Zbor Valencia - Paris prețuri de la 250,72 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Valencia la Paris cu zborul

Călătoria de la Valencia la Paris cu zborul este de 1.066,84 km și durează 3 ore 38 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:00 și ultima la 20:50. Este posibil să călătoriți de la Valencia la Paris cu zbor pentru doar 250,72 lei sau până la 4.808,18 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 250,72 lei.

Cel mai mic pret250,72 lei
Durata călătoriei3 ore 38 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret250,72 lei
Cel mai mare preț4.808,18 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare20:50
Distanţă1.066,84 km
PlecareValencia
SosireParis
TransportatoriIberia Airlines, President AirlinesDetalii

Zbor Bilete de la Valencia la Paris

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Valencia la Paris cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Valencia la Paris? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de avion de la Valencia la Paris?

Când călătoriți de la Valencia la Paris, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.482,52 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 250,72 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Valencia la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât durează să ajung de la Valencia la Paris cu avionul?

Călătoria între Valencia și Paris cu avionul este aproximativ 1.066,84 km. Vă va lua cam 3 ore 38 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Valencia și Paris este în jur de 1.066,84 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 ore 38 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Valencia și Paris durează 2 ore 5 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Valencia la Paris?

Prima călătorie a zilei pornește de la Valencia la 06:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Valencia și Paris. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Valencia la Paris, care de obicei este la 06:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 20:50. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la Valencia laParis?

Veți putea pleca din Valencia folosind aeroporturi precum Valencia Airport (VLC),Valencia, Estació d'autobusos,Valencia-Estacio Del Nord,Valencia Joaquín Sorolla. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris, Porte Maillot,Paris Gare du Nord,Paris - Orly Airport,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris La Défense,Paris - Gare De Lyon din Paris. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Valencia, fie în Paris, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Valencia la Paris au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Valencia la Paris, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 18 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 8 călătorii directe între Valencia și Paris. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 10 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Valencia la Paris. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Valencia la Paris

Bilete ieftine de zbor de la Valencia la Paris
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Valencia la Paris.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Valencia la Paris, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Valencia la Paris.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Valencia la Paris

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Valencia la Paris

Cele mai ieftine bilete de avion Valencia - Paris pot fi găsite până la 329,63 lei dacă aveți noroc sau 515,53 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 743,61 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Paris cu avionul

Când călătoriți cu avionul către Paris, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Air Europa este o companie aeriană spaniolă care a fost fondată în 1986. Este membră a alianței SkyTeam și operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, America, Africa și Asia. Nodul principal al companiei aeriene este situat pe Aeroportul Adolfo Suárez Madrid–Barajas și are, de asemenea, hub-uri secundare pe Aeroportul Palma de Mallorca și Aeroportul Tenerife Nord. Air Europa operează o flotă de peste 50 de aeronave, inclusiv Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 și Embraer E195. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit SUMA.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Servicii la bord TAP Portugal, Ryanair și Lufthansa de la Valencia la Paris
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Valencia la Paris cu plane.
Facilităţi TAP Portugal Ryanair Lufthansa Austrian Airlines Vueling Air Europa Air France
wifi Wifi check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura cross check check check cross cross cross

Valencia la Paris Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
74.68kg
Autobuz
80.01kg
Zbor
213.37kg
Mașină
170.69kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Valencia la Paris?
Un bilet de zbor de la Valencia la Paris este de 1.482,52 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 250,72 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Valencia la Paris?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Valencia la Paris este de 250,72 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Valencia și Paris cu zbor?
Distanța între Valencia și Paris este de 1.066,84 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Valencia și Paris?
Călătoria de la Valencia la Paris durează în medie 3 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 5 min..
Ce companii operează de la Valencia la Paris?
Ruta Valencia - Paris este acoperită de 10 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Iberia Airlines, President Airlines, easyJet UK, TAP Portugal, Ryanair, Lufthansa, Austrian Airlines, Vueling, Air Europa, Swiss International Air Lines și Air France ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Valencia la Paris?
Ruta de la Valencia la Paris are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Valencia la Paris?
Primul zbor de la Valencia la Paris pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Valencia la Paris?
Ultimul zbor de la Valencia la Paris pleacă la orele 20:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Valencia la Paris?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 250,72 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Valencia la Paris?
Există în medie 8 de la Valencia pentru a merge la Paris.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Valencia și Paris?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Valencia și Paris este 2 ore 5 min..
Există un zbor direct de la Valencia la Paris?
Da, există un zbor direct între Valencia și Paris.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Valencia la Paris?
Călătoria cu zbor de la Valencia la Paris creează 213.37kg emisii de CO2.