Tren Iaşi - Gălăuţaş prețuri de la 47,64 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Gălăuţaş cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Gălăuţaş cu trenul este de 166,7 km și durează 12 ore 19 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:57 și ultima la 23:42. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Gălăuţaş cu tren pentru doar 47,64 lei sau până la 145,37 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 47,64 lei.

Cel mai mic pret47,64 lei
Durata călătoriei12 ore 19 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret47,64 lei
Cel mai mare preț145,37 lei
Prima Plecare05:57
Ultima Plecare23:42
Distanţă166,7 km
PlecareIaşi
SosireGălăuţaş
Transportatoriinfofer, CFR Calatori
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Gălăuţaş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Gălăuţaş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Gălăuţaş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Gălăuţaş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Gălăuţaş

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Gălăuţaş pot fi găsite până la 22,87 lei dacă aveți noroc sau 57,32 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 97,04 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Gălăuţaş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Gălăuţaş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Gălăuţaş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Gălăuţaş cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Gălăuţaş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.67kg
Autobuz
12.5kg
Zbor
33.34kg
Mașină
26.67kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Gălăuţaş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Gălăuţaş sunt 11.67kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Gălăuţaş? Luând trenul între Iaşi și Gălăuţaş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.67kg față de un zbor, 0.83kg față de autobuz și 15kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Gălăuţaş?
Un bilet de tren de la Iaşi la Gălăuţaş este de 106,23 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 47,64 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Gălăuţaş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Gălăuţaş este de 47,64 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Gălăuţaş cu tren?
Distanța între Iaşi și Gălăuţaş este de 166,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Gălăuţaş?
Călătoria de la Iaşi la Gălăuţaş durează în medie 12 ore 19 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 18 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Gălăuţaş?
Ruta Iaşi - Gălăuţaş este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, infofer și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Gălăuţaş?
Ruta de la Iaşi la Gălăuţaş are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Gălăuţaş?
Primul tren de la Iaşi la Gălăuţaş pleacă la orele 05:57. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Gălăuţaş?
Ultimul tren de la Iaşi la Gălăuţaş pleacă la orele 23:42. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Gălăuţaş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 47,64 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Gălăuţaş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Gălăuţaş este 9 ore 18 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Gălăuţaş?
Da, există un tren direct între Iaşi și Gălăuţaş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Gălăuţaş?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Gălăuţaş creează 11.67kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Gălăuţaş

Rute asemănătoare

Alte rute populare