Autobuz Zaragoza - Lleida preturi de la 64,06 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Zaragoza la Lleida cu autobuzul

Călătoria de la Zaragoza la Lleida cu autobuzul este de 124,83 km și durează 4 ore 16 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:05 și ultima la 17:45. Este posibil să călătoriți de la Zaragoza la Lleida cu autobuz pentru doar 64,06 lei sau până la 789,00 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 64,06 lei.

Cel mai mic pret64,06 lei
Durata călătoriei4 ore 16 min.
Conexiune pe zi24
Cel mai mic pret64,06 lei
Cel mai mare preț789,00 lei
Prima Plecare00:05
Ultima Plecare17:45
Distanţă124,83 km
PlecareZaragoza
SosireLleida
TransportatoriIryo, AlsaDetalii

Autobuz Bilete de la Saragossa la Lleida

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Zaragoza la Lleida cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zaragoza la Lleida? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la Zaragoza la Lleida?

Prețurile biletelor de autobuz de la Zaragoza la Lleida variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Zaragoza la Lleida vor costa 64,06 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 198,00 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Zaragoza la Lleida. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Zaragoza la Lleida. În medie, însă, veți plăti în jur de 198,00 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la Zaragoza la Lleida cu autobuzul?

Cu o distanță de 124,83 km între Zaragoza și Lleida, de obicei va dura 4 ore 16 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 16 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Zaragoza și Lleida cu autobuzul durează de obicei 4 ore 16 min. pentru a acoperi o distanță de 124,83 km. Cea mai scurtă călătorie de la Zaragoza la Lleida vă va duce 0 ore 45 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Lleida, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Zaragoza la Lleida?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Zaragoza și Lleida. Vă puteți începe călătoria în Zaragoza la stații precum ZARAGOZA DELICIAS,Zaragoza Airport. Acestea se leagă de stații care includ LLEIDA,Lleida Pirineus din Lleida. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Zaragoza la Lleida.

Câte călătorii zilnice există de la Zaragoza la Lleida?

Veți putea să călătoriți de la Zaragoza la Lleida folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 24 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Zaragoza la Lleida folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 13 legături directe de la Zaragoza la Lleida în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 11 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Zaragoza la Lleida. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Saragossa la Lleida

Bilete ieftine de autobuz de la Zaragoza la Lleida
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Zaragoza la Lleida.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Zaragoza la Lleida, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Zaragoza la Lleida.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Saragossa la Lleida

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 59,08 lei la 79,16 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 25% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Zaragoza la Lleida

Cele mai ieftine bilete de autobuz Zaragoza - Lleida pot fi găsite până la 64,35 lei dacă aveți noroc sau 79,84 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 145,71 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lleida cu autobuzul

Când călătoriți la Lleida cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Alsa, fondată în 1923, este o companie proeminentă de autobuze spaniolă care operează rute naționale și internaționale. Compania a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari companii de autobuze din Europa. Alsa oferă o gamă completă de servicii, inclusiv rute regulate și expres, autobuze de lux și autobuze de dormit. Alsa, dedicată durabilității, își reduce amprenta de carbon prin folosirea de combustibili alternativi și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

Avanza este o companie spaniolă de autobuze care operează atât rute naționale, cât și internaționale. Fondată în 2003, a devenit rapid una dintre cele mai mari companii de autobuze din Spania, cu o flotă de peste 6.000 de autobuze. Avanza ia măsuri pentru a-și reduce amprenta de carbon în termeni de durabilitate prin utilizarea biodieselului și a autobuzelor electrice. Compania operează și servicii de transfer de la/la aeroport.

Iryo este un operator spaniol de trenuri de mare viteză, fondat în 2019 și care deservește marile orașe ale Spaniei, cum ar fi Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia și Zaragoza. iryo operează pe rețeaua feroviară națională din Spania, folosind cele mai recente trenuri AVE de mare viteză pentru a transporta pasageri cu viteze de până la 310 km/h.

Tipuri de bilete și facilități de la Zaragoza la Lleida

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Iryo atunci când călătoriți de la Zaragoza la Lleida.

Singular

„Tarifa singulară” oferă flexibilitate antreprenorilor și companiilor cu servicii personalizate pentru clienți din partea asistenților iryo.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Inicial

Tariful Inicial de la iryo oferă călătorii la prețuri accesibile, fără a compromite confortul sau serviciul.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Singular ONLY YOU

Tariful „Singular Only YOU” este conceput pentru antreprenori și companii, oferind cele mai bune condiții pentru modificări și anulări ale biletului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Infinita

Infinita este tariful all-inclusive de la iryo care oferă cele mai bune opțiuni de călătorie cu flexibilitate și confort.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la WiFi gratuit în trenurile iryo din orice clasă. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV, știri live și Spotify pentru divertisment.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc din trenurile iryo vine cu prize de curent, iar cele din clasa Infinita și Singular Cafe se laudă cu porturi USB suplimentare.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile iryo, politica flexibilă privind bagajele vă permite să călătoriți confortabil cu până la 3 bagaje, inclusiv un bagaj de mână. Dimensiunea maximă pentru 2 piese mai mari este de 85x55x35cm, în timp ce bagajul de mână trebuie să fie de 36x27x15cm. Limita de greutate totală este de 25 kg.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile iryo sunt concepute pentru incluziune, oferind locuri desemnate pentru pasagerii cu mobilitate redusă și asigurând acces fără pași atât la îmbarcare, cât și la debarcare.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
iryo oferă meniuri de calitate pentru toate clasele. Găsiți restaurantul/barul de la bord, de obicei aproape de autocarul 2. Pentru pasagerii clasei Infinita, mesele sunt servite la locul dvs., dar nu uitați să rezervați cu 24 de ore în avans.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Bucurați-vă de aer proaspăt și confortabil în trenul ETR1000; sistemul său de aer condiționat de ultimă oră reîmprospătează aerul întregului vagon în doar 3 minute, asigurând o cantitate generoasă de 35 m3/h de aer proaspăt exterior pentru fiecare pasager.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Iryo, puteți aduce cu el o bicicletă dezasamblată sau o trotinetă electrică per autocar, atâta timp cât este bagată într-o geantă și rămâne în limita a 90x120x40cm. Transportul este gratuit! Rețineți că vă veți ocupa de încărcare, păstrare și descărcare. De asemenea, luați în considerare confortul și siguranța celorlalți pasageri și amintiți-vă că orice daune cauzate sunt asupra dvs.
Servicii la bord Iryo, Alsa și Avanza de la Zaragoza la Lleida
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Zaragoza la Lleida cu bus.
Facilităţi Iryo Alsa Avanza Agreda
wifi Wifi check check cross check
power_sockets Prize check cross cross cross
luggage Bagaje check check check cross
bicycle Bicicleta cross check cross cross
accessibility Accesibilitate cross cross check cross
air_con Aer condiționat cross cross check cross

Zaragoza la Lleida Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
8.74kg
Autobuz
9.36kg
Zbor
24.97kg
Mașină
19.97kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Zaragoza la Lleida?
Un bilet de autobuz de la Zaragoza la Lleida este de 198,00 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 64,06 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Zaragoza la Lleida?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Zaragoza la Lleida este de 64,06 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Zaragoza și Lleida cu autobuz?
Distanța între Zaragoza și Lleida este de 124,83 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Zaragoza și Lleida?
Călătoria de la Zaragoza la Lleida durează în medie 4 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 45 min..
Ce companii operează de la Zaragoza la Lleida?
Ruta Zaragoza - Lleida este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Iryo, Alsa, Avanza, Renfe și Agreda ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Zaragoza la Lleida?
Ruta de la Zaragoza la Lleida are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Zaragoza la Lleida?
Primul autobuz de la Zaragoza la Lleida pleacă la orele 00:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Zaragoza la Lleida?
Ultimul autobuz de la Zaragoza la Lleida pleacă la orele 17:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Zaragoza la Lleida?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 64,06 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Zaragoza la Lleida?
Există în medie 13 de la Zaragoza pentru a merge la Lleida.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Zaragoza și Lleida?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Zaragoza și Lleida este 0 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Zaragoza la Lleida?
Da, există un autobuz direct între Zaragoza și Lleida.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Zaragoza la Lleida?
Călătoria cu autobuz de la Zaragoza la Lleida creează 9.36kg emisii de CO2.

Treceți local de la Zaragoza

Rute populare

Escapade de weekend de la Zaragoza

Rute internaționale din Zaragoza și zonele din apropiere

Alte destinații de la Zaragoza

Principalele rute spre Lleida

Rute asemănătoare

Alte rute populare