Tren Paris - Lille prețuri de la 48,86 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 48,86 lei
Mâine 48,86 lei
2 zile 48,86 lei
3 zile 141,70 lei

Paris la Lille cu trenul

Călătoria de la Paris la Lille cu trenul este de 204,57 km și durează 1 oră 21 min.. Există 78 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:05 și ultima la 22:46. Este posibil să călătoriți de la Paris la Lille cu tren pentru doar 48,86 lei sau până la 801,36 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 48,86 lei.

Cel mai mic pret48,86 lei
Durata călătoriei1 oră 21 min.
Conexiune pe zi78
Cel mai mic pret48,86 lei
Cel mai mare preț801,36 lei
Prima Plecare06:05
Ultima Plecare22:46
Distanţă204,57 km
PlecareParis
SosireLille
TransportatoriTER, TGVDetalii

Tren Bilete de la Paris la Lille

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Paris la Lille cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Paris la Lille? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Paris la Lille cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Paris la Lille. Însă în medie veți plăti în jur de 206,45 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 48,86 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la Lille. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Paris la Lille, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 206,45 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la Paris la Lille cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 1 oră 21 min.. Atât durează să traversați 204,57 km de la Paris la Lille. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Paris la Lille ar putea să dureze mai mult de 1 oră 21 min.. Călătoria între Paris și Lille este lungă de vreo 204,57 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 21 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 51 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Paris la Lille cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Paris la Lille?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Paris la Lille, care de obicei este la 06:05. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:46. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Paris la Lille la 06:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 22:46. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Paris la Lille?

În Paris, stațiile de plecare includ Paris Gare du Nord,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris - Orly Airport,Paris - Gare De Lyon,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris, Porte Maillot,Paris La Défense,Paris Beauvais-Tillé Airport. Când veți sosi în Lille, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Lille - Flanders,Lezennes (f),Lille, Gare Europe. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Paris la Lille?

Dacă vreți să ajungeți de la Paris la Lille, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 78 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 64 călătorii directe între Paris și Lille. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 14 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la Lille. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Lille

Bilete ieftine de tren de la Paris la Lille
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la Lille.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la Lille, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la Lille.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Lille

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 48,86 lei la 96,95 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 50% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Paris la Lille

Cele mai ieftine bilete de tren Paris - Lille pot fi găsite până la 63,52 lei dacă aveți noroc sau 83,29 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 99,10 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lille cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Lille, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Eurostar este un serviciu de tren de pasageri de mare viteză care leagă Londra cu mai multe orașe din Europa continentală, inclusiv Paris, Bruxelles și Amsterdam. Lansat în 1994, Eurostar s-a impus de atunci ca un mod de transport popular pentru călătorii de agrement și de afaceri. Cu viteze care ajung până la 300 km/h, trenurile Eurostar oferă un transport rapid și ecologic.

În 2013, compania națională de căi ferate franceză SNCF a introdus OUIGO pentru a oferi opțiuni de călătorie cu TGV la buget redus. Alegeți între rapidul fulger OUIGO Grande Vitesse, care atinge viteze de 300 km/h, sau OUIGO Classique, mai relaxat, care oferă o experiență nostalgică de călătorie cu trenul.

Société Nationale des Chemins de fer Français, sau SNCF, este numele Companiei Naționale a Căilor Ferate Franceze. Explorați frumusețea Franței cu transportul feroviar SNCF și alegeți între trei trenuri SNCF majore - TGV inOui, TER și INTERCITÉS - pentru călătorii pe rute naționale, regionale și locale, inclusiv trenuri de mare viteză care pleacă din gările din Paris. De asemenea, SNCF își propune să revoluționeze călătoriile durabile devenind primul operator neutru din lume din punct de vedere al emisiilor de carbon, oferind acest serviciu ecologic fără costuri suplimentare pasagerilor.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

TGV înseamnă Train à Grande Vitesse, care se traduce printr-un tren de mare viteză. Este un tip de tren de mare viteză care operează în Franța și în alte părți ale Europei. TGV a fost introdus pentru prima dată în 1981 și de atunci a devenit un mod popular de transport pentru călătoriile interne și internaționale. TGV (Train à Grande Vitesse), se referă acum la un tip de tren care poate atinge o viteză de 320 km/h pe liniile de mare viteză din Franța. În Franța și Europa, există două tipuri de TGV operate de SNCF Voyageurs: TGV INOUI, care oferă un nivel mai ridicat de confort, și TGV OUIGO low-cost.

Thalys este un operator de trenuri de mare viteză care oferă servicii între Franța, Belgia, Germania și Țările de Jos. Trenurile Thalys operează la viteze mari, atingând viteze de până la 300 km/h, ceea ce le face una dintre cele mai rapide și mai convenabile modalități de a călători între orașele din regiune. Trenurile au facilități moderne, inclusiv scaune confortabile, Wi-Fi și opțiuni de luat masa la bord, făcându-le o alegere populară atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru călătorii de agrement.

Tipuri de bilete și facilități de la Paris la Lille

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Eurostar, OUIGO și TER atunci când călătoriți de la Paris la Lille.

Standard

Biletele Eurostar Standard sunt pentru călătorii atenți la buget și cea mai largă opțiune disponibilă și accesibilă. Cu toate acestea, au o flexibilitate limitată
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Premier

Biletele Eurostar Standard Premier oferă o experiență premium economică, ideală pentru muncă în liniște și confort, dar la un cost mai mare decât Standard. Acest bilet include spațiu suplimentar pentru picioare, mese gratuite și acces la reviste.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Premier

Biletele Business Premier sunt opțiunea Eurostar de primă clasă, cu confort și flexibilitate de top, dar și cea mai scumpă. Cu acest bilet, veți avea locuri spațioase, mese delicioase servite la locul dvs., acces la saloane exclusive și asistență dedicată.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique are o singură clasă, ceea ce este echivalent cu călătoria la clasa a doua, motiv pentru care prețurile biletelor sunt ieftine. Biletele sunt disponibile de la 10 EUR pentru adulți (în funcție de destinație) și 5 EUR pentru copii, iar biletele de tren OUIGO sunt disponibile doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse oferă o singură clasă, asemănătoare călătoriei la clasa a doua, ceea ce reprezintă prețurile accesibile pentru bilete. Tarifele pentru adulți încep de la 10 EUR, în funcție de destinație, în timp ce copiii pot călători cu 5 EUR. Biletele pentru OUIGO pot fi achiziționate doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Cu biletul The Standard, puteți obține un loc ieftin la clasa a doua, cu rezervare în avans. Schimb gratuit cu 7 zile înainte de plecare și rambursabil cu 7 zile înainte de plecare, nerambursabil după.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Comfort

Puteți obține un loc de primă clasă cu tariful The Comfort. Schimb gratuit cu 7 zile înainte de plecare și rambursabil cu 7 zile înainte de plecare, nerambursabil după.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Premium

Puteți călători cu un tarif personalizat cu beneficii de servicii complete ale tarifului Premium. Experimentați o călătorie confortabilă și flexibilitate maximă pentru a face modificări sau a anula până în ultimul minut.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Călătorii Business Premier și deținătorii de carte blanche Eurostar™ beneficiază de Wi-Fi gratuit în saloanele de la anumite stații. Vouchere gratuite pentru conexiunea Wi-Fi sunt disponibile la biroul de informații al lui Ashford. Toate trenurile oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit, se conectează prin EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Începând cu septembrie 2012, o opțiune de autocar liniștită este disponibilă pentru călătorii Business și Standard Premier fără costuri suplimentare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun are prize de curent din Marea Britanie și Europa. Business Premier și Standard Premier includ și prize USB.
luggage Bagaje open icon close icon
Biletul Eurostar vă permite să luați o cantitate generoasă de bagaje la bord, fără restricții de greutate. Puteți transporta două valize și un articol de mână, toate etichetate corespunzător, atâta timp cât nu depășesc 85 cm lungime. La bord sunt permise cărucioarele pentru copii și cărucioarele. De asemenea, vă puteți aduce bicicleta sau instrumentul muzical, care va fi considerată una dintre cele două bagaje de dimensiuni medii, atâta timp cât se află într-o cutie de transport cu o lungime mai mică de 85 cm.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența pentru călătorii cu dizabilități sau persoanele în vârstă este disponibilă în toate stațiile. Tipul de asistență variază în funcție de locație. Se recomandă rezervarea în avans cu cel puțin 24 de ore în avans, cu o sosire cu 60 de minute înainte, dacă nu este rezervată în avans.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Café Métropole de la bordul trenurilor Eurostar oferă reduceri la pahare reutilizabile. Mâncarea nevândută este donată lui Olio, beneficiind comunitățile din Londra. Mâncare în Standard Premier: Standard Premier oferă mâncăruri internaționale pe tot parcursul zilei. Micul dejun include fructe, produse de patiserie și multe altele până la ora 10:14. După ora 10:15, bucurați-vă de o masă ușoară, desert și băuturi. Food in Business Premier: meniul Business Premier este organizat de bucătarul cu stele Michelin Raymond Blanc OBE. Băuturile, de la ceai la șampanie, sunt disponibile pe tot parcursul călătoriei.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Aerul proaspăt este aspirat și filtrat în mod constant pe tot parcursul călătoriei.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Ai un instrument muzical sau o chitară sub 85 cm? Îl poți include ca parte a bagajului tău pe Eurostar. Dacă aveți o bicicletă în cutie, rezervați un loc apelând la serviciul de turism Eurostar (disponibil pentru anumite trenuri). Bicicletele pliabile și pentru copii sub 85 cm sunt binevenite, dar ar trebui să fie într-o pungă de protecție. Atenție: trotinetele electrice și hoverboard-urile sunt interzise. În plus, pe lângă bagaj, puteți aduce o pereche de schiuri sau un snowboard
wifi Wifi open icon close icon
Aveți acces WiFi (OUIFI) și intrați în portalul de divertisment OUIFUN pentru o taxă suplimentară.
power_sockets Prize open icon close icon
La trenurile Ouigo, numai locurile de pe puntea superioară din vagoarele selectate sunt dotate cu prize. Rețineți că aceste scaune vin la o taxă suplimentară, iar puntea de jos nu are prize în totalitate.
luggage Bagaje open icon close icon
OUIGO vă permite să aduceți gratuit două bagaje de mână mici sau o singură bucată cu dimensiunile 36 x 27 x 15 cm, împreună cu bagajele de mână de 55x35x25 cm, fără restricții de greutate. Pentru articolele mai mari, se aplică o taxă de 5 EUR pentru rezervările online făcute în avans și ajunge până la 20 EUR dacă plătiți în persoană la stație.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În Franța, serviciile OUIGO Train classique oferă un serviciu de gustare la loc, deși acesta nu este disponibil pentru trenurile de mare viteză. Pentru cei care călătoresc în Spania, o vizită la OUIBAR cu autocarul 4 servește o varietate de băuturi și gustări.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, cu toate autocarele cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Plănuiți să aduceți articole mai mari, cum ar fi o bicicletă, scuter, schiuri sau un instrument muzical? Dacă rezervați online în avans, este doar o taxă de 5 EUR. Dar, dacă te hotărăști să plătești la gară, taxa urcă până la 20 de euro.
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
wifi Wifi open icon close icon
Toate trenurile Thalys oferă WiFi gratuit. În plus, așteptați-vă la o acoperire 3G sau 4G constantă pentru majoritatea rutelor.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate scaunele din fiecare clasă au prize de alimentare cu 2 pini, 220 V pentru a satisface nevoile dumneavoastră de încărcare.
luggage Bagaje open icon close icon
Când călătoriți cu Thalys, biletul dumneavoastră include privilegiul de a transporta un bagaj de mână și două genți mai mari, care nu trebuie să depășească dimensiunile de 75x53x70 cm. Nu există nicio limită de greutate specificată, cu toate acestea, este important să vă asigurați că bagajele dvs. se încadrează în capacitatea personală de manipulare. Bagajele trebuie depozitate în zona desemnată din tren pe toată durata călătoriei.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, vă rugăm să anunțați Thalys din timp. Acestea găzduiesc scaune cu rotile care respectă dimensiuni specifice: max 70 cm lățime, 120 cm înălțime, 150 cm diametru cerc de rotire și o greutate combinată de 300 kg pentru pasageri și bagaje.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În clasa Standard și Confort, Thalys Welcome Bar vă așteaptă cu o gamă largă de gustări. Alegeți să precomandați folosind dispozitivul pentru o colectare rapidă. Călătoriți Premium? Delectează-te cu masa gourmet a bucătarului Frank Fol, servită direct la locul tău în călătoriile care depășesc 50 de minute.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Fiecare tren Thalys asigură o călătorie cool cu aer condiționat la bord.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pe Thalys, poți aduce o bicicletă nepliabilă dacă este demontată și într-o geantă sub 135 x 85 x 30 cm. Biciclete pliabile? Doar asigurați-vă că au o dimensiune de 75 x 53 x 30 cm și va fi considerat un bagaj obișnuit. Ai schiuri? Pune-le într-o cutie care are mai puțin de 3 m și mai puțin de 32 kg.
Servicii la bord TER, TGV și OUIGO de la Paris la Lille
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la Lille cu train.
Facilităţi TER TGV OUIGO SNCF Eurostar Thalys TGV inOui
wifi Wifi check check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross check cross check check
accessibility Accesibilitate cross check cross check check check check
air_con Aer condiționat cross check cross check check check check
bicycle Bicicleta cross check cross check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check cross check check check check

Paris la Lille Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
14.32kg
Autobuz
15.34kg
Zbor
40.91kg
Mașină
32.73kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paris la Lille cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paris și Lille sunt 14.32kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paris și Lille? Luând trenul între Paris și Lille veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 26.59kg față de un zbor, 1.02kg față de autobuz și 18.41kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paris la Lille?
Un bilet de tren de la Paris la Lille este de 206,45 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 48,86 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paris la Lille?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paris la Lille este de 48,86 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și Lille cu tren?
Distanța între Paris și Lille este de 204,57 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paris și Lille?
Călătoria de la Paris la Lille durează în medie 1 oră 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 51 min..
Ce companii operează de la Paris la Lille?
Ruta Paris - Lille este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, TER, TGV, OUIGO, SNCF, Eurostar, Thalys și TGV inOui ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paris la Lille?
Ruta de la Paris la Lille are în medie 78 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paris la Lille?
Primul tren de la Paris la Lille pleacă la orele 06:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paris la Lille?
Ultimul tren de la Paris la Lille pleacă la orele 22:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la Lille?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 48,86 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la Lille?
Există în medie 64 de la Paris pentru a merge la Lille.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paris și Lille?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paris și Lille este 0 ore 51 min..
Există un tren direct de la Paris la Lille?
Da, există un tren direct între Paris și Lille.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paris la Lille?
Călătoria cu tren de la Paris la Lille creează 14.32kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Principalele rute spre Lille

Rute asemănătoare

Alte rute populare