Gasiți un zbor de la Insulele Canare până la Cluj-Napoca

Începe de la
877,74 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Insulele Canare la Cluj-Napoca

Plănuiți să călătoriți de la Insulele Canare la Cluj-Napoca? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?

Când călătoriți de la Insulele Canare la Cluj-Napoca, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 3.064,24 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 200,34 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rezumatul călătoriei cu Zbor

Călătoria de la Insulele Canare la Cluj-Napoca de la Plane este de 3977 km și durează 24 h 47 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:50 și ultima la 21:15. Este posibil să călătoriți de la Insulele Canare la Cluj-Napoca cu Plane pentru doar 200,34 RON sau până la 16.387,88 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 200,34 RON
Durata călătoriei 24 h 47 min
Conexiune pe zi 76
Cel mai mic pret 200,34 RON
Cel mai mare preț 16.387,88 RON
Prima Plecare 07:50
Ultima Plecare 21:15
Distanţă 3.977 km
Plecare Insulele Canare
Sosire Cluj-Napoca
Transportatori , TAROM,

Zbor Bilete de la Insulele Canare la Cluj-Napoca

  Feb 03
  Detalii
  15°
  Feb 04
  Detalii
  15°
  Feb 05
  Detalii
  15°
  Feb 06
  Detalii
  15°
  Feb 07
  Detalii
  15°
  Feb 08
  Detalii
  14°
  Feb 09
  Detalii
  14°
  Feb 10
  Detalii
  16°
  Feb 11
  Detalii
  16°
  Feb 12
  Detalii
  15°
  Feb 13
  Detalii
  14°
  Feb 14
  Detalii
  16°
  Feb 15
  Detalii
  16°
  Feb 16
  Detalii
  15°
  Feb 17
  Detalii
  16°
Departure date
Friday,Feb 03 2023
15°

Cel mai bun moment pentru a rezerva Insulele Canare - Cluj-Napoca Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Insulele Canare la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Zbor
1133.73kg
Tren
55.692kg
Autobuz
270.504kg
Mașină
194.922kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Cluj-Napoca

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează să ajung de la Insulele Canare la Cluj-Napoca cu avionul?

Distanța dintre Insulele Canare și Cluj-Napoca este în jur de 3.978 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 24 h 47 min. Totuși, cele mai rapide rute între Insulele Canare și Cluj-Napoca durează 7 h 20 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?

În general, prima plecare a zilei din Insulele Canare va fi la 07:50, iar ultima plecare va fi la 21:15. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Insulele Canare la Cluj-Napoca se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?

Călătoriile internaționale de la Spania la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Spania, veți putea să folosiți aeroporturi precum Gran Canaria. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Napoca. Nu fiecare aeroport din Spania are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

Puteți pleca din Insulele Canare la aeroporturi precum Gran Canaria. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Cluj-Napoca la următoarele aeroporturi: Napoca. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Insulele Canare și Cluj-Napoca. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Insulele Canare la Cluj-Napoca au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Insulele Canare la Cluj-Napoca, puteți călători cu furnizori precum , Tarom, Klm, Ryanair, Lufthansa, Wizz Air, Turkish Airlines și Air France. Veți găsi un număr maxim de 107 plecări pe zi. În medie, sunt 76 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Insulele Canare și Cluj-Napoca. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 76 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback