Tren Braşov - Oradea prețuri de la 44,76 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 67,14 lei
Mâine 134,28 lei
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Oradea cu trenul

Călătoria de la Braşov la Oradea cu trenul este de 323,28 km și durează 11 ore 2 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 20:53 și ultima la 20:53. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Oradea cu tren pentru doar 44,76 lei sau până la 166,09 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 44,76 lei.

Cel mai mic pret44,76 lei
Durata călătoriei11 ore 2 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret44,76 lei
Cel mai mare preț166,09 lei
Prima Plecare20:53
Ultima Plecare20:53
Distanţă323,28 km
PlecareBraşov
SosireOradea
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Braşov la Oradea

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Braşov la Oradea

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Oradea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Braşov la Oradea?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Oradea. Însă în medie veți plăti în jur de 117,22 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 44,76 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 117,22 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Braşov la Oradea.

Cât durează să ajung de la Braşov la Oradea cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 11 ore 2 min.. Atât durează să traversați 323,28 km de la Braşov la Oradea. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Braşov la Oradea ar putea să dureze mai mult de 11 ore 2 min.. Distanța dintre Braşov și Oradea este în jur de 323,28 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 11 ore 2 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Braşov și Oradea durează 10 ore 57 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Braşov la Oradea?

Prima plecare zilnică de la Braşov la Oradea este la 20:53, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 20:53. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Braşov și Oradea. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Braşov la Oradea, care de obicei este la 20:53. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 20:53. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Braşov la Oradea?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Braşov de la următoarele stații: Brasov - Stadium,Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu. Sosind la Oradea, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Gara Oradea,Oradea International Airport,Oradea, Autogara Velența,Oradea Calea Aradului. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Oradea.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Braşov la Oradea?

Numărul exact al călătoriilor de la Braşov la Oradea poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Braşov la Oradea. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Braşov la Oradea variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Oradea

Bilete ieftine de tren de la Braşov la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,52 lei la 338,28 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 99% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Oradea

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Oradea pot fi găsite până la 7,48 lei dacă aveți noroc sau 109,67 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 329,29 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Oradea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Oradea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
22.63kg
Autobuz
24.25kg
Zbor
64.66kg
Mașină
51.72kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Oradea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Oradea sunt 22.63kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Oradea? Luând trenul între Braşov și Oradea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 42.03kg față de un zbor, 1.62kg față de autobuz și 29.09kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Oradea?
Un bilet de tren de la Braşov la Oradea este de 117,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 44,76 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Oradea este de 44,76 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Oradea cu tren?
Distanța între Braşov și Oradea este de 323,28 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Oradea?
Călătoria de la Braşov la Oradea durează în medie 11 ore 2 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 57 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Oradea?
Ruta de la Braşov la Oradea are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Oradea?
Primul tren de la Braşov la Oradea pleacă la orele 20:53. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Oradea?
Ultimul tren de la Braşov la Oradea pleacă la orele 20:53. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 44,76 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Oradea?
Există în medie 1 de la Braşov pentru a merge la Oradea.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Oradea este 10 ore 57 min..
Există un tren direct de la Braşov la Oradea?
Da, există un tren direct între Braşov și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Oradea?
Călătoria cu tren de la Braşov la Oradea creează 22.63kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare