Gasiți un tren de la Arad până la Oradea

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Oradea

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 13,10RON
Durata călătoriei 2 h 55 min
Călătorii pe zi 96
Prima plecare: 00:25
Ultima plecare: 19:10
Distanța 109km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Arad la Oradea.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Oradea. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Arad la Oradea, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Arad pentru a Oradea?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Arad la Oradea oferite de CFR Călători.

Cât costă biletele de tren de la Arad la Oradea?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Arad la, de asemenea, doar Oradea 13,10 RON, în timp ce prețul mediu este 90,95 RON.

Prețul biletului Arad - Oradea în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
15,40 RON15,40 RON15,40 RON15,40 RON15,40 RON Detalii Detalii
Detalii 19,01 RON Detalii 19,01 RON9,51 RON Detalii Detalii

Trenuri din Arad spre Oradea


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Stații care servesc linia de cale ferată Arad - Oradea?

Trenurile să plece de la Aradu Nou și Arad Arad Oradea ultimul și ajung în Oradea Est Triaj H, Oradea Est, Oradea și Oradea Vest.

Cât timp durează de la Arad la și când Oradea trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 ore și 59 minute Oradea ultimul, dar, în medie, este nevoie de 4 ore și 45 minute. Primul tren indreptat spre Oradea ultimul la 00:11, în timp ce ultima părăsește Arad la 19:07.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another