Autobuz Alexandria, Județul Teleorman - Călăraşi preturi de la 37,97 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi cu autobuzul

Călătoria de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi cu autobuzul este de 160,23 km și durează 6 ore 26 min.. Există 44 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:05 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi cu autobuz pentru doar 37,97 lei sau până la 661,03 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 37,97 lei.

Cel mai mic pret37,97 lei
Durata călătoriei6 ore 26 min.
Conexiune pe zi44
Cel mai mic pret37,97 lei
Cel mai mare preț661,03 lei
Prima Plecare03:05
Ultima Plecare20:30
Distanţă160,23 km
PlecareAlexandria, Județul Teleorman
SosireCălăraşi
Transportatoritransalutus, aliseb_tours_romaniaDetalii

Călătorie rapidă și ușoară de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?

Când călătoriți de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 70,66 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 37,97 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi. În medie, însă, veți plăti în jur de 70,66 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi cu autobuzul?

Călătoria între Alexandria, Județul Teleorman și Călăraşi cu autobuzul este aproximativ 160,23 km. Vă va lua cam 6 ore 26 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Alexandria, Județul Teleorman și Călăraşi este lungă de vreo 160,23 km și de obicei durează aproximativ 6 ore 26 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 ore 18 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?

Veți putea pleca din Alexandria, Județul Teleorman folosind stații precum Alexandria (Gară),Alexandria (RO). Acestea vă conectează cu stații care includ Călărași, Calarasi din Călăraşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Alexandria, Județul Teleorman, fie în Călăraşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Alexandria, Județul Teleorman spre Călăraşi?

Ruta de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Alexandria, Județul Teleorman de 44 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 44 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Alexandria, Județul Teleorman - Călăraşi pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Călăraşi cu autobuzul

Când călătoriți la Călăraşi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
11.22kg
Autobuz
12.02kg
Zbor
32.05kg
Mașină
25.64kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?
Un bilet de autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi este de 70,66 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 37,97 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi este de 37,97 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Alexandria, Județul Teleorman și Călăraşi cu autobuz?
Distanța între Alexandria, Județul Teleorman și Călăraşi este de 160,23 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Alexandria, Județul Teleorman și Călăraşi?
Călătoria de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi durează în medie 6 ore 26 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 18 min..
Ce companii operează de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?
Ruta Alexandria, Județul Teleorman - Călăraşi este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, transalutus, aliseb_tours_romania, gsmtrans, mega_travel, nyoanina, exotic_travel, autogari și TransMarin ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?
Ruta de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi are în medie 44 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?
Primul autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi pleacă la orele 03:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?
Ultimul autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 37,97 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Alexandria, Județul Teleorman și Călăraşi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Alexandria, Județul Teleorman și Călăraşi este 3 ore 18 min..
Există un autobuz direct de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?
Da, există un autobuz direct între Alexandria, Județul Teleorman și Călăraşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi?
Călătoria cu autobuz de la Alexandria, Județul Teleorman la Călăraşi creează 12.02kg emisii de CO2.

Treceți local de la Alexandria, Județul Teleorman

Rute populare

Escapade de weekend de la Alexandria, Județul Teleorman

Rute internaționale din Alexandria, Județul Teleorman și zonele din apropiere

Alte destinații de la Alexandria, Județul Teleorman

Principalele rute spre Călăraşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare