Autobuz Paris - Nisa preturi de la 81,41 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 214,90 lei
Mâine 196,19 lei
2 zile 244,22 lei
3 zile 268,65 lei

Paris la Nisa cu autobuzul

Călătoria de la Paris la Nisa cu autobuzul este de 686,57 km și durează 15 ore 5 min.. Există 54 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:20 și ultima la 23:59. Este posibil să călătoriți de la Paris la Nisa cu autobuz pentru doar 81,41 lei sau până la 1.109,11 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 81,41 lei.

Cel mai mic pret81,41 lei
Durata călătoriei15 ore 5 min.
Conexiune pe zi54
Cel mai mic pret81,41 lei
Cel mai mare preț1.109,11 lei
Prima Plecare00:20
Ultima Plecare23:59
Distanţă686,57 km
PlecareParis
SosireNisa
TransportatoriFlixBus, BlaBlaCar Bus

Autobuz Bilete de la Paris la Nisa

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Paris la Nisa cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Paris la Nisa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la Paris la Nisa?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Paris la Nisa costă 81,41 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 375,86 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Paris la Nisa.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la Nisa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 375,86 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Paris la Nisa.

Cât durează să ajung de la Paris la Nisa cu autobuzul?

Călătoria de la Paris la Nisa cu autobuzul va dura, de obicei, 15 ore 5 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 686,57 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 15 ore 5 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Paris și Nisa cu autobuzul durează de obicei 15 ore 5 min. pentru a acoperi o distanță de 686,57 km. Cea mai scurtă călătorie de la Paris la Nisa vă va duce 12 ore 25 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Nisa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Paris laNisa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Paris și Nisa. Vă puteți începe călătoria în Paris la stații precum Paris - Orly Airport,Paris, Porte Maillot,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Gare du Nord,Paris La Défense,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Gare De Lyon. Acestea se leagă de stații care includ Nice Center Bus Station,Nice-Ville,Nice Airport (Terminal 1),Place Massena,Nice Port,Nice - Riquier,Gare SNCF NICE PONT MICHEL din Nisa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Paris la Nisa.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Paris spre Nisa?

În medie, sunt 54 plecări zilnice de la Paris la Nisa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 13 plecări de la Paris care merg direct la Nisa. Există 41 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la Nisa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Nisa

Bilete ieftine de autobuz de la Paris la Nisa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la Nisa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la Nisa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la Nisa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Nisa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 147,32 lei la 288,00 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 49% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Paris la Nisa

Cele mai ieftine bilete de autobuz Paris - Nisa pot fi găsite până la 163,74 lei dacă aveți noroc sau 218,78 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 337,40 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Nisa cu autobuzul

Când călătoriți la Nisa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus și BlaBlaCar Bus de la Paris la Nisa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la Nisa cu bus.
Facilităţi FlixBus BlaBlaCar Bus
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check cross
air_con Aer condiționat check check

Paris la Nisa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
48.06kg
Autobuz
51.49kg
Zbor
137.31kg
Mașină
109.85kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Paris la Nisa?
Un bilet de autobuz de la Paris la Nisa este de 375,86 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 81,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Paris la Nisa?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Paris la Nisa este de 81,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și Nisa cu autobuz?
Distanța între Paris și Nisa este de 686,57 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Paris și Nisa?
Călătoria de la Paris la Nisa durează în medie 15 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 ore 25 min..
Ce companii operează de la Paris la Nisa?
Ruta Paris - Nisa este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus și BlaBlaCar Bus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Paris la Nisa?
Ruta de la Paris la Nisa are în medie 54 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Paris la Nisa?
Primul autobuz de la Paris la Nisa pleacă la orele 00:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Paris la Nisa?
Ultimul autobuz de la Paris la Nisa pleacă la orele 23:59. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la Nisa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 81,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la Nisa?
Există în medie 13 de la Paris pentru a merge la Nisa.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Paris și Nisa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Paris și Nisa este 12 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Paris la Nisa?
Da, există un autobuz direct între Paris și Nisa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Paris la Nisa?
Călătoria cu autobuz de la Paris la Nisa creează 51.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Principalele rute spre Nisa

Rute asemănătoare

Alte rute populare