular pentru călătorii de agrement și de afaceri. Cu viteze care ajung până la 300 km/h, trenurile Eurostar oferă un transport rapid și ecologic.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

În 2013, compania națională de căi ferate franceză SNCF a introdus OUIGO pentru a oferi opțiuni de călătorie cu TGV la buget redus. Alegeți între rapidul fulger OUIGO Grande Vitesse, care atinge viteze de 300 km/h, sau OUIGO Classique, mai relaxat, care oferă o experiență nostalgică de călătorie cu trenul.

RegioJet este o companie feroviară privată care operează în mai multe țări europene, inclusiv Republica Cehă, Slovacia, Polonia și Austria. Compania a fost fondată în 2009 și a început să funcționeze în Republica Cehă în 2011. RegioJet oferă diverse tipuri de servicii de tren, inclusiv trenuri de lungă distanță, trenuri regionale și autobuze.

SNCB este compania națională de căi ferate din Belgia. Fondată în 1926, SNCB operează trenuri de pasageri și marfă pe rețeaua feroviară belgiană, care se întinde pe peste 3.600 de kilometri de cale. Serviciile de pasageri ale SNCB includ rute interne și internaționale, cu conexiuni către țări învecinate precum Franța, Țările de Jos, Germania și Luxemburg. Compania operează o gamă largă de tipuri de trenuri, de la trenuri de mare viteză precum Thalys și Eurostar până la trenuri regionale și de navetiști.

Société Nationale des Chemins de fer Français, sau SNCF, este numele Companiei Naționale a Căilor Ferate Franceze. Explorați frumusețea Franței cu transportul feroviar SNCF și alegeți între trei trenuri SNCF majore - TGV inOui, TER și INTERCITÉS - pentru călătorii pe rute naționale, regionale și locale, inclusiv trenuri de mare viteză care pleacă din gările din Paris. De asemenea, SNCF își propune să revoluționeze călătoriile durabile devenind primul operator neutru din lume din punct de vedere al emisiilor de carbon, oferind acest serviciu ecologic fără costuri suplimentare pasagerilor.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Union Ivkoni este o companie bulgară de autobuze care operează pe plan intern și internațional. Fondată în 1992, compania a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Bulgaria, cu o flotă de peste 1.000 de autobuze. Union Ivkoni oferă o gamă largă de servicii, inclusiv linii regulate de autobuz, servicii charter și rute internaționale către destinații din întreaga Europă. Compania este cunoscută pentru flota sa modernă, autobuzele confortabile și serviciile de încredere.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Londra la București

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Eurostar, OUIGO și RegioJet atunci când călătoriți de la Londra la București.

Standard

Biletele Eurostar Standard sunt pentru călătorii atenți la buget și cea mai largă opțiune disponibilă și accesibilă. Cu toate acestea, au o flexibilitate limitată
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Premier

Biletele Eurostar Standard Premier oferă o experiență premium economică, ideală pentru muncă în liniște și confort, dar la un cost mai mare decât Standard. Acest bilet include spațiu suplimentar pentru picioare, mese gratuite și acces la reviste.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Premier

Biletele Business Premier sunt opțiunea Eurostar de primă clasă, cu confort și flexibilitate de top, dar și cea mai scumpă. Cu acest bilet, veți avea locuri spațioase, mese delicioase servite la locul dvs., acces la saloane exclusive și asistență dedicată.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique are o singură clasă, ceea ce este echivalent cu călătoria la clasa a doua, motiv pentru care prețurile biletelor sunt ieftine. Biletele sunt disponibile de la 10 EUR pentru adulți (în funcție de destinație) și 5 EUR pentru copii, iar biletele de tren OUIGO sunt disponibile doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse oferă o singură clasă, asemănătoare călătoriei la clasa a doua, ceea ce reprezintă prețurile accesibile pentru bilete. Tarifele pentru adulți încep de la 10 EUR, în funcție de destinație, în timp ce copiii pot călători cu 5 EUR. Biletele pentru OUIGO pot fi achiziționate doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Low cost

Low cost este cea mai accesibilă opțiune pentru cei care doresc să călătorească fără alte facilități suplimentare. Cu toate acestea, pasagerii se pot bucura în continuare de Wi-Fi gratuit și de o călătorie liniștită.
wifi Wifi
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletul standard oferă un echilibru între accesibilitate și confort. Pasagerii se pot aștepta la scaune de pluș și la Wi-Fi gratuit, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru călătorii atenți la buget.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Relax

Pasagerii care doresc să călătorească în lux pot opta pentru biletul Relax, care oferă scaune spațioase din piele și o atmosferă relaxantă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se relaxeze în timpul călătoriei lor.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Biletul de afaceri garantează intimitate și confort, cu servicii prioritare și personal de la bord. Aceasta este o alegere ideală pentru cei care doresc o călătorie fără întreruperi și fără stres.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second

Biletele de tren SNCB de clasa a doua vă oferă posibilitatea de a călători singur sau în grup cu opțiuni la prețuri accesibile.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First

Vagoanele de clasa I sunt usor identificate prin banda galbena si cifra 1. Ofera mai mult spatiu si un mediu mai linistit. Este recomandabil să optați pentru clasa întâi în timpul navetei aglomerate cu trenul.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Călătorii Business Premier și deținătorii de carte blanche Eurostar™ beneficiază de Wi-Fi gratuit în saloanele de la anumite stații. Vouchere gratuite pentru conexiunea Wi-Fi sunt disponibile la biroul de informații al lui Ashford. Toate trenurile oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit, se conectează prin EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Începând cu septembrie 2012, o opțiune de autocar liniștită este disponibilă pentru călătorii Business și Standard Premier fără costuri suplimentare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun are prize de curent din Marea Britanie și Europa. Business Premier și Standard Premier includ și prize USB.
luggage Bagaje open icon close icon
Biletul Eurostar vă permite să luați o cantitate generoasă de bagaje la bord, fără restricții de greutate. Puteți transporta două valize și un articol de mână, toate etichetate corespunzător, atâta timp cât nu depășesc 85 cm lungime. La bord sunt permise cărucioarele pentru copii și cărucioarele. De asemenea, vă puteți aduce bicicleta sau instrumentul muzical, care va fi considerată una dintre cele două bagaje de dimensiuni medii, atâta timp cât se află într-o cutie de transport cu o lungime mai mică de 85 cm.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența pentru călătorii cu dizabilități sau persoanele în vârstă este disponibilă în toate stațiile. Tipul de asistență variază în funcție de locație. Se recomandă rezervarea în avans cu cel puțin 24 de ore în avans, cu o sosire cu 60 de minute înainte, dacă nu este rezervată în avans.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Café Métropole de la bordul trenurilor Eurostar oferă reduceri la pahare reutilizabile. Mâncarea nevândută este donată lui Olio, beneficiind comunitățile din Londra. Mâncare în Standard Premier: Standard Premier oferă mâncăruri internaționale pe tot parcursul zilei. Micul dejun include fructe, produse de patiserie și multe altele până la ora 10:14. După ora 10:15, bucurați-vă de o masă ușoară, desert și băuturi. Food in Business Premier: meniul Business Premier este organizat de bucătarul cu stele Michelin Raymond Blanc OBE. Băuturile, de la ceai la șampanie, sunt disponibile pe tot parcursul călătoriei.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Aerul proaspăt este aspirat și filtrat în mod constant pe tot parcursul călătoriei.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Ai un instrument muzical sau o chitară sub 85 cm? Îl poți include ca parte a bagajului tău pe Eurostar. Dacă aveți o bicicletă în cutie, rezervați un loc apelând la serviciul de turism Eurostar (disponibil pentru anumite trenuri). Bicicletele pliabile și pentru copii sub 85 cm sunt binevenite, dar ar trebui să fie într-o pungă de protecție. Atenție: trotinetele electrice și hoverboard-urile sunt interzise. În plus, pe lângă bagaj, puteți aduce o pereche de schiuri sau un snowboard
wifi Wifi open icon close icon
Aveți acces WiFi (OUIFI) și intrați în portalul de divertisment OUIFUN pentru o taxă suplimentară.
power_sockets Prize open icon close icon
La trenurile Ouigo, numai locurile de pe puntea superioară din vagoarele selectate sunt dotate cu prize. Rețineți că aceste scaune vin la o taxă suplimentară, iar puntea de jos nu are prize în totalitate.
luggage Bagaje open icon close icon
OUIGO vă permite să aduceți gratuit două bagaje de mână mici sau o singură bucată cu dimensiunile 36 x 27 x 15 cm, împreună cu bagajele de mână de 55x35x25 cm, fără restricții de greutate. Pentru articolele mai mari, se aplică o taxă de 5 EUR pentru rezervările online făcute în avans și ajunge până la 20 EUR dacă plătiți în persoană la stație.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În Franța, serviciile OUIGO Train classique oferă un serviciu de gustare la loc, deși acesta nu este disponibil pentru trenurile de mare viteză. Pentru cei care călătoresc în Spania, o vizită la OUIBAR cu autocarul 4 servește o varietate de băuturi și gustări.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, cu toate autocarele cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Plănuiți să aduceți articole mai mari, cum ar fi o bicicletă, scuter, schiuri sau un instrument muzical? Dacă rezervați online în avans, este doar o taxă de 5 EUR. Dar, dacă te hotărăști să plătești la gară, taxa urcă până la 20 de euro.
wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat cu WiFi gratuit la bord. Utilizați aplicația Regiojet sau ecranele din trenurile mai noi pentru divertisment.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Pasagerii din clasa business pot beneficia de un compartiment linistit pentru o calatorie linistita.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun este echipat cu propria priză.
luggage Bagaje open icon close icon
Simțiți-vă liber să aduceți cu voi bagaje care sunt ușor de încărcat. Dacă gențile tale nu încap sub sau deasupra scaunului tău, nu-ți face griji! Echipajul este aici pentru a ajuta la găsirea unui loc care să nu-i împiedice pe alții. Atenție, asigurați-vă că niciunul dintre articolele dvs. nu este periculos pentru siguranța tuturor.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile Regiojet au spații destinate utilizatorilor de scaune rulante.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
La bord, un meniu divers de băuturi și gustări este accesibil prin aplicația Regiojet. Toți pasagerii primesc o sticlă de apă gratuită, în timp ce cei din Clasa Relax sau Business primesc o cafea italiană sau un ceai de mentă gratuit.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Toate autocarele sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
RegioJet permite transportul de biciclete, scutere mici și cărucioare în trenurile lor cu rezervare și restricții prealabile. Bicicletele și trotinetele mici trebuie așezate pe rafturi sau în compartimente rezervate, în timp ce cărucioarele care nu pot fi pliate pot fi transportate la începutul sau la sfârșitul garniturii sau în locuri special rezervate. Cu toate acestea, echipajul poate refuza transportul din motive de siguranță sau de spațiu.
wifi Wifi open icon close icon
Serviciul Wifi nu este disponibil pe trenurile SNCB.
power_sockets Prize open icon close icon
Majoritatea vagoanelor SNCB au prize electrice.
luggage Bagaje open icon close icon
În călătoriile SNCB, aveți voie să aduceți 3 bagaje cu o greutate totală sub 30 kg. Odată așezat, depozitați-vă cu grijă articolele fie deasupra, fie sub scaun. Simțiți-vă liber să aduceți cu voi serviete, rucsacuri, valize, scaune cu rotile manuale sau automate, cărucioare, cărucioare, biciclete pliabile, monocicluri, scutere și chiar echipamente sportive precum schiurile.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de asistență este oferit persoanelor cu mobilitate redusă.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Nu există vagon restaurant disponibil în trenurile SNCB. Se recomandă ca pasagerii să-și poarte propriile gustări și apă.
air_con Aer condiționat open icon close icon
În prezent, 30% din locurile de tren SNCB nu au aer condiționat. Scopul este de a reduce aceasta la 20% până în 2026 și de a dota toate trenurile cu aer condiționat până în 2032.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Puteți aduce la bord serviete, rucsacuri, valize, scaune cu rotile, cărucioare, cărucioare, biciclete pliabile, monocicle, scutere și echipament sportiv la bord. Greutatea maximă admisă este de 30 kg și maximum trei articole per pasager. Ar trebui să le depozitați bagajele în spațiul prevăzut deasupra și dedesubtul scaunelor lor. Pentru bicicletele (electrice), tandem-uri, cărucioare de biciclete sau segway-uri, este necesar un Supliment pentru biciclete.
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
wifi Wifi open icon close icon
Pe trenurile TGV INOUI, bucurați-vă de acces WiFi gratuit pe tot parcursul călătoriei. Indiferent dacă lucrați, răspundeți la e-mailuri sau vă scufundați în hub-ul de divertisment TGV INOUI, noi vă putem acoperi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cu un bilet Business Première, intră într-un autocar exclusivist conceput pentru confort. Este sanctuarul tău tăcut, ideal atât pentru muncă, cât și pentru relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc de pe TGV inOUI este plin de putere! Cu o priză la dispoziție, ești mereu încărcat și gata.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV INOUI, puteți aduce atâtea bagaje cât pot transporta brațele și picioarele, dar nu uitați să vă etichetați corect propriile bagaje. Gențile și obiectele mici sunt cel mai bine depozitate fie la nivelul picioarelor, fie sub scaun; piesele mai grele trebuie plasate într-un colț disponibil al mașinii sau de-a lungul culoarului central al acestuia.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii de pe TGV INOUI pot aștepta cu nerăbdare un sortiment de alimente și băuturi. Serviciul de trenuri prezintă o selecție curată care promite să satisfacă diverse palate.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile TGV inOUI sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Este necesară rezervarea pentru bicicletele nepliabile (10 EUR) pe anumite trenuri TGV INOUI, bicicletele pliabile sub 130x90cm pot călători ca bagaj de mână pe orice tren TGV INOUI, bicicletele dezasamblate pot fi luate fără rezervare dacă sunt depozitate într-o geantă pentru biciclete sub 130x90cm. Scuterele acvatice sau snowboardurile, trotinetele pliate și instrumentele muzicale pot fi luate ca bagaje de mână dacă sunt într-o cutie de transport sub 130 x 90 cm.
power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
Servicii la bord Union Ivkoni, Comati și FlixBus de la Londra la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Londra la București cu train.
Facilităţi Union Ivkoni Comati FlixBus OUIGO BlaBlaCar Bus TER SNCF Karat - S DB - InterCity Express (ICE) RegioJet Eurostar SNCB TGV inOui TGV Lyria
wifi Wifi check cross check check check check check check check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check cross check check check check check cross check check check check check check
air_con Aer condiționat check cross check cross check cross check check check check check cross check check
food_and_drink Mancare si bautura cross cross check check cross check check check check check check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross cross cross cross cross check cross check check cross cross check check
accessibility Accesibilitate cross cross cross cross cross cross check cross check check check cross check check
bicycle Bicicleta cross cross cross cross cross cross check cross check check check cross check check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross cross cross cross cross cross check cross check cross check cross check check

Londra la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
146.4kg
Autobuz
156.85kg
Zbor
418.27kg
Mașină
334.62kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Londra la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Londra și București sunt 146.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Londra și București? Luând trenul între Londra și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 271.87kg față de un zbor, 10.45kg față de autobuz și 188.22kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Londra la București?
Un bilet de tren de la Londra la București este de 2.000,48 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1.065,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Londra la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Londra la București este de 1.065,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Londra și București cu tren?
Distanța între Londra și București este de 2.091,37 km.
Cât durează călătoria cu tren între Londra și București?
Călătoria de la Londra la București durează în medie 48 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 37 ore 54 min..
Ce companii operează de la Londra la București?
Ruta Londra - București este acoperită de 13 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Union Ivkoni, Comati, FlixBus, OUIGO, BlaBlaCar Bus, TER, SNCF, Karat - S, DB - InterCity Express (ICE), RegioJet, Eurostar, SNCB, TGV inOui și TGV Lyria ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Londra la București?
Ruta de la Londra la București are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Londra la București?
Primul tren de la Londra la București pleacă la orele 04:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Londra la București?
Ultimul tren de la Londra la București pleacă la orele 18:01. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Londra la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 1.065,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Londra și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Londra și București este 37 ore 54 min..
Există un tren direct de la Londra la București?
Da, există un tren direct între Londra și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Londra la București?
Călătoria cu tren de la Londra la București creează 146.4kg emisii de CO2.

Treceți local de la Londra

Rute populare

Escapade de weekend de la Londra

Rute internaționale din Londra și zonele din apropiere

Alte destinații de la Londra

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare