Tren Cluj-Napoca - Constanţa prețuri de la 1,66 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Cluj-Napoca la Constanţa cu trenul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa cu trenul este de 487,79 km și durează 12 ore 0 min.. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:35 și ultima la 21:47. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa cu tren pentru doar 1,66 lei sau până la 270,41 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1,66 lei.

Cel mai mic pret1,66 lei
Durata călătoriei12 ore 0 min.
Conexiune pe zi20
Cel mai mic pret1,66 lei
Cel mai mare preț270,41 lei
Prima Plecare00:35
Ultima Plecare21:47
Distanţă487,79 km
PlecareCluj-Napoca
SosireConstanţa
TransportatoriInterregional Calatori, Transferoviar CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Cluj-Napoca la Constanța

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Constanţa?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa. Însă în medie veți plăti în jur de 113,27 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 1,66 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Cluj-Napoca la Constanţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 113,27 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa cu trenul?

Călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa cu trenul va dura, de obicei, 12 ore 0 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 487,79 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 12 ore 0 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Cluj-Napoca la Constanţa, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Constanţa vor termina călătoria în 2 ore 42 min.. În medie, vă va lua cam 12 ore 0 min. pentru a parcurge 487,79 km între Cluj-Napoca și Constanţa.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Cluj-Napoca la Constanţa?

În Cluj-Napoca, stațiile de plecare includ Cluj International Airport,Cluj-Napoca Beta Bus Station,Cluj Napoca,Cluj-Napoca . Când veți sosi în Constanţa, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Constanta Vila Oriana,Constanta,Constanța . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Cluj-Napoca la Constanţa?

Ruta de la Cluj-Napoca la Constanţa este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Cluj-Napoca de 20 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 20 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cluj-Napoca la Constanța

Bilete ieftine de tren de la Cluj-Napoca la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cluj-Napoca la Constanța

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,74 lei la 8,36 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 67% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Cluj-Napoca - Constanţa pot fi găsite până la 3,08 lei dacă aveți noroc sau 38,83 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 170,68 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Interregional Calatori, Transferoviar Calatori și CFR Calatori de la Cluj-Napoca la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa cu train.
Facilităţi Interregional Calatori Transferoviar Calatori CFR Calatori Astra Trans Carpatic
luggage Bagaje check check check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check cross
wifi Wifi cross cross check cross
power_sockets Prize cross cross check cross
accessibility Accesibilitate cross cross check cross
air_con Aer condiționat cross cross check cross

Cluj-Napoca la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
34.15kg
Autobuz
36.58kg
Zbor
97.56kg
Mașină
78.05kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Cluj-Napoca la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Cluj-Napoca și Constanţa sunt 34.15kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Cluj-Napoca și Constanţa? Luând trenul între Cluj-Napoca și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 63.41kg față de un zbor, 2.43kg față de autobuz și 43.9kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Constanţa?
Un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Constanţa este de 113,27 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1,66 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Cluj-Napoca la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Constanţa este de 1,66 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Constanţa cu tren?
Distanța între Cluj-Napoca și Constanţa este de 487,79 km.
Cât durează călătoria cu tren între Cluj-Napoca și Constanţa?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa durează în medie 12 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 42 min..
Ce companii operează de la Cluj-Napoca la Constanţa?
Ruta Cluj-Napoca - Constanţa este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Interregional Calatori, Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Astra Trans Carpatic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Cluj-Napoca la Constanţa?
Ruta de la Cluj-Napoca la Constanţa are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Cluj-Napoca la Constanţa?
Primul tren de la Cluj-Napoca la Constanţa pleacă la orele 00:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Cluj-Napoca la Constanţa?
Ultimul tren de la Cluj-Napoca la Constanţa pleacă la orele 21:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 1,66 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Cluj-Napoca și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Cluj-Napoca și Constanţa este 2 ore 42 min..
Există un tren direct de la Cluj-Napoca la Constanţa?
Da, există un tren direct între Cluj-Napoca și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Cluj-Napoca la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Cluj-Napoca la Constanţa creează 34.15kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare