Autobuz Ploieşti - Suceava preturi de la 71,83 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Ploieşti la Suceava cu autobuzul

Călătoria de la Ploieşti la Suceava cu autobuzul este de 299,25 km și durează 10 ore 11 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:30 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Suceava cu autobuz pentru doar 71,83 lei sau până la 184,70 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 71,83 lei.

Cel mai mic pret71,83 lei
Durata călătoriei10 ore 11 min.
Conexiune pe zi24
Cel mai mic pret71,83 lei
Cel mai mare preț184,70 lei
Prima Plecare06:30
Ultima Plecare23:30
Distanţă299,25 km
PlecarePloieşti
SosireSuceava
Transportatoricompania_rvg, gsmtransDetalii

Călătorie rapidă și ușoară de la Ploieşti la Suceava cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Suceava? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Ploieşti la Suceava?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Ploieşti la Suceava costă 71,83 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 115,37 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Ploieşti la Suceava.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Ploieşti la Suceava. În medie, însă, veți plăti în jur de 115,37 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la Ploieşti la Suceava cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 10 ore 11 min.. Atât durează să traversați 299,25 km de la Ploieşti la Suceava. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Ploieşti la Suceava ar putea să dureze mai mult de 10 ore 11 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Ploieşti la Suceava, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Ploieşti și Suceava vor termina călătoria în 5 ore 14 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 10 ore 11 min. pentru a parcurge 299,25 km între Ploieşti și Suceava.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Ploieşti la Suceava?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Ploieşti la Suceava, care de obicei este la 06:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Ploieşti la 06:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Ploieşti și Suceava. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Ploieşti la Suceava?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Ploieşti de la următoarele stații: Ploiești Vest,Ploiești Sud. Sosind la Suceava, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Suceava Strada Mitropoliei,Suceava (Sales Point). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Suceava.

Câte călătorii zilnice există de la Ploieşti la Suceava?

Ruta de la Ploieşti la Suceava este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Ploieşti de 24 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Ploieşti la Suceava, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 24 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Ploieşti la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Ploieşti la Suceava

Cele mai ieftine bilete de autobuz Ploieşti - Suceava pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu autobuzul

Când călătoriți la Suceava cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Ploieşti la Suceava Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.95kg
Autobuz
22.44kg
Zbor
59.85kg
Mașină
47.88kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Ploieşti la Suceava?
Un bilet de autobuz de la Ploieşti la Suceava este de 115,37 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 71,83 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Ploieşti la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Suceava este de 71,83 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Suceava cu autobuz?
Distanța între Ploieşti și Suceava este de 299,25 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Ploieşti și Suceava?
Călătoria de la Ploieşti la Suceava durează în medie 10 ore 11 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 14 min..
Ce companii operează de la Ploieşti la Suceava?
Ruta Ploieşti - Suceava este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, compania_rvg, gsmtrans, trans_nicolaescu, comanto_trans, fany, tarsin, transemma, hermes, autogari și aventin ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Ploieşti la Suceava?
Ruta de la Ploieşti la Suceava are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Ploieşti la Suceava?
Primul autobuz de la Ploieşti la Suceava pleacă la orele 06:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Ploieşti la Suceava?
Ultimul autobuz de la Ploieşti la Suceava pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 71,83 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Ploieşti și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Ploieşti și Suceava este 5 ore 14 min..
Există un autobuz direct de la Ploieşti la Suceava?
Da, există un autobuz direct între Ploieşti și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Ploieşti la Suceava?
Călătoria cu autobuz de la Ploieşti la Suceava creează 22.44kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare