Autobuz Genova - Bergamo preturi de la 38,99 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 119,62 lei
Mâine 109,80 lei
2 zile 100,02 lei
3 zile 69,48 lei

Genova la Bergamo cu autobuzul

Călătoria de la Genova la Bergamo cu autobuzul este de 154,97 km și durează 5 ore 34 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:10 și ultima la 22:45. Este posibil să călătoriți de la Genova la Bergamo cu autobuz pentru doar 38,99 lei sau până la 321,23 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 38,99 lei.

Cel mai mic pret38,99 lei
Durata călătoriei5 ore 34 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret38,99 lei
Cel mai mare preț321,23 lei
Prima Plecare02:10
Ultima Plecare22:45
Distanţă154,97 km
PlecareGenova
SosireBergamo
TransportatoriBlaBlaCar Bus, FlixBus Italia S.r.l.

Autobuz Bilete de la Genoa la Bergamo

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la Genova la Bergamo cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Genova la Bergamo? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Genova la Bergamo cu autobuzul?

În medie, un bilet de autobuz de la Genova la Bergamo vă va costa 128,46 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 38,99 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Genova la Bergamo. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Genova la Bergamo, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 128,46 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să ajung de la Genova la Bergamo cu autobuzul?

Distanța dintre Genova și Bergamo este aproximativ 154,97 km. În general, va dura în jur de 5 ore 34 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Genova și Bergamo cu autobuzul durează de obicei 5 ore 34 min. pentru a acoperi o distanță de 154,97 km. Cea mai scurtă călătorie de la Genova la Bergamo vă va duce 2 ore 45 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bergamo, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Genova la Bergamo?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Genova de la următoarele stații: Genoa Nervi,GENOVA,Genoa Airport,Genoa, Piazza Principe,Genova - Brignole. Sosind la Bergamo, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Milan Bergamo Airport (BGY),Stazione di Bergamo. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Bergamo.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Genova spre Bergamo?

Numărul exact al călătoriilor de la Genova la Bergamo poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 18 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Genova la Bergamo. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Genova la Bergamo variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 7 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Genova la Bergamo. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Genoa la Bergamo

Bilete ieftine de autobuz de la Genova la Bergamo
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Genova la Bergamo.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Genova la Bergamo, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Genova la Bergamo.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Genoa la Bergamo

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 43,88 lei la 158,66 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 72% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Genova la Bergamo

Cele mai ieftine bilete de autobuz Genova - Bergamo pot fi găsite până la 70,75 lei dacă aveți noroc sau 82,08 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 93,28 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bergamo cu autobuzul

Când călătoriți la Bergamo cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

Servicii la bord BlaBlaCar Bus și FlixBus de la Genova la Bergamo
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Genova la Bergamo cu bus.
Facilităţi BlaBlaCar Bus FlixBus
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
air_con Aer condiționat check check
food_and_drink Mancare si bautura cross check

Genova la Bergamo Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.85kg
Autobuz
11.62kg
Zbor
30.99kg
Mașină
24.8kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Genova la Bergamo?
Un bilet de autobuz de la Genova la Bergamo este de 128,46 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 38,99 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Genova la Bergamo?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Genova la Bergamo este de 38,99 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Genova și Bergamo cu autobuz?
Distanța între Genova și Bergamo este de 154,97 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Genova și Bergamo?
Călătoria de la Genova la Bergamo durează în medie 5 ore 34 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 45 min..
Ce companii operează de la Genova la Bergamo?
Ruta Genova - Bergamo este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, BlaBlaCar Bus, FlixBus Italia S.r.l. și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Genova la Bergamo?
Ruta de la Genova la Bergamo are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Genova la Bergamo?
Primul autobuz de la Genova la Bergamo pleacă la orele 02:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Genova la Bergamo?
Ultimul autobuz de la Genova la Bergamo pleacă la orele 22:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Genova la Bergamo?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 38,99 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Genova la Bergamo?
Există în medie 7 de la Genova pentru a merge la Bergamo.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Genova și Bergamo?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Genova și Bergamo este 2 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Genova la Bergamo?
Da, există un autobuz direct între Genova și Bergamo.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Genova la Bergamo?
Călătoria cu autobuz de la Genova la Bergamo creează 11.62kg emisii de CO2.

Treceți local de la Genova

Rute populare

Escapade de weekend de la Genova

Rute internaționale din Genova și zonele din apropiere

Alte destinații de la Genova

Principalele rute spre Bergamo

Rute asemănătoare

Alte rute populare