Train Illustration

Gasiți un zbor de la Valencia până la București

Starting from
68,80 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

De la 331,42 RON

Călătoria dvs. de la Valencia la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Valencia la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Valencia la București cu avionul?

Prețurile biletelor de avion de la Valencia la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Valencia la București vor costa 68,80 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 1.199,01 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Valencia la București transport zbor

Cel mai bun preț 331,42 RON
Durata călătoriei 3 h 23 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare 09:30
Ultima plecare 09:50
Distanța 2.248 km
Plecare Valencia
Sosire București
Transportatori Wizz Air, Hahn Air Systems, Blue Air, , Air France, Lufthansa, Aeroflot, Eurowings, KLM, British Airways, Turkish Airlines, SWISS, Air Europa, TAROM, Iberia, Vueling Airlines, TAP Portugal, Czech Airlines, Smart Wings, TAP AIR PORTUGAL, ブエリング航空, KLMオランダ航空, Ryanair, Vueling, Qatar Airways, EL AL, Smartwings, Air Serbia, Alitalia, TAPポルトガル航空, Air Canada, Ukraine Intl Air, Laudamotion, MEA, Lauda, Aegean Airlines, Brussels Airlines, Royal Air Maroc, Astra Airlines, AirBaltic, Flexflight

Prețul biletului Valencia - București în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
331,42 RON
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
1.122,68 RON
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
2
Transportatori
39
Prețul minim
68,80 RON
Prețul maxim
13.486,54 RON

Valencia - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

626,58 RON

Data
Duminică 14 August 2022
Alsa-logo
Valencia Bus station, Menendez Pidal street - Bucharest Bucharest, Bucharest
13:00 - 16:30
Alsa
50h 30min
CO2: 79.12kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

677,06 RON

Data
Sâmbătă 20 August 2022
Ryanair-logo
Valencia - Otopeni Intl
06:10 - 23:30
Ryanair
16h 20min
1 schimbări
CO2: 415.81kg

Cât de lungă este călătoria de la Valencia la București cu avionul?

Călătoria între Valencia și București cu avionul durează de obicei 3 h 23 min pentru a acoperi o distanță de 2.248 km. Cea mai scurtă călătorie de la Valencia la București vă va duce 3 h 20 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Valencia la București?

Prima plecare zilnică de la Valencia la București este la 10:25, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 09:50. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Valencia și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Valencia la București?

Puteți călători de la Spania la România folosind motorul de căutare al Virail pentru a găsi călătoria ideală dintre toate opțiunile disponibile. În Spania, puteți folosi aeroporturi precum Valencia. Acestea vă vor duce la aeroporturi precum Otopeni Intl din România. Totuși, întotdeauna este important să vă uitați la detalii atunci când planificați o călătorie internațională. S-ar putea să nu existe o legătură directă între aeroportul dvs. din Spania și România. Dacă aceasta este situația, va trebui să faceți o călătorie de legătură, schimbând la una sau mai multe aeroporturi pe parcurs.

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Valencia și București. Vă puteți începe călătoria în Valencia la aeroporturi precum Valencia. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Otopeni Intl din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Valencia la București.

Câte călătorii de la Valencia la București au loc în fiecare zi?

Ruta de la Valencia la București este deservită de furnizori care includ Wizz Air, Hahn Air Systems, Blue Air, , Air France, Lufthansa, Aeroflot, Eurowings, KLM, British Airways, Turkish Airlines, SWISS, Air Europa, TAROM, Iberia, Czech Airlines, Smart Wings, TAP AIR PORTUGAL, ブエリング航空, KLMオランダ航空, Ryanair, Vueling, Qatar Airways, EL AL, Smartwings, Air Serbia, Alitalia, TAPポルトガル航空, Air Canada, Ukraine Intl Air, Laudamotion, MEA, Lauda, Aegean Airlines, Brussels Airlines, Royal Air Maroc, Astra Airlines, AirBaltic și Flexflight. De la această listă de furnizori de transport, există până la 148 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Valencia de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Valencia la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
234 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback