Autobuz Praga - Mlada Boleslav preturi de la 19,15 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
19,15 lei

Praga la Mlada Boleslav cu autobuzul

Călătoria de la Praga la Mlada Boleslav cu autobuzul este de 49,75 km și durează 0 ore 54 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:35 și ultima la 17:00. Este posibil să călătoriți de la Praga la Mlada Boleslav cu autobuz pentru doar 19,15 lei sau până la 34,60 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 19,15 lei.

Cel mai mic pret19,15 lei
Durata călătoriei0 ore 54 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret19,15 lei
Cel mai mare preț34,60 lei
Prima Plecare07:35
Ultima Plecare17:00
Distanţă49,75 km
PlecarePraga
SosireMlada Boleslav
TransportatoriFlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus

Autobuz Bilete de la Prague la Mladá Boleslav

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Praga la Mlada Boleslav cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Praga la Mlada Boleslav? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la Praga la Mlada Boleslav?

Prețurile biletelor de autobuz de la Praga la Mlada Boleslav variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Praga la Mlada Boleslav vor costa 19,15 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 29,51 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Praga la Mlada Boleslav. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Praga la Mlada Boleslav vă va costa 29,51 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Praga la Mlada Boleslav cu autobuzul?

Cu o distanță de 49,75 km între Praga și Mlada Boleslav, de obicei va dura 0 ore 54 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 0 ore 54 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Praga și Mlada Boleslav este lungă de vreo 49,75 km și de obicei durează aproximativ 0 ore 54 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 50 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Praga la Mlada Boleslav cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Praga la Mlada Boleslav?

Prima călătorie a zilei pornește de la Praga la 07:35. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 17:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Praga și Mlada Boleslav. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Praga la 07:35. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 17:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Praga și Mlada Boleslav. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Praga la Mlada Boleslav cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Praga folosind stații precum Prague, Hlavni nadrazi,Praha-Vysochany,Prague - Zličín,Praha Masarykovo nadrazi,Ruzyne International Airport,Praha Liben,Praha Holesovice,Prague (Černý Most),Prague UAN Florenc. Acestea vă conectează cu stații care includ Mladá Boleslav - Město,Mladá Boleslav,Mlada Boleslav Hlavni Nadrazi din Mlada Boleslav. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Praga, fie în Mlada Boleslav, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Praga la Mlada Boleslav?

Numărul exact al călătoriilor de la Praga la Mlada Boleslav poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 2 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Praga la Mlada Boleslav. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Praga la Mlada Boleslav variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Praga la Mlada Boleslav. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Prague la Mladá Boleslav

Bilete ieftine de autobuz de la Praga la Mlada Boleslav
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Praga la Mlada Boleslav.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Praga la Mlada Boleslav, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Praga la Mlada Boleslav.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Prague la Mladá Boleslav

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Praga la Mlada Boleslav

Cele mai ieftine bilete de autobuz Praga - Mlada Boleslav pot fi găsite până la 19,69 lei dacă aveți noroc sau 29,00 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 45,10 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mlada Boleslav cu autobuzul

Când călătoriți la Mlada Boleslav cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Praga la Mlada Boleslav
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Praga la Mlada Boleslav cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Praga la Mlada Boleslav Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
3.48kg
Autobuz
3.73kg
Zbor
9.95kg
Mașină
7.96kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Praga la Mlada Boleslav?
Un bilet de autobuz de la Praga la Mlada Boleslav este de 29,51 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 19,15 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Praga la Mlada Boleslav?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Praga la Mlada Boleslav este de 19,15 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Praga și Mlada Boleslav cu autobuz?
Distanța între Praga și Mlada Boleslav este de 49,75 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Praga și Mlada Boleslav?
Călătoria de la Praga la Mlada Boleslav durează în medie 0 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 50 min..
Ce companii operează de la Praga la Mlada Boleslav?
Ruta Praga - Mlada Boleslav este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus Polska sp. z.o.o. și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Praga la Mlada Boleslav?
Ruta de la Praga la Mlada Boleslav are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Praga la Mlada Boleslav?
Primul autobuz de la Praga la Mlada Boleslav pleacă la orele 07:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Praga la Mlada Boleslav?
Ultimul autobuz de la Praga la Mlada Boleslav pleacă la orele 17:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Praga la Mlada Boleslav?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 19,15 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Praga la Mlada Boleslav?
Există în medie 2 de la Praga pentru a merge la Mlada Boleslav.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Praga și Mlada Boleslav?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Praga și Mlada Boleslav este 0 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Praga la Mlada Boleslav?
Da, există un autobuz direct între Praga și Mlada Boleslav.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Praga la Mlada Boleslav?
Călătoria cu autobuz de la Praga la Mlada Boleslav creează 3.73kg emisii de CO2.

Treceți local de la Praga

Rute populare

Escapade de weekend de la Praga

Rute internaționale din Praga și zonele din apropiere

Alte destinații de la Praga

Rute asemănătoare

Alte rute populare