• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Zerind până la Oradea Starting from 6,85 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Ajungeți de la Zerind la Oradea cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zerind la Oradea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Zerind la Oradea?

Când călătoriți de la Zerind la Oradea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 13,06 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 6,85 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Zerind la Oradea transport tren

Cel mai bun preț 6,85 RON
Durata călătoriei 2 h 13 min
Călătorii pe zi 15
Prima plecare 06:50
Ultima plecare 23:21
Distanța 59 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
15
Transportatori
1
Prețul minim
6,85 RON
Prețul maxim
28,30 RON

Zerind - Oradea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

7,20 RON

Data
Marți 5 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Zerind - Oradea Vest
04:52 - 06:26
CFR Călători
1h 34min
CO2: 2.13kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 34 min
Zerind - Oradea Vest
07:52 - 09:26
7,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 33 min
Zerind - Oradea Vest
10:25 - 11:58
8,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 31 min
Zerind - Oradea Vest
18:31 - 20:02
8,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 24 min
Zerind - Oradea Vest
23:21 - 00:45
8,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 42 min
Zerind - Oradea
07:52 - 09:34
9,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 41 min
Zerind - Oradea
10:25 - 12:06
10,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 39 min
Zerind - Oradea
18:31 - 20:10
10,20 RON

Cât de lungă este călătoria de la Zerind la Oradea cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Zerind la Oradea, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Zerind și Oradea vor termina călătoria în 1 h 17 min. În medie, vă va lua cam 2 h 13 min pentru a parcurge 60 km între Zerind și Oradea.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Zerind la Oradea?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Zerind la Oradea la 06:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:21. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Zerind la Oradea?

În Zerind, stațiile de plecare includ Zerind. Când veți sosi în Oradea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Oradea, Oradea Vest, Oradea Est Triaj H și Oradea Est. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Zerind la Oradea sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Zerind la Oradea folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 15 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 15 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Zerind la Oradea folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 8 legături directe de la Zerind la Oradea în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.