• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la București până la Constanţa Starting from 22,70 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Ajungeți de la București la Constanţa cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Constanţa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Constanţa?

În medie, un bilet de tren de la București la Constanţa vă va costa 49,53 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 22,70 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 24,15 RON
Durata călătoriei 3 h
Călătorii pe zi 17
Prima plecare 09:10
Ultima plecare 23:15
Distanța 204 km

Prețul biletului București - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
27,05 RON
38,98 RON
Mâine
30,30 RON
34,11 RON
În 2 zile
Detalii
34,11 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
25,65 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
17
Transportatori
2
Prețul minim
22,70 RON
Prețul maxim
59,60 RON

București - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

25,65 RON

Data
Vineri 22 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
București Obor - Constanța
07:25 - 12:27
CFR Călători
5h 2min
1 schimbări
CO2: 7.35kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 6 min
București Nord - Constanța
09:10 - 13:16
30,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 57 min
București Băneasa - Constanța
09:19 - 13:16
30,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 13 min
București Obor - Constanța
20:15 - 01:28
46,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 17 min
București Obor - Constanța
12:00 - 19:17
57,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 21 min
București Nord - Constanța
10:10 - 12:31
59,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 11 min
București Băneasa - Constanța
10:20 - 12:31
59,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h
București Nord - Constanța
12:25 - 14:25
59,60 RON

Cât durează să ajung de la București la Constanţa cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la București la Constanţa, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Constanţa vor termina călătoria în 2 h. În medie, vă va lua cam 3 h pentru a parcurge 205 km între București și Constanţa.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Constanţa?

Prima plecare zilnică de la București la Constanţa este la 08:52, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Constanţa. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la București la Constanţa cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din București la stații precum București Nord, București Obor și București Băneasa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanța. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Constanţa?

În medie, sunt 17 plecări zilnice de la București la Constanţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 25 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și Astra Trans Carpatic și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 14 plecări de la București care merg direct la Constanţa. Există 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări