Zbor Madrid - Bruxelles prețuri de la 296,50 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine 561,93 lei
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Madrid la Bruxelles cu zborul

Călătoria de la Madrid la Bruxelles cu zborul este de 1.317,96 km și durează 4 ore 33 min.. Există 32 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:55 și ultima la 20:25. Este posibil să călătoriți de la Madrid la Bruxelles cu zbor pentru doar 296,50 lei sau până la 4.368,41 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 296,50 lei.

Cel mai mic pret296,50 lei
Durata călătoriei4 ore 33 min.
Conexiune pe zi32
Cel mai mic pret296,50 lei
Cel mai mare preț4.368,41 lei
Prima Plecare05:55
Ultima Plecare20:25
Distanţă1.317,96 km
PlecareMadrid
SosireBruxelles
TransportatoriKLM, ITA AirwaysDetalii

Zbor Bilete de la Madrid la Bruxelles

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Madrid la Bruxelles cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Madrid la Bruxelles. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de avion de la Madrid la Bruxelles?

Prețurile biletelor de avion de la Madrid la Bruxelles variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Madrid la Bruxelles vor costa 296,50 lei. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 1.270,75 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Madrid la Bruxelles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât durează să ajung de la Madrid la Bruxelles cu avionul?

Călătoria între Madrid și Bruxelles cu avionul este aproximativ 1.317,96 km. Vă va lua cam 4 ore 33 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Madrid și Bruxelles cu avionul durează de obicei 4 ore 33 min. pentru a acoperi o distanță de 1.317,96 km. Cea mai scurtă călătorie de la Madrid la Bruxelles vă va duce 2 ore 15 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bruxelles, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Madrid la Bruxelles?

Prima plecare zilnică de la Madrid la Bruxelles este la 05:55, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 20:25. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Madrid și Bruxelles. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Madrid va fi la 05:55, iar ultima plecare va fi la 20:25. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Madrid la Bruxelles se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Madrid la Bruxelles?

În Madrid, aeroporturile de plecare includ MADRID BARAJAS aeropuerto T1,MADRID (E),Madrid - Avenida de America,Madrid Barajas Airport,Madrid-Atocha,Madrid Chamartin,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Puente de la Cea. Când veți sosi în Bruxelles, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Brussels Airport - Zaventem,Bruxelles Heysel,Brussels - Nord,Brussels Congres,Watermael,Brussels Central Station,Brussels, Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines),Brussels - Midi. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Madrid la Bruxelles?

În medie, sunt 32 plecări zilnice de la Madrid la Bruxelles. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 9 plecări de la Madrid care merg direct la Bruxelles. Există 23 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Madrid la Bruxelles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Madrid la Bruxelles

Bilete ieftine de zbor de la Madrid la Bruxelles
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Madrid la Bruxelles.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Madrid la Bruxelles, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Madrid la Bruxelles.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Madrid la Bruxelles

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 346,93 lei la 1.550,59 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 78% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Madrid la Bruxelles

Cele mai ieftine bilete de avion Madrid - Bruxelles pot fi găsite până la 386,56 lei dacă aveți noroc sau 809,90 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.720,00 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bruxelles cu avionul

Când călătoriți cu avionul către Bruxelles, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Air Europa este o companie aeriană spaniolă care a fost fondată în 1986. Este membră a alianței SkyTeam și operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, America, Africa și Asia. Nodul principal al companiei aeriene este situat pe Aeroportul Adolfo Suárez Madrid–Barajas și are, de asemenea, hub-uri secundare pe Aeroportul Palma de Mallorca și Aeroportul Tenerife Nord. Air Europa operează o flotă de peste 50 de aeronave, inclusiv Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 și Embraer E195. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit SUMA.

British Airways este compania aeriană de pavilion a Regatului Unit, cu sediul la Londra. Este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa și operează zboruri către peste 180 de destinații din întreaga lume. Compania aeriană a fost fondată în 1974 și de atunci a crescut pentru a deveni un jucător important în industria aviației. British Airways este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, locurile confortabile și rețeaua extinsă de rute. Compania aeriană operează o flotă de peste 250 de aeronave, inclusiv Airbus A380 și Boeing 787 Dreamliner. British Airways este membru al alianței companiilor aeriene Oneworld și are acorduri de partajare a codului cu alte câteva companii aeriene.

Brussels Airlines este compania aeriană de pavilion a Belgiei, cu sediul la Bruxelles. Oferă zboruri către peste 100 de destinații din Europa, Africa, America de Nord și Asia. Compania aeriană a fost fondată în 2006 și este membră a Star Alliance. Brussels Airlines este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, flota modernă și angajamentul față de sustenabilitate. Oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Business și Premium Economy. Compania aeriană are, de asemenea, un program de loialitate numit Miles & More, care permite pasagerilor să câștige și să răscumpere mile pentru zboruri, upgrade-uri și alte recompense. Brussels Airlines este o subsidiară a Lufthansa Group.

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Servicii la bord KLM, ITA Airways și Ryanair de la Madrid la Bruxelles
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Madrid la Bruxelles cu plane.
Facilităţi KLM ITA Airways Ryanair Lufthansa Air Europa Brussels Airlines Iberia Express TAP Portugal British Airways Vueling
wifi Wifi check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura cross check check check cross cross cross cross check cross

Madrid la Bruxelles Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
92.26kg
Autobuz
98.85kg
Zbor
263.59kg
Mașină
210.87kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Madrid la Bruxelles?
Un bilet de zbor de la Madrid la Bruxelles este de 1.270,75 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 296,50 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Madrid la Bruxelles?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Madrid la Bruxelles este de 296,50 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Madrid și Bruxelles cu zbor?
Distanța între Madrid și Bruxelles este de 1.317,96 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Madrid și Bruxelles?
Călătoria de la Madrid la Bruxelles durează în medie 4 ore 33 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 15 min..
Ce companii operează de la Madrid la Bruxelles?
Ruta Madrid - Bruxelles este acoperită de 14 operator(i). Puteți găsi pe Virail, KLM, ITA Airways, Ryanair, HV, Lufthansa, Air Europa, Brussels Airlines, Iberia Express, TAP Portugal, British Airways, TUI fly Belgium, Swiss International Air Lines, Vueling, easyJet UK și Iberia Airlines ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Madrid la Bruxelles?
Ruta de la Madrid la Bruxelles are în medie 32 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Madrid la Bruxelles?
Primul zbor de la Madrid la Bruxelles pleacă la orele 05:55. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Madrid la Bruxelles?
Ultimul zbor de la Madrid la Bruxelles pleacă la orele 20:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Madrid la Bruxelles?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 296,50 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Madrid la Bruxelles?
Există în medie 9 de la Madrid pentru a merge la Bruxelles.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Madrid și Bruxelles?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Madrid și Bruxelles este 2 ore 15 min..
Există un zbor direct de la Madrid la Bruxelles?
Da, există un zbor direct între Madrid și Bruxelles.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Madrid la Bruxelles?
Călătoria cu zbor de la Madrid la Bruxelles creează 263.59kg emisii de CO2.