Tren Braşov - Oradea prețuri de la 7,57RON

Începe de la
7,57RON
Descoperă

Braşov la Oradea de la tren

Călătoria de la Braşov la Oradea de la tren este de 322,9 km și durează 23 min. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:35 și ultima la 22:56. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Oradea cu tren pentru doar 7,57RON sau până la 125,24RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 7,57RON.

Cel mai bun preț 7,57RON
Durata călătoriei 23 min
Conexiune pe zi 13
Cel mai mic pret 7,57RON
Cel mai mare preț 125,24RON
Prima Plecare 02:35
Ultima Plecare 22:56
Distanţă 322,9 km
Plecare Braşov
Sosire Oradea
Transportatori Transferoviar Calatori, Interregional Calatori,

Tren Bilete de la Braşov la Oradea

  Sep 29
  7,57RON
  25°
  Sep 30
  7,57RON
  25°
  Oct 01
  7,57RON
  23°
  Oct 02
  7,57RON
  20°
  Oct 03
  7,57RON
  21°
  Oct 04
  7,57RON
  24°
  Oct 05
  7,57RON
  22°
  Oct 06
  101,93RON
  22°
  Oct 07
  101,93RON
  17°
  Oct 08
  101,93RON
  13°
  Oct 09
  101,93RON
  18°
  Oct 10
  7,57RON
  20°
  Oct 11
  7,57RON
  18°
  Oct 12
  7,57RON
  10°
  Oct 13
  7,57RON
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Călătoria dvs. de la Braşov la Oradea cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Braşov la Oradea? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Braşov la Oradea cu trenul?

Când călătoriți de la Braşov la Oradea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 51,65RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 7,70RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Oradea

 
Sep 29
Vineri
25°
7,57RON
Sep 30
Sâmbătă
25°
7,57RON
Oct 01
Duminică
23°
7,57RON
Oct 02
Luni
20°
7,57RON
Oct 03
Marți
21°
7,57RON
Oct 04
Miercuri
24°
7,57RON
Oct 05
Joi
22°
7,57RON
Bilete ieftine de de la Braşov la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 5RON la 98RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 95% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Oradea

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Oradea pot fi găsite până la 7RON dacă aveți noroc sau 78RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 103RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Oradea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Interregional Calatori și Regio Calatori de la Braşov la Oradea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Oradea cu tren.
Facilităţi Transferoviar Calatori Interregional Calatori Regio Calatori CFR Calatori
Bagaje
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Braşov la Oradea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.9kg
Autobuz
19.2kg
Zbor
767.8kg
Mașină
74.1kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Oradea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Oradea sunt 2.9kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Oradea? Luând trenul între Braşov și Oradea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 764.9kg față de un zbor, 16.3kg față de autobuz și 71.2kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Oradea?
Un bilet de tren de la Braşov la Oradea este de 62,99RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 7,57RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Oradea este de 7,57RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Oradea cu tren?
Distanța între Braşov și Oradea este de 322,9 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Oradea?
Călătoria de la Braşov la Oradea durează în medie 8 h 31 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 23 min.
Ce companii operează de la Braşov la Oradea?
Ruta Braşov - Oradea este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Interregional Calatori, Regio Calatori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Oradea?
Ruta de la Braşov la Oradea are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Oradea?
Primul tren de la Braşov la Oradea pleacă la orele 02:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Oradea?
Ultimul tren de la Braşov la Oradea pleacă la orele 22:56. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 7,57RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Braşov la Oradea?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Braşov pentru a merge la Oradea. Puteți merge de la Brașov și Brașov, Autogara Bartolomeu și puteți ajunge la Oradea.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Oradea?
Există în medie 4 de la Braşov pentru a merge la Oradea.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Oradea este 23 min.
Există un tren direct de la Braşov la Oradea?
Da, există un tren direct între Braşov și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Oradea?
Călătoria cu tren de la Braşov la Oradea creează 2.9kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare