Gasiți un tren de la Iaşi până la Târgu-Mureş

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 65 RON
Durata călătoriei 17 h 18 min
Călătorii pe zi 70
Prima plecare 07:05
Ultima plecare 01:13
Distanța 242 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la, de asemenea, doar Târgu-Mureş 55,31 RON, în timp ce prețul mediu este 97,69 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Iaşi la Târgu-Mureş?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
79,05 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Iaşi spre Târgu-Mureş

Cât timp durează de la Iaşi la și când Târgu-Mureş trenurile plece?

Primul tren spre 07:17 pleacă la ora Târgu-Mureş ultimul, în timp ce ultimul la 01:13. În medie, călătoria durează 16 h 52 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 9 h 42 min Târgu-Mureş ultimul.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Iaşi la Târgu-Mureş?

Trenurile spre pot pleca din Târgu-Mureş ultimul Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H și să ajungă la Târgu Mureș Nord, Târgu Mureș, Târgu Mureș Sud și Azomureș Hc.

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.