Autobuz Genova - Bergamo preturi de la 43,88RON

Începe de la
43,88RON
Descoperă

Genova la Bergamo de la autobuz

Călătoria de la Genova la Bergamo de la autobuz este de 154,8 km și durează 2 h 45 min. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:30 și ultima la 20:15. Este posibil să călătoriți de la Genova la Bergamo cu autobuz pentru doar 43,88RON sau până la 143,27RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 43,88RON.

Cel mai bun preț 43,88RON
Durata călătoriei 2 h 45 min
Conexiune pe zi 7
Cel mai mic pret 43,88RON
Cel mai mare preț 143,27RON
Prima Plecare 03:30
Ultima Plecare 20:15
Distanţă 154,8 km
Plecare Genova
Sosire Bergamo
Transportatori DB - Intercity, Regionale Veloce,

Autobuz Bilete de la Genova la Bergamo

  Sep 29
  78,23RON
  25°
  Sep 30
  75,84RON
  26°
  Oct 01
  80,48RON
  25°
  Oct 02
  82,29RON
  24°
  Oct 03
  86,39RON
  24°
  Oct 04
  78,13RON
  24°
  Oct 05
  78,13RON
  23°
  Oct 06
  78,13RON
  20°
  Oct 07
  78,13RON
  17°
  Oct 08
  72,61RON
  18°
  Oct 09
  68,80RON
  20°
  Oct 10
  76,42RON
  21°
  Oct 11
  78,13RON
  21°
  Oct 12
  78,33RON
  20°
  Oct 13
  78,47RON
  18°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Călătoria dvs. de la Genova la Bergamo cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Genova la Bergamo. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Genova la Bergamo?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Genova la Bergamo. În medie, însă, veți plăti în jur de 91,62RON pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 19,35RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Genova la Bergamo

 
Sep 29
Vineri
25°
Detalii
78,23RON
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
26°
Detalii
75,84RON
Detalii
Oct 01
Duminică
25°
Detalii
80,48RON
Detalii
Oct 02
Luni
24°
Detalii
82,29RON
Detalii
Oct 03
Marți
24°
Detalii
86,39RON
Detalii
Oct 04
Miercuri
24°
71,34RON
78,13RON
87,95RON
Oct 05
Joi
23°
Detalii
78,13RON
Detalii
Bilete ieftine de de la Genova la Bergamo
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Genova la Bergamo.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Genova la Bergamo, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Genova la Bergamo.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Genova la Bergamo

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 59RON la 131RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 55% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Genova la Bergamo

Cele mai ieftine bilete de autobuz Genova - Bergamo pot fi găsite până la 44RON dacă aveți noroc sau 68RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bergamo cu autobuzul

Când călătoriți la Bergamo cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Tipuri de bilete și facilități de la Genova la Bergamo

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - Intercity atunci când călătoriți de la Genova la Bergamo.

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord DB - Intercity, FlixBus și BlaBlaCar Bus de la Genova la Bergamo
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Genova la Bergamo cu autobuz.
Facilităţi DB - Intercity FlixBus BlaBlaCar Bus Autobus
Wifi
Prize
Bagaje
Mancare si bautura
Aer condiționat

Genova la Bergamo Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
1.1kg
Autobuz
7.4kg
Zbor
295.8kg
Mașină
28.5kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Genova la Bergamo?
Un bilet de autobuz de la Genova la Bergamo este de 92,21RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 43,88RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Genova la Bergamo?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Genova la Bergamo este de 43,88RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Genova și Bergamo cu autobuz?
Distanța între Genova și Bergamo este de 154,8 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Genova și Bergamo?
Călătoria de la Genova la Bergamo durează în medie 3 h 17 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 45 min.
Ce companii operează de la Genova la Bergamo?
Ruta Genova - Bergamo este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Intercity, Regionale Veloce, FlixBus, BlaBlaCar Bus, Autobus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Genova la Bergamo?
Ruta de la Genova la Bergamo are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Genova la Bergamo?
Primul autobuz de la Genova la Bergamo pleacă la orele 03:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Genova la Bergamo?
Ultimul autobuz de la Genova la Bergamo pleacă la orele 20:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Genova la Bergamo?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 43,88RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Genova la Bergamo?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la Genova pentru a merge la Bergamo. Puteți merge de la Genoa (fanti D'italia/principe Bus Station), Piazza Della Vittoria, Genoa - Via Fanti D'italia, Piazza Acquaverde, Genova, Genoa Train Station Principe și Genova Piazza Principe și puteți ajunge la Bergamo (bus Station), Terminal Bus Milano-lampugnano, Bergame, Bergamo Piazza Guglielmo Marconi și Bergamo (orio Al Serio Airport - Bgy).
Câte conexiuni directe merg de la Genova la Bergamo?
Există în medie 5 de la Genova pentru a merge la Bergamo.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Genova și Bergamo?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Genova și Bergamo este 2 h 45 min.
Există un autobuz direct de la Genova la Bergamo?
Da, există un autobuz direct între Genova și Bergamo.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Genova la Bergamo?
Călătoria cu autobuz de la Genova la Bergamo creează 7.4kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Genova

Rute populare

Escapade de weekend de la Genova

Rute internaționale din Genova și zonele din apropiere

Alte destinații de la Genova

Principalele rute spre Bergamo

Rute asemănătoare

Alte rute populare