Tren București - Constanţa prețuri de la 3,42 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
19,20 lei

București la Constanţa cu trenul

Călătoria de la București la Constanţa cu trenul este de 204,51 km și durează 4 ore 1 min.. Există 21 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:07 și ultima la 20:27. Este posibil să călătoriți de la București la Constanţa cu tren pentru doar 3,42 lei sau până la 98,26 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 3,42 lei.

Cel mai mic pret3,42 lei
Durata călătoriei4 ore 1 min.
Conexiune pe zi21
Cel mai mic pret3,42 lei
Cel mai mare preț98,26 lei
Prima Plecare00:07
Ultima Plecare20:27
Distanţă204,51 km
PlecareBucurești
SosireConstanţa
TransportatoriCFR Calatori, Astra Trans CarpaticDetalii

Tren Bilete de la Bucharest la Constanța

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la București la Constanţa cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Constanţa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la București la Constanţa cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Constanţa costă 3,42 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 62,06 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Constanţa.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la București la Constanţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 62,06 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Constanţa cu trenul?

Călătoria de la București la Constanţa cu trenul va dura, de obicei, 4 ore 1 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 204,51 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 4 ore 1 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între București și Constanţa este lungă de vreo 204,51 km și de obicei durează aproximativ 4 ore 1 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 36 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Constanţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Constanţa?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP. Sosind la Constanţa, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Constanța ,Constanta Vila Oriana,Constanta. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Constanţa.

Câte călătorii de la București la Constanţa sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Constanţa, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 21 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 14 călătorii directe între București și Constanţa. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Constanța

Bilete ieftine de tren de la București la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Constanța

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,22 lei la 10,80 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 70% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren București - Constanţa pot fi găsite până la 4,50 lei dacă aveți noroc sau 12,70 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 40,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori, Astra Trans Carpatic și Regio Calatori de la București la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Constanţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori Astra Trans Carpatic Regio Calatori Transferoviar Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross cross
wifi Wifi check cross cross cross
power_sockets Prize check cross cross cross
luggage Bagaje check cross cross check
accessibility Accesibilitate check cross cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
air_con Aer condiționat check cross cross cross
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check

București la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
14.32kg
Autobuz
15.34kg
Zbor
40.9kg
Mașină
32.72kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Constanţa sunt 14.32kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Constanţa? Luând trenul între București și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 26.58kg față de un zbor, 1.02kg față de autobuz și 18.4kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Constanţa?
Un bilet de tren de la București la Constanţa este de 62,06 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 3,42 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Constanţa este de 3,42 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Constanţa cu tren?
Distanța între București și Constanţa este de 204,51 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Constanţa?
Călătoria de la București la Constanţa durează în medie 4 ore 1 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 36 min..
Ce companii operează de la București la Constanţa?
Ruta București - Constanţa este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Astra Trans Carpatic, Regio Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Constanţa?
Ruta de la București la Constanţa are în medie 21 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Constanţa?
Primul tren de la București la Constanţa pleacă la orele 00:07. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Constanţa?
Ultimul tren de la București la Constanţa pleacă la orele 20:27. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 3,42 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Constanţa?
Există în medie 14 de la București pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Constanţa este 1 oră 36 min..
Există un tren direct de la București la Constanţa?
Da, există un tren direct între București și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Constanţa?
Călătoria cu tren de la București la Constanţa creează 14.32kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare