Tren Londra - Bruxelles prețuri de la 312,04 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
650,13 lei

Londra la Bruxelles cu trenul

Călătoria de la Londra la Bruxelles cu trenul este de 318,47 km și durează 2 ore 1 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:16 și ultima la 19:34. Este posibil să călătoriți de la Londra la Bruxelles cu tren pentru doar 312,04 lei sau până la 1.944,72 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 312,04 lei.

Cel mai mic pret312,04 lei
Durata călătoriei2 ore 1 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret312,04 lei
Cel mai mare preț1.944,72 lei
Prima Plecare06:16
Ultima Plecare19:34
Distanţă318,47 km
PlecareLondra
SosireBruxelles
TransportatoriEurostar

Tren Bilete de la London la Brussels

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Londra la Bruxelles

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Londra la Bruxelles? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Londra la Bruxelles?

Când călătoriți de la Londra la Bruxelles, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 695,38 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 312,04 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Londra la Bruxelles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Londra la Bruxelles. Însă în medie veți plăti în jur de 695,38 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la Londra la Bruxelles cu trenul?

Călătoria între Londra și Bruxelles cu trenul este aproximativ 318,47 km. Vă va lua cam 2 ore 1 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Londra la Bruxelles acoperă o distanță de 318,47 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 ore 1 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 56 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Londra la Bruxelles făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Londra la Bruxelles?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Londra la Bruxelles, care de obicei este la 06:16. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:34. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Londra la 06:16. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 19:34. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Londra și Bruxelles. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Londra la Bruxelles?

În Londra, stațiile de plecare includ London City Airport, LCY,London St. Pancras International,London Euston,LONDON,Waterloo Rue de la Station 220,Luton Airport (LTN),London, Victoria Coach Station,London waterloo east,London Heathrow Airport T3,Gatwick Airport,London, Heathrow Airport Terminal 5,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,London Stansted Airport,London, Stratford,London, Marble Arch,London paddington,London Southend Airport,Southend airport,London bridge. Când veți sosi în Bruxelles, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Brussels Congres,Brussels, Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines),Bruxelles Heysel,Brussels - Nord,Brussels Central Station,Brussels - Midi,Watermael,Brussels Airport - Zaventem. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Londra la Bruxelles sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Londra la Bruxelles folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 9 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Londra la Bruxelles folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 9 legături directe de la Londra la Bruxelles în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Londra la Bruxelles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la London la Brussels

Bilete ieftine de tren de la Londra la Bruxelles
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Londra la Bruxelles.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Londra la Bruxelles, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Londra la Bruxelles.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la London la Brussels

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 312,73 lei la 1.093,67 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 71% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Londra la Bruxelles

Cele mai ieftine bilete de tren Londra - Bruxelles pot fi găsite până la 537,60 lei dacă aveți noroc sau 735,79 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.227,06 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bruxelles cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bruxelles, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Eurostar de la Londra la Bruxelles
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Londra la Bruxelles cu train.
Facilităţi Eurostar
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Londra la Bruxelles Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
22.29kg
Autobuz
23.89kg
Zbor
63.69kg
Mașină
50.95kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Londra la Bruxelles cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Londra și Bruxelles sunt 22.29kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Londra și Bruxelles? Luând trenul între Londra și Bruxelles veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 41.4kg față de un zbor, 1.6kg față de autobuz și 28.66kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Londra la Bruxelles?
Un bilet de tren de la Londra la Bruxelles este de 695,38 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 312,04 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Londra la Bruxelles?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Londra la Bruxelles este de 312,04 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Londra și Bruxelles cu tren?
Distanța între Londra și Bruxelles este de 318,47 km.
Cât durează călătoria cu tren între Londra și Bruxelles?
Călătoria de la Londra la Bruxelles durează în medie 2 ore 1 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 56 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Londra la Bruxelles?
Ruta de la Londra la Bruxelles are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Londra la Bruxelles?
Primul tren de la Londra la Bruxelles pleacă la orele 06:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Londra la Bruxelles?
Ultimul tren de la Londra la Bruxelles pleacă la orele 19:34. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Londra la Bruxelles?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 312,04 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Londra la Bruxelles?
Există în medie 9 de la Londra pentru a merge la Bruxelles.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Londra și Bruxelles?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Londra și Bruxelles este 1 oră 56 min..
Există un tren direct de la Londra la Bruxelles?
Da, există un tren direct între Londra și Bruxelles.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Londra la Bruxelles?
Călătoria cu tren de la Londra la Bruxelles creează 22.29kg emisii de CO2.

Treceți local de la Londra

Rute populare

Escapade de weekend de la Londra

Rute internaționale din Londra și zonele din apropiere

Alte destinații de la Londra

Principalele rute spre Bruxelles

Rute asemănătoare

Alte rute populare