Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Constanţa

Starting from
91,60 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Constanţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Cluj-Napoca la Constanţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Cluj-Napoca la Constanţa?

Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 127,29 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 91,60 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Cluj-Napoca la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 100,10 RON
Durata călătoriei 13 h 39 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 02:36
Ultima plecare 00:12
Distanța 487 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
1
Prețul minim
91,60 RON
Prețul maxim
191,35 RON

Cluj-Napoca - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

116,75 RON

Data
Duminică 23 Ianuarie 2022
CFR Călători-logo
Cluj Napoca - Constanța
02:11 - 17:51
CFR Călători
15h 40min
1 schimbări
CO2: 17.54kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 15 h 40 min
Cluj Napoca - Constanța
04:11 - 19:51
116,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 6 h 52 min
Cluj Napoca Est - Constanța
18:57 - 12:05
116,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 9 h 2 min
Cluj Napoca Est - Constanța
20:33 - 11:31
130,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 14 h 15 min
Cluj Napoca - Constanța
02:36 - 16:51
131,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 9 h 18 min
Cluj Napoca Est - Constanța
21:58 - 12:40
131,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 14 h 21 min
Cluj Napoca Est - Constanța
09:59 - 00:20
134,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 9 h 49 min
Cluj Napoca - Constanța
21:20 - 11:31
135,20 RON

Cât de lungă este călătoria de la Cluj-Napoca la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Cluj-Napoca și Constanţa cu trenul durează de obicei 14 h 20 min pentru a acoperi o distanță de 488 km. Cea mai scurtă călătorie de la Cluj-Napoca la Constanţa vă va duce 9 h 46 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Constanţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Cluj-Napoca la Constanţa?

În general, prima plecare a serii din Cluj-Napoca va fi la 02:35, iar ultima plecare va fi la 00:12. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Cluj-Napoca la Constanţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Cluj-Napoca la Constanţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Cluj-Napoca și Constanţa. Vă puteți începe călătoria în Cluj-Napoca la stații precum Cluj Napoca Est și Cluj Napoca. Acestea se leagă de stații care includ Constanța din Constanţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Constanţa.

Câte călătorii de la Cluj-Napoca la Constanţa sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 14 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 26 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Cluj-Napoca la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Cluj-Napoca la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 13 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie
Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback