Tren Iaşi - Târgu-Mureş prețuri de la 7,09 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Târgu-Mureş cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Târgu-Mureş cu trenul este de 241,8 km și durează 6 ore 29 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:52 și ultima la 15:14. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Târgu-Mureş cu tren pentru doar 7,09 lei sau până la 183,87 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 7,09 lei.

Cel mai mic pret7,09 lei
Durata călătoriei6 ore 29 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret7,09 lei
Cel mai mare preț183,87 lei
Prima Plecare01:52
Ultima Plecare15:14
Distanţă241,8 km
PlecareIaşi
SosireTârgu-Mureş
TransportatoriRegio Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Iași la Târgu Mureş

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Târgu-Mureş cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Târgu-Mureş? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Târgu-Mureş?

Când călătoriți de la Iaşi la Târgu-Mureş, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 107,01 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 7,09 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu-Mureş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 107,01 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Târgu-Mureş.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Târgu-Mureş cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Târgu-Mureş cu trenul este aproximativ 241,8 km. Vă va lua cam 6 ore 29 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Târgu-Mureş, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Târgu-Mureş vor termina călătoria în 0 ore 12 min.. În medie, vă va lua cam 6 ore 29 min. pentru a parcurge 241,8 km între Iaşi și Târgu-Mureş.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Târgu-Mureş?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Târgu-Mureş, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Târgu Mureș, Autogara Voiajor,TARGU MURES. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Târgu-Mureş?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Târgu-Mureş folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 7 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Târgu-Mureş folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Iaşi la Târgu-Mureş în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu-Mureş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Târgu Mureş

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Târgu-Mureş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu-Mureş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Târgu-Mureş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Târgu Mureş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 1,76 lei la 18,08 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 90% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Târgu-Mureş

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Târgu-Mureş pot fi găsite până la 6,45 lei dacă aveți noroc sau 32,75 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 117,96 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu-Mureş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Târgu-Mureş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Regio Calatori, CFR Calatori și Interregional Calatori de la Iaşi la Târgu-Mureş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Târgu-Mureş cu train.
Facilităţi Regio Calatori CFR Calatori Interregional Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
luggage Bagaje cross check check
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

Iaşi la Târgu-Mureş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.93kg
Autobuz
18.13kg
Zbor
48.36kg
Mașină
38.69kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Târgu-Mureş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Târgu-Mureş sunt 16.93kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Târgu-Mureş? Luând trenul între Iaşi și Târgu-Mureş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 31.43kg față de un zbor, 1.2kg față de autobuz și 21.76kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş?
Un bilet de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş este de 107,01 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 7,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Târgu-Mureş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Târgu-Mureş este de 7,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Târgu-Mureş cu tren?
Distanța între Iaşi și Târgu-Mureş este de 241,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Târgu-Mureş?
Călătoria de la Iaşi la Târgu-Mureş durează în medie 6 ore 29 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 12 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Târgu-Mureş?
Ruta Iaşi - Târgu-Mureş este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, CFR Calatori și Interregional Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Târgu-Mureş?
Ruta de la Iaşi la Târgu-Mureş are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Târgu-Mureş?
Primul tren de la Iaşi la Târgu-Mureş pleacă la orele 01:52. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Târgu-Mureş?
Ultimul tren de la Iaşi la Târgu-Mureş pleacă la orele 15:14. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Târgu-Mureş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 7,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Târgu-Mureş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Târgu-Mureş este 0 ore 12 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Târgu-Mureş?
Da, există un tren direct între Iaşi și Târgu-Mureş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Târgu-Mureş?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Târgu-Mureş creează 16.93kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Târgu-Mureş

Rute asemănătoare

Alte rute populare