Tren Iaşi - Oradea prețuri de la 9,04 lei

Începe de la
9,04 lei
Descoperă

Iaşi la Oradea de la tren

Călătoria de la Iaşi la Oradea de la tren este de 429,32 km și durează 7 ore 45 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:20 și ultima la 15:35. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Oradea cu tren pentru doar 9,04 lei sau până la 184,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 9,04 lei.

Cel mai mic pret9,04 lei
Durata călătoriei7 ore 45 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret9,04 lei
Cel mai mare preț184,70 lei
Prima Plecare05:20
Ultima Plecare15:35
Distanţă429,32 km
PlecareIaşi
SosireOradea
TransportatoriTransferoviar Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Iași la Oradea

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătoria de la Iaşi la Oradea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Oradea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Oradea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Oradea cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Oradea. Însă în medie veți plăti în jur de 65,87 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 9,04 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Oradea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 65,87 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Oradea cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Oradea cu trenul va dura, de obicei, 7 ore 45 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 429,32 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 7 ore 45 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Iaşi și Oradea este lungă de vreo 429,32 km și de obicei durează aproximativ 7 ore 45 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 14 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Oradea cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Oradea?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 05:20, iar ultima plecare va fi la 15:35. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Oradea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la 05:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 15:35. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Oradea. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Oradea?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: . Sosind la Oradea, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Oradea.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Oradea?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Oradea poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 4 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Oradea. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Oradea variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Oradea

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 59,27 lei la 131,25 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 55% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Oradea

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Oradea pot fi găsite până la 86,88 lei dacă aveți noroc sau 113,37 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 130,42 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Oradea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Regio Calatori de la Iaşi la Oradea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Oradea cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori CFR Calatori Regio Calatori Interregional Calatori
luggage Bagaje check check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross cross
wifi Wifi cross check cross cross
power_sockets Prize cross check cross cross
accessibility Accesibilitate cross check cross cross
air_con Aer condiționat cross check cross cross

Iaşi la Oradea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.05kg
Autobuz
32.2kg
Zbor
85.86kg
Mașină
68.69kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Oradea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Oradea sunt 30.05kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Oradea? Luând trenul între Iaşi și Oradea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 55.81kg față de un zbor, 2.15kg față de autobuz și 38.64kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Oradea?
Un bilet de tren de la Iaşi la Oradea este de 65,87 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 9,04 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Oradea este de 9,04 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Oradea cu tren?
Distanța între Iaşi și Oradea este de 429,32 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Oradea?
Călătoria de la Iaşi la Oradea durează în medie 7 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 14 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Oradea?
Ruta Iaşi - Oradea este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, CFR Calatori, Regio Calatori și Interregional Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Oradea?
Ruta de la Iaşi la Oradea are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Oradea?
Primul tren de la Iaşi la Oradea pleacă la orele 05:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Oradea?
Ultimul tren de la Iaşi la Oradea pleacă la orele 15:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 9,04 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Oradea este 2 ore 14 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Oradea?
Da, există un tren direct între Iaşi și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Oradea?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Oradea creează 30.05kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare