Autobuz Kingston upon Hull - Scunthorpe preturi de la 38,11 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Kingston upon Hull la Scunthorpe cu autobuzul

Călătoria de la Kingston upon Hull la Scunthorpe cu autobuzul este de 27,98 km și durează 0 ore 45 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:40 și ultima la 09:40. Este posibil să călătoriți de la Kingston upon Hull la Scunthorpe cu autobuz pentru doar 38,11 lei sau până la 55,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 38,11 lei.

Cel mai mic pret38,11 lei
Durata călătoriei0 ore 45 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret38,11 lei
Cel mai mare preț55,70 lei
Prima Plecare09:40
Ultima Plecare09:40
Distanţă27,98 km
PlecareKingston upon Hull
SosireScunthorpe
TransportatoriNational Express

Autobuz Bilete de la Hull la Scunthorpe

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Kingston upon Hull la Scunthorpe cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Kingston upon Hull la Scunthorpe? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Kingston upon Hull la Scunthorpe. În medie, însă, veți plăti în jur de 43,44 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 38,11 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Kingston upon Hull la Scunthorpe. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 43,44 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Kingston upon Hull la Scunthorpe cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 0 ore 45 min.. Atât durează să traversați 27,98 km de la Kingston upon Hull la Scunthorpe. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Kingston upon Hull la Scunthorpe ar putea să dureze mai mult de 0 ore 45 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Kingston upon Hull la Scunthorpe, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Kingston upon Hull și Scunthorpe vor termina călătoria în 0 ore 45 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 0 ore 45 min. pentru a parcurge 27,98 km între Kingston upon Hull și Scunthorpe.

Când sunt plecările de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Kingston upon Hull la Scunthorpe la 09:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 09:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Kingston upon Hull la Scunthorpe la 09:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 09:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Kingston upon Hull și Scunthorpe. Vă puteți începe călătoria în Kingston upon Hull la stații precum Hull, Paragon Interchange. Acestea se leagă de stații care includ Scunthorpe, Scunthorpe,Scunthorpe, Doncaster Road,Scunthorpe Bus Station din Scunthorpe. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Kingston upon Hull la Scunthorpe.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?

Ruta de la Kingston upon Hull la Scunthorpe este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Kingston upon Hull de 4 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Kingston upon Hull la Scunthorpe, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 4 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Kingston upon Hull la Scunthorpe. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Hull la Scunthorpe

Bilete ieftine de autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Kingston upon Hull la Scunthorpe.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Kingston upon Hull la Scunthorpe, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Kingston upon Hull la Scunthorpe.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Hull la Scunthorpe

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Kingston upon Hull la Scunthorpe

Cele mai ieftine bilete de autobuz Kingston upon Hull - Scunthorpe pot fi găsite până la 21,06 lei dacă aveți noroc sau 57,87 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 195,45 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Scunthorpe cu autobuzul

Când călătoriți la Scunthorpe cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord National Express de la Kingston upon Hull la Scunthorpe
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Kingston upon Hull la Scunthorpe cu bus.
Facilităţi National Express
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Kingston upon Hull la Scunthorpe Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
1.96kg
Autobuz
2.1kg
Zbor
5.6kg
Mașină
4.48kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?
Un bilet de autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe este de 43,44 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 38,11 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Kingston upon Hull la Scunthorpe este de 38,11 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Kingston upon Hull și Scunthorpe cu autobuz?
Distanța între Kingston upon Hull și Scunthorpe este de 27,98 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Kingston upon Hull și Scunthorpe?
Călătoria de la Kingston upon Hull la Scunthorpe durează în medie 0 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 45 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?
Ruta de la Kingston upon Hull la Scunthorpe are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?
Primul autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe pleacă la orele 09:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?
Ultimul autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe pleacă la orele 09:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 38,11 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?
Există în medie 4 de la Kingston upon Hull pentru a merge la Scunthorpe.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Kingston upon Hull și Scunthorpe?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Kingston upon Hull și Scunthorpe este 0 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?
Da, există un autobuz direct între Kingston upon Hull și Scunthorpe.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe?
Călătoria cu autobuz de la Kingston upon Hull la Scunthorpe creează 2.1kg emisii de CO2.