Gasiți un tren de la Braşov până la Oradea

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Oradea

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 56,15RON
Durata călătoriei 14 h 35 min
Călătorii pe zi 279
Prima plecare: 04:23
Ultima plecare: 23:58
Distanța 323km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Braşov la Oradea.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Braşov la Oradea. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii deservesc ruta de la Braşov la Oradea?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Braşov la Oradea oferite de Regio Călători și CFR Călători.

Care este prețul biletelor de tren de la Braşov la Oradea?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Braşov la Oradea ultimul de 205,23 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Braşov pentru a putea fi în jur de Oradea 56,15 RON.

Prețul biletului Braşov - Oradea în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
84 RON84 RON79 RON Detalii 73 RON79 RON79 RON
38 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Braşov și relativ scurt Oradea ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Stații care servesc linia de cale ferată Braşov - Oradea?

Trenurile spre va pleca de la Oradea ultimul Bartolomeu, Dârste și Brașov și va ajunge la Oradea Vest, Oradea Est Triaj H, Oradea și Oradea Est.

Cât timp durează de la Braşov la și când Oradea trenurile plece?

Primul tren spre 05:07 pleacă la ora Oradea ultimul, în timp ce ultimul la 23:07. În medie, călătoria durează 13 ore și 29 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 12 ore și 8 minute Oradea ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another