• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Cluj-Napoca până la Constanţa Starting from 199,72 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Transport Zbor

Mâine

Transport Zbor

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Constanţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Cluj-Napoca la Constanţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Cluj-Napoca la Constanţa?

Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 2.132,96 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 199,72 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Cluj-Napoca la Constanţa transport zbor

Cel mai bun preț 242,50 RON
Durata călătoriei 24 h 19 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare 07:15
Ultima plecare 22:10
Distanța 487 km

Prețul biletului Cluj-Napoca - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
130,50 RON
130,50 RON
130,50 RON
Detalii
Detalii
Detalii
115,10 RON
490,16 RON
598,18 RON
1.229,68 RON
Detalii
Detalii
Detalii
930,86 RON

Rezumatul traseului dupa plane

Călătorii
20
Transportatori
6
Prețul minim
199,72 RON
Prețul maxim
11.965,89 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 25 h 55 min
Napoca - Mihail Kogalniceanu
19:40 - 21:35
1.402,64 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 26 h 15 min
Napoca - Mihail Kogalniceanu
19:20 - 21:35
1.445,81 RON
Astra Airlines-logo
Astra Airlines
Durata: 30 h 10 min
Napoca - Mihail Kogalniceanu
15:25 - 21:35
1.503,99 RON
Blue Air-logo
Blue Air
Durata: 23 h 50 min
Napoca - Mihail Kogalniceanu
21:45 - 21:35
1.819,76 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 25 h 55 min
Napoca - Mihail Kogalniceanu
19:40 - 21:35
1.948,44 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 31 h 20 min
Napoca - Mihail Kogalniceanu
14:15 - 21:35
2.152,01 RON
Lufthansa-logo
Lufthansa
Durata: 31 h 30 min
Napoca - Mihail Kogalniceanu
14:05 - 21:35
2.538,38 RON

Cât durează călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa cu avionul?

Călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa acoperă o distanță de 488 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 22 h 54 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 h 5 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Cluj-Napoca la Constanţa făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Cluj-Napoca la Constanţa?

Prima plecare zilnică de la Cluj-Napoca la Constanţa este la 18:40, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:10. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Cluj-Napoca și Constanţa. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Cluj-Napoca la Constanţa?

Veți putea pleca din Cluj-Napoca folosind aeroporturi precum Napoca. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Mihail Kogalniceanu din Constanţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Cluj-Napoca, fie în Constanţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Cluj-Napoca la Constanţa au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa folosind companii precum , Turkish Airlines, Blue Air, Wizz Air, TAROM și Delta. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 17 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 31 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Cluj-Napoca la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 16 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.