Tren Londra - Paris prețuri de la 283,41 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

693,86 lei
1.148,29 lei
542,39 lei

Londra la Paris cu trenul

Călătoria de la Londra la Paris cu trenul este de 343,33 km și durează 2 ore 51 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:01 și ultima la 20:01. Este posibil să călătoriți de la Londra la Paris cu tren pentru doar 283,41 lei sau până la 1.972,87 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 283,41 lei.

Cel mai mic pret283,41 lei
Durata călătoriei2 ore 51 min.
Conexiune pe zi24
Cel mai mic pret283,41 lei
Cel mai mare preț1.972,87 lei
Prima Plecare05:01
Ultima Plecare20:01
Distanţă343,33 km
PlecareLondra
SosireParis
TransportatoriThalys, EurostarDetalii

Tren Bilete de la London la Paris

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria dvs. de la Londra la Paris cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Londra la Paris? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Londra la Paris?

Când călătoriți de la Londra la Paris, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 845,29 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 283,41 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Londra la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Londra la Paris vă va costa 845,29 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Londra la Paris cu trenul?

Călătoria de la Londra la Paris cu trenul va dura, de obicei, 2 ore 51 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 343,33 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 2 ore 51 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Londra și Paris cu trenul durează de obicei 2 ore 51 min. pentru a acoperi o distanță de 343,33 km. Cea mai scurtă călătorie de la Londra la Paris vă va duce 1 oră 19 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Paris, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Londra la Paris?

Prima călătorie a zilei pornește de la Londra la 05:01. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:01. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Londra și Paris. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la Londra la Paris este la 05:01, în timp ce ultima călătorie pornește la 20:01. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Londra și Paris. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Londra la Paris?

Puteți pleca din Londra la stații precum London City Airport, LCY,London St. Pancras International,London Euston,LONDON,Waterloo Rue de la Station 220,Luton Airport (LTN),London, Victoria Coach Station,London waterloo east,London Heathrow Airport T3,Gatwick Airport,London, Heathrow Airport Terminal 5,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,London Stansted Airport,London, Stratford,London, Marble Arch,London paddington,London Southend Airport,Southend airport,London bridge. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Paris la următoarele stații: Paris Gare du Nord,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Gare De Lyon,Paris - Orly Airport,Paris, Porte Maillot,Paris La Défense. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Londra și Paris. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Londra spre Paris?

Dacă vreți să ajungeți de la Londra la Paris, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 24 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 21 călătorii directe între Londra și Paris. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Londra la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la London la Paris

Bilete ieftine de tren de la Londra la Paris
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Londra la Paris.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Londra la Paris, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Londra la Paris.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la London la Paris

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 411,97 lei la 972,19 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 58% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Londra la Paris

Cele mai ieftine bilete de tren Londra - Paris pot fi găsite până la 517,12 lei dacă aveți noroc sau 677,36 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 856,33 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Paris cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Paris, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Eurostar este un serviciu de tren de pasageri de mare viteză care leagă Londra cu mai multe orașe din Europa continentală, inclusiv Paris, Bruxelles și Amsterdam. Lansat în 1994, Eurostar s-a impus de atunci ca un mod de transport popular pentru călătorii de agrement și de afaceri. Cu viteze care ajung până la 300 km/h, trenurile Eurostar oferă un transport rapid și ecologic.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

TGV înseamnă Train à Grande Vitesse, care se traduce printr-un tren de mare viteză. Este un tip de tren de mare viteză care operează în Franța și în alte părți ale Europei. TGV a fost introdus pentru prima dată în 1981 și de atunci a devenit un mod popular de transport pentru călătoriile interne și internaționale. TGV (Train à Grande Vitesse), se referă acum la un tip de tren care poate atinge o viteză de 320 km/h pe liniile de mare viteză din Franța. În Franța și Europa, există două tipuri de TGV operate de SNCF Voyageurs: TGV INOUI, care oferă un nivel mai ridicat de confort, și TGV OUIGO low-cost.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Thalys este un operator de trenuri de mare viteză care oferă servicii între Franța, Belgia, Germania și Țările de Jos. Trenurile Thalys operează la viteze mari, atingând viteze de până la 300 km/h, ceea ce le face una dintre cele mai rapide și mai convenabile modalități de a călători între orașele din regiune. Trenurile au facilități moderne, inclusiv scaune confortabile, Wi-Fi și opțiuni de luat masa la bord, făcându-le o alegere populară atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru călătorii de agrement.

Tipuri de bilete și facilități de la Londra la Paris

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Eurostar, TER și TGV inOui atunci când călătoriți de la Londra la Paris.

Standard

Biletele Eurostar Standard sunt pentru călătorii atenți la buget și cea mai largă opțiune disponibilă și accesibilă. Cu toate acestea, au o flexibilitate limitată
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Premier

Biletele Eurostar Standard Premier oferă o experiență premium economică, ideală pentru muncă în liniște și confort, dar la un cost mai mare decât Standard. Acest bilet include spațiu suplimentar pentru picioare, mese gratuite și acces la reviste.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Premier

Biletele Business Premier sunt opțiunea Eurostar de primă clasă, cu confort și flexibilitate de top, dar și cea mai scumpă. Cu acest bilet, veți avea locuri spațioase, mese delicioase servite la locul dvs., acces la saloane exclusive și asistență dedicată.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Cu biletul The Standard, puteți obține un loc ieftin la clasa a doua, cu rezervare în avans. Schimb gratuit cu 7 zile înainte de plecare și rambursabil cu 7 zile înainte de plecare, nerambursabil după.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Comfort

Puteți obține un loc de primă clasă cu tariful The Comfort. Schimb gratuit cu 7 zile înainte de plecare și rambursabil cu 7 zile înainte de plecare, nerambursabil după.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Premium

Puteți călători cu un tarif personalizat cu beneficii de servicii complete ale tarifului Premium. Experimentați o călătorie confortabilă și flexibilitate maximă pentru a face modificări sau a anula până în ultimul minut.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Călătorii Business Premier și deținătorii de carte blanche Eurostar™ beneficiază de Wi-Fi gratuit în saloanele de la anumite stații. Vouchere gratuite pentru conexiunea Wi-Fi sunt disponibile la biroul de informații al lui Ashford. Toate trenurile oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit, se conectează prin EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Începând cu septembrie 2012, o opțiune de autocar liniștită este disponibilă pentru călătorii Business și Standard Premier fără costuri suplimentare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun are prize de curent din Marea Britanie și Europa. Business Premier și Standard Premier includ și prize USB.
luggage Bagaje open icon close icon
Biletul Eurostar vă permite să luați o cantitate generoasă de bagaje la bord, fără restricții de greutate. Puteți transporta două valize și un articol de mână, toate etichetate corespunzător, atâta timp cât nu depășesc 85 cm lungime. La bord sunt permise cărucioarele pentru copii și cărucioarele. De asemenea, vă puteți aduce bicicleta sau instrumentul muzical, care va fi considerată una dintre cele două bagaje de dimensiuni medii, atâta timp cât se află într-o cutie de transport cu o lungime mai mică de 85 cm.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența pentru călătorii cu dizabilități sau persoanele în vârstă este disponibilă în toate stațiile. Tipul de asistență variază în funcție de locație. Se recomandă rezervarea în avans cu cel puțin 24 de ore în avans, cu o sosire cu 60 de minute înainte, dacă nu este rezervată în avans.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Café Métropole de la bordul trenurilor Eurostar oferă reduceri la pahare reutilizabile. Mâncarea nevândută este donată lui Olio, beneficiind comunitățile din Londra. Mâncare în Standard Premier: Standard Premier oferă mâncăruri internaționale pe tot parcursul zilei. Micul dejun include fructe, produse de patiserie și multe altele până la ora 10:14. După ora 10:15, bucurați-vă de o masă ușoară, desert și băuturi. Food in Business Premier: meniul Business Premier este organizat de bucătarul cu stele Michelin Raymond Blanc OBE. Băuturile, de la ceai la șampanie, sunt disponibile pe tot parcursul călătoriei.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Aerul proaspăt este aspirat și filtrat în mod constant pe tot parcursul călătoriei.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Ai un instrument muzical sau o chitară sub 85 cm? Îl poți include ca parte a bagajului tău pe Eurostar. Dacă aveți o bicicletă în cutie, rezervați un loc apelând la serviciul de turism Eurostar (disponibil pentru anumite trenuri). Bicicletele pliabile și pentru copii sub 85 cm sunt binevenite, dar ar trebui să fie într-o pungă de protecție. Atenție: trotinetele electrice și hoverboard-urile sunt interzise. În plus, pe lângă bagaj, puteți aduce o pereche de schiuri sau un snowboard
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
wifi Wifi open icon close icon
Pe trenurile TGV INOUI, bucurați-vă de acces WiFi gratuit pe tot parcursul călătoriei. Indiferent dacă lucrați, răspundeți la e-mailuri sau vă scufundați în hub-ul de divertisment TGV INOUI, noi vă putem acoperi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cu un bilet Business Première, intră într-un autocar exclusivist conceput pentru confort. Este sanctuarul tău tăcut, ideal atât pentru muncă, cât și pentru relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc de pe TGV inOUI este plin de putere! Cu o priză la dispoziție, ești mereu încărcat și gata.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV INOUI, puteți aduce atâtea bagaje cât pot transporta brațele și picioarele, dar nu uitați să vă etichetați corect propriile bagaje. Gențile și obiectele mici sunt cel mai bine depozitate fie la nivelul picioarelor, fie sub scaun; piesele mai grele trebuie plasate într-un colț disponibil al mașinii sau de-a lungul culoarului central al acestuia.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii de pe TGV INOUI pot aștepta cu nerăbdare un sortiment de alimente și băuturi. Serviciul de trenuri prezintă o selecție curată care promite să satisfacă diverse palate.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile TGV inOUI sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Este necesară rezervarea pentru bicicletele nepliabile (10 EUR) pe anumite trenuri TGV INOUI, bicicletele pliabile sub 130x90cm pot călători ca bagaj de mână pe orice tren TGV INOUI, bicicletele dezasamblate pot fi luate fără rezervare dacă sunt depozitate într-o geantă pentru biciclete sub 130x90cm. Scuterele acvatice sau snowboardurile, trotinetele pliate și instrumentele muzicale pot fi luate ca bagaje de mână dacă sunt într-o cutie de transport sub 130 x 90 cm.
wifi Wifi open icon close icon
Toate trenurile Thalys oferă WiFi gratuit. În plus, așteptați-vă la o acoperire 3G sau 4G constantă pentru majoritatea rutelor.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate scaunele din fiecare clasă au prize de alimentare cu 2 pini, 220 V pentru a satisface nevoile dumneavoastră de încărcare.
luggage Bagaje open icon close icon
Când călătoriți cu Thalys, biletul dumneavoastră include privilegiul de a transporta un bagaj de mână și două genți mai mari, care nu trebuie să depășească dimensiunile de 75x53x70 cm. Nu există nicio limită de greutate specificată, cu toate acestea, este important să vă asigurați că bagajele dvs. se încadrează în capacitatea personală de manipulare. Bagajele trebuie depozitate în zona desemnată din tren pe toată durata călătoriei.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, vă rugăm să anunțați Thalys din timp. Acestea găzduiesc scaune cu rotile care respectă dimensiuni specifice: max 70 cm lățime, 120 cm înălțime, 150 cm diametru cerc de rotire și o greutate combinată de 300 kg pentru pasageri și bagaje.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În clasa Standard și Confort, Thalys Welcome Bar vă așteaptă cu o gamă largă de gustări. Alegeți să precomandați folosind dispozitivul pentru o colectare rapidă. Călătoriți Premium? Delectează-te cu masa gourmet a bucătarului Frank Fol, servită direct la locul tău în călătoriile care depășesc 50 de minute.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Fiecare tren Thalys asigură o călătorie cool cu aer condiționat la bord.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pe Thalys, poți aduce o bicicletă nepliabilă dacă este demontată și într-o geantă sub 135 x 85 x 30 cm. Biciclete pliabile? Doar asigurați-vă că au o dimensiune de 75 x 53 x 30 cm și va fi considerat un bagaj obișnuit. Ai schiuri? Pune-le într-o cutie care are mai puțin de 3 m și mai puțin de 32 kg.
Servicii la bord Thalys, Eurostar și TGV inOui de la Londra la Paris
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Londra la Paris cu train.
Facilităţi Thalys Eurostar TGV inOui TER TGV OUIGO
quiet_zone Zona de liniste check cross check cross check cross
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check
accessibility Accesibilitate check check check cross check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check
air_con Aer condiționat check check check cross check cross
bicycle Bicicleta check check check cross check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check cross check cross

Londra la Paris Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
24.03kg
Autobuz
25.75kg
Zbor
68.67kg
Mașină
54.93kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Londra la Paris cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Londra și Paris sunt 24.03kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Londra și Paris? Luând trenul între Londra și Paris veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 44.64kg față de un zbor, 1.72kg față de autobuz și 30.9kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Londra la Paris?
Un bilet de tren de la Londra la Paris este de 845,29 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 283,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Londra la Paris?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Londra la Paris este de 283,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Londra și Paris cu tren?
Distanța între Londra și Paris este de 343,33 km.
Cât durează călătoria cu tren între Londra și Paris?
Călătoria de la Londra la Paris durează în medie 2 ore 51 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 19 min..
Ce companii operează de la Londra la Paris?
Ruta Londra - Paris este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Thalys, Eurostar, TGV inOui, TER, TGV și OUIGO ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Londra la Paris?
Ruta de la Londra la Paris are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Londra la Paris?
Primul tren de la Londra la Paris pleacă la orele 05:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Londra la Paris?
Ultimul tren de la Londra la Paris pleacă la orele 20:01. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Londra la Paris?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 283,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Londra la Paris?
Există în medie 21 de la Londra pentru a merge la Paris.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Londra și Paris?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Londra și Paris este 1 oră 19 min..
Există un tren direct de la Londra la Paris?
Da, există un tren direct între Londra și Paris.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Londra la Paris?
Călătoria cu tren de la Londra la Paris creează 24.03kg emisii de CO2.

Treceți local de la Londra

Rute populare

Escapade de weekend de la Londra

Rute internaționale din Londra și zonele din apropiere

Alte destinații de la Londra

Principalele rute spre Paris

Rute asemănătoare

Alte rute populare