Gasiți un tren de la Iaşi până la Târgu-Mureş

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 54 RON
Durata călătoriei 16 h 51 min
Călătorii pe zi 167
Prima plecare: 05:10
Ultima plecare: 23:21
Distanța 242km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Trenurile de la Iaşi la care companiile: Târgu-Mureş se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş oferite de CFR Călători.

Care este prețul biletelor de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş ultimul de 207,28 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi pentru a putea fi în jur de Târgu-Mureş 53,95 RON.

Prețul biletului Iaşi - Târgu-Mureş în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
79 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii 74 RON

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Stații care servesc linia de cale ferată Iaşi - Târgu-Mureş?

Trenurile pleacă Iaşi din Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina și să ajungă la Târgu Mureș Sud, Târgu Mureș, Azomureș Hc și Târgu Mureș Nord.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Târgu-Mureş ultimul este călătoria?

În medie, este nevoie de 15 ore și 1 minut pentru a ajunge la cu trenul Târgu-Mureş, dar va avea nevoie de 13 ore și 23 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 05:01, în timp ce ultima părăsește Iaşi la 22:09.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another