Zbor Insulele Canare - Cluj-Napoca prețuri de la 266,01 lei

Începe de la
266,01 lei

Insulele Canare la Cluj-Napoca de la zbor

Călătoria de la Insulele Canare la Cluj-Napoca de la zbor este de 3.981,67 km și durează 25 ore 16 min.. Există 77 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:25 și ultima la 22:40. Este posibil să călătoriți de la Insulele Canare la Cluj-Napoca cu zbor pentru doar 266,01 lei sau până la 16.587,34 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 266,01 lei.

Cel mai mic pret266,01 lei
Durata călătoriei25 ore 16 min.
Conexiune pe zi77
Cel mai mic pret266,01 lei
Cel mai mare preț16.587,34 lei
Prima Plecare02:25
Ultima Plecare22:40
Distanţă3.981,67 km
PlecareInsulele Canare
SosireCluj-Napoca
TransportatoriHi Air, Jet2Detalii

Călătoria dvs. de la Insulele Canare la Cluj-Napoca cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Insulele Canare la Cluj-Napoca? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?

Prețurile biletelor de avion de la Insulele Canare la Cluj-Napoca variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Insulele Canare la Cluj-Napoca vor costa 266,01 lei. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 2.394,32 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Insulele Canare la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât durează călătoria de la Insulele Canare la Cluj-Napoca cu avionul?

Călătoria de la Insulele Canare la Cluj-Napoca cu avionul va dura, de obicei, 25 ore 16 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 3.981,67 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 25 ore 16 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Insulele Canare și Cluj-Napoca cu avionul durează de obicei 25 ore 16 min. pentru a acoperi o distanță de 3.981,67 km. Cea mai scurtă călătorie de la Insulele Canare la Cluj-Napoca vă va duce 8 ore 5 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Cluj-Napoca, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la Insulele Canare laCluj-Napoca?

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Insulele Canare de la următoarele aeroporturi: . Sosind la Cluj-Napoca, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: . Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Insulele Canare spre Cluj-Napoca?

Ruta de la Insulele Canare la Cluj-Napoca este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Insulele Canare de 77 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Insulele Canare la Cluj-Napoca, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 77 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Insulele Canare la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Insulele Canare la Cluj-Napoca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Insulele Canare la Cluj-Napoca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Insulele Canare la Cluj-Napoca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Insulele Canare la Cluj-Napoca

Cele mai ieftine bilete de avion Insulele Canare - Cluj-Napoca pot fi găsite până la 319,32 lei dacă aveți noroc sau 704,97 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.283,16 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cluj-Napoca cu avionul

Când călătoriți cu avionul către Cluj-Napoca, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air Europa este o companie aeriană spaniolă care a fost fondată în 1986. Este membră a alianței SkyTeam și operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, America, Africa și Asia. Nodul principal al companiei aeriene este situat pe Aeroportul Adolfo Suárez Madrid–Barajas și are, de asemenea, hub-uri secundare pe Aeroportul Palma de Mallorca și Aeroportul Tenerife Nord. Air Europa operează o flotă de peste 50 de aeronave, inclusiv Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 și Embraer E195. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit SUMA.

Air Senegal este compania aeriană națională a Senegalului, cu sediul în Dakar. A fost fondată în 2016 și a început operațiunile în 2018, înlocuind fostul transportator național, Senegal Airlines. Air Senegal operează o flotă de avioane moderne, inclusiv Airbus A319, A330 și A321, și deservește destinații din Africa de Vest, Europa și Orientul Mijlociu. Compania aeriană își propune să devină un transportator lider în regiune, oferind servicii de înaltă calitate și contribuind la dezvoltarea economică a Senegalului. Air Senegal este, de asemenea, dedicată durabilității, cu accent pe reducerea impactului său asupra mediului și promovarea responsabilității sociale.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

Blue Air este o companie aeriană românească low-cost care a fost fondată în 2004. Oferă zboruri către peste 100 de destinații din Europa, Africa și Orientul Mijlociu. Hubul principal al companiei aeriene este situat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, România. Flota Blue Air este formată din avioane Boeing 737 și Airbus A320 și oferă opțiuni de locuri atât în clasa economică, cât și în clasa business. Compania aeriană este cunoscută pentru tarifele sale accesibile și a câștigat mai multe premii pentru serviciul său pentru clienți. Blue Air este angajată în favoarea durabilității și a implementat diverse inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi utilizarea biocombustibililor și reducerea materialelor plastice de unică folosință la bord.

British Airways este compania aeriană de pavilion a Regatului Unit, cu sediul la Londra. Este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa și operează zboruri către peste 180 de destinații din întreaga lume. Compania aeriană a fost fondată în 1974 și de atunci a crescut pentru a deveni un jucător important în industria aviației. British Airways este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, locurile confortabile și rețeaua extinsă de rute. Compania aeriană operează o flotă de peste 250 de aeronave, inclusiv Airbus A380 și Boeing 787 Dreamliner. British Airways este membru al alianței companiilor aeriene Oneworld și are acorduri de partajare a codului cu alte câteva companii aeriene.

Brussels Airlines este compania aeriană de pavilion a Belgiei, cu sediul la Bruxelles. Oferă zboruri către peste 100 de destinații din Europa, Africa, America de Nord și Asia. Compania aeriană a fost fondată în 2006 și este membră a Star Alliance. Brussels Airlines este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, flota modernă și angajamentul față de sustenabilitate. Oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Business și Premium Economy. Compania aeriană are, de asemenea, un program de loialitate numit Miles & More, care permite pasagerilor să câștige și să răscumpere mile pentru zboruri, upgrade-uri și alte recompense. Brussels Airlines este o subsidiară a Lufthansa Group.

Corendon Airlines este o companie aeriană turcă de agrement care a fost fondată în 2004. Compania aeriană operează zboruri către diverse destinații din Europa, Africa și Asia, cu accent pe destinațiile de vacanță. Corendon Airlines are o flotă de avioane moderne, inclusiv avioane Boeing 737-800 și Airbus A320. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv mese în timpul zborului, divertisment și locuri confortabile. Corendon Airlines se angajează să ofere călătorii aeriene sigure și de încredere și a primit numeroase premii pentru standardele sale înalte de serviciu. Compania aeriană face parte din Corendon Group, care include și un tour operator și mai multe hoteluri.

Freebird Airlines este o companie aeriană charter turcă care a fost fondată în 2000. Compania aeriană operează zboruri către diferite destinații din Europa, Asia și Africa. Freebird Airlines are o flotă de aeronave Airbus A320 și A321, care sunt configurate atât cu locuri economice, cât și din clasa business. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii în timpul zborului, inclusiv mese, băuturi și divertisment. Freebird Airlines este cunoscută pentru tarifele sale accesibile și serviciile de încredere, ceea ce o face o alegere populară pentru călătorii care caută o opțiune prietenoasă cu bugetul. Compania aeriană are sediul în Istanbul și operează zboruri din mai multe aeroporturi din Turcia.

Hi Air este o companie aeriană regională sud-coreeană care operează zboruri interne în țară. Compania aeriană a fost înființată în 2019 și are sediul în orașul Ulsan. Hi Air operează o flotă de aeronave ATR 72-500 și ATR 72-600, care sunt cunoscute pentru eficiența consumului de combustibil și capacitatea de a opera pe piste scurte. Compania aeriană deservește în prezent destinații precum Jeju, Gwangju și Yeosu, cu planuri de extindere a rețelei de rute în viitor. Hi Air își propune să ofere opțiuni de călătorie cu avionul la prețuri accesibile și convenabile pentru pasagerii care călătoresc în Coreea de Sud.

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Neos Air este o companie aeriană italiană care a fost fondată în 2001. Oferă atât zboruri regulate, cât și zboruri charter către diferite destinații din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Caraibe și Asia. Flota companiei aeriene este formată din avioane Boeing 737-800 și Boeing 787-9 Dreamliner, care sunt echipate cu facilități moderne, cum ar fi sisteme de divertisment în zbor și Wi-Fi. Neos Air este cunoscut pentru serviciile sale de înaltă calitate, locurile confortabile și tarifele accesibile. Compania aeriană este dedicată durabilității și a implementat diverse inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi utilizarea biocombustibililor și reducerea deșeurilor.

TUI Airways este o companie aeriană charter britanică și parte a Grupului TUI, una dintre cele mai importante companii de turism din lume. Compania aeriană operează zboruri către peste 80 de destinații din întreaga lume, cu accent pe destinații de vacanță din Europa, Africa și America. TUI Airways operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv Boeing 737, 757 și 787, precum și Boeing 737 MAX, mai ecologic. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii, inclusiv locuri economice și premium economice, mese și băuturi în timpul zborului și opțiuni de divertisment. TUI Airways este angajată față de sustenabilitate și a implementat o serie de inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord Hi Air, Jet2 și Air Europa de la Insulele Canare la Cluj-Napoca
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Insulele Canare la Cluj-Napoca cu plane.
Facilităţi Hi Air Jet2 Air Europa Austrian Airlines Wizz Air TAROM Aegean Airlines Corendon Airlines Vueling Neos Air Air Senegal British Airways LOT Brussels Airlines Aer Lingus Iberia Lufthansa KLM TUI Airways Canaryfly HiSky Easyjet Iberia Express ITA Airways Binter Canarias Transavia SWISS Freebird Airlines Turkish Airlines Eurowings Transavia France TUI fly Ryanair Air France
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje cross check check check check check check check check check cross check check check check check check check check cross check check check check cross check check check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura cross check cross check check check check cross cross cross cross check check cross check check check cross check cross check check cross check cross cross check cross check cross cross cross check cross

Insulele Canare la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
278.72kg
Autobuz
298.63kg
Zbor
796.33kg
Mașină
637.07kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?
Un bilet de zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca este de 2.394,32 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 266,01 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Insulele Canare la Cluj-Napoca este de 266,01 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Insulele Canare și Cluj-Napoca cu zbor?
Distanța între Insulele Canare și Cluj-Napoca este de 3.981,67 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Insulele Canare și Cluj-Napoca?
Călătoria de la Insulele Canare la Cluj-Napoca durează în medie 25 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 5 min..
Ce companii operează de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?
Ruta Insulele Canare - Cluj-Napoca este acoperită de 37 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Hi Air, Jet2, Air Europa, Austrian Airlines, Wizz Air, TAROM, Wizz Air UK, Aegean Airlines, Corendon Airlines, Vueling, Neos Air, Air Senegal, British Airways, LOT, Brussels Airlines, Aer Lingus, Iberia, Lufthansa, KLM, TUI Airways, TAP Air Portugal, Canaryfly, HiSky, Easyjet, Iberia Express, ITA Airways, Binter Canarias, Transavia, SWISS, Freebird Airlines, Blue Air, Turkish Airlines, Eurowings, Transavia France, SAS, TUI fly, Ryanair și Air France ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?
Ruta de la Insulele Canare la Cluj-Napoca are în medie 77 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?
Primul zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca pleacă la orele 02:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?
Ultimul zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca pleacă la orele 22:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 266,01 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Insulele Canare și Cluj-Napoca?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Insulele Canare și Cluj-Napoca este 8 ore 5 min..
Există un zbor direct de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?
Da, există un zbor direct între Insulele Canare și Cluj-Napoca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca?
Călătoria cu zbor de la Insulele Canare la Cluj-Napoca creează 796.33kg emisii de CO2.