Autobuz Constanţa - București preturi de la 59,32 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
59,32 lei

Constanţa la București cu autobuzul

Călătoria de la Constanţa la București cu autobuzul este de 204,51 km și durează 3 ore 51 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:20 și ultima la 19:00. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la București cu autobuz pentru doar 59,32 lei sau până la 83,90 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 59,32 lei.

Cel mai mic pret59,32 lei
Durata călătoriei3 ore 51 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret59,32 lei
Cel mai mare preț83,90 lei
Prima Plecare08:20
Ultima Plecare19:00
Distanţă204,51 km
PlecareConstanţa
SosireBucurești
TransportatoriAgadzhanian FOP

Autobuz Bilete de la Constanța la Bucharest

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la Constanţa la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Constanţa la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Constanţa la București?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Constanţa la București costă 59,32 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 75,45 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Constanţa la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Constanţa la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 75,45 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Constanţa la București.

Cât de lungă este călătoria de la Constanţa la București cu autobuzul?

Cu o distanță de 204,51 km între Constanţa și București, de obicei va dura 3 ore 51 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 51 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Constanţa la București acoperă o distanță de 204,51 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 51 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 10 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Constanţa la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Constanţa la București?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Constanţa la București, care de obicei este la 08:20. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima plecare a serii de la Constanţa la București este la 08:20, în timp ce ultima călătorie pornește la 19:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Constanţa și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Constanţa la București?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Constanţa de la următoarele stații: Constanta Vila Oriana,Constanta,Constanța . Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

Câte călătorii de la Constanţa la București sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Constanţa la București, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 5 călătorii directe între Constanţa și București. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Constanţa la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Constanța la Bucharest

Bilete ieftine de autobuz de la Constanţa la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Constanța la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Constanţa la București

Cele mai ieftine bilete de autobuz Constanţa - București pot fi găsite până la 92,25 lei dacă aveți noroc sau 323,19 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 718,10 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Constanţa la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
14.32kg
Autobuz
15.34kg
Zbor
40.9kg
Mașină
32.72kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Constanţa la București?
Un bilet de autobuz de la Constanţa la București este de 75,45 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 59,32 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Constanţa la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Constanţa la București este de 59,32 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și București cu autobuz?
Distanța între Constanţa și București este de 204,51 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Constanţa și București?
Călătoria de la Constanţa la București durează în medie 3 ore 51 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 10 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Constanţa la București?
Ruta de la Constanţa la București are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Constanţa la București?
Primul autobuz de la Constanţa la București pleacă la orele 08:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Constanţa la București?
Ultimul autobuz de la Constanţa la București pleacă la orele 19:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 59,32 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Constanţa la București?
Există în medie 5 de la Constanţa pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Constanţa și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Constanţa și București este 3 ore 10 min..
Există un autobuz direct de la Constanţa la București?
Da, există un autobuz direct între Constanţa și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Constanţa la București?
Călătoria cu autobuz de la Constanţa la București creează 15.34kg emisii de CO2.

Treceți local de la Constanţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare