Autobuz București - Găeşti preturi de la 23,60 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Găeşti cu autobuzul

Călătoria de la București la Găeşti cu autobuzul este de 70,16 km și durează 5 ore 46 min.. Există 84 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:00 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la București la Găeşti cu autobuz pentru doar 23,60 lei sau până la 33,91 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 23,60 lei.

Cel mai mic pret23,60 lei
Durata călătoriei5 ore 46 min.
Conexiune pe zi84
Cel mai mic pret23,60 lei
Cel mai mare preț33,91 lei
Prima Plecare03:00
Ultima Plecare21:30
Distanţă70,16 km
PlecareBucurești
SosireGăeşti
Transportatorifany, viitorulDetalii

Autobuz Bilete de la Bucharest la Găeşti

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Găeşti cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Găeşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Găeşti?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Găeşti costă 23,60 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 26,00 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Găeşti.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Găeşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Găeşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 26,00 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la București la Găeşti cu autobuzul?

Distanța dintre București și Găeşti este aproximativ 70,16 km. În general, va dura în jur de 5 ore 46 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între București și Găeşti cu autobuzul durează de obicei 5 ore 46 min. pentru a acoperi o distanță de 70,16 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Găeşti vă va duce 2 ore 5 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Găeşti, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Găeşti?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Găeşti. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab. Acestea se leagă de stații care includ Găești din Găeşti. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Găeşti.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Găeşti?

În medie, sunt 84 plecări zilnice de la București la Găeşti. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la București care merg direct la Găeşti. Există 84 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Găeşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Găeşti

Bilete ieftine de autobuz de la București la Găeşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Găeşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Găeşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Găeşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Găeşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Găeşti

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Găeşti pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Găeşti cu autobuzul

Când călătoriți la Găeşti cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Găeşti Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
4.91kg
Autobuz
5.26kg
Zbor
14.03kg
Mașină
11.23kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Găeşti?
Un bilet de autobuz de la București la Găeşti este de 26,00 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 23,60 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Găeşti?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Găeşti este de 23,60 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Găeşti cu autobuz?
Distanța între București și Găeşti este de 70,16 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Găeşti?
Călătoria de la București la Găeşti durează în medie 5 ore 46 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 5 min..
Ce companii operează de la București la Găeşti?
Ruta București - Găeşti este acoperită de 12 operator(i). Puteți găsi pe Virail, fany, viitorul, cfl, normandia, transalutus, alis_grup, autogari, cento_trans, ionescu, antares_transport, transmixt_sibiu, florintrans și amic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Găeşti?
Ruta de la București la Găeşti are în medie 84 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Găeşti?
Primul autobuz de la București la Găeşti pleacă la orele 03:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Găeşti?
Ultimul autobuz de la București la Găeşti pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Găeşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 23,60 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Găeşti?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Găeşti este 2 ore 5 min..
Există un autobuz direct de la București la Găeşti?
Da, există un autobuz direct între București și Găeşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Găeşti?
Călătoria cu autobuz de la București la Găeşti creează 5.26kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Găeşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare